Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Egyedi fényképes ajándéktárgyak

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

Cicás bögre

Cicás kerámia bögre, mely mikróba és mosogatógépbe is tehető. Űrtartalom: 3 dl.

2800 Ft / db
2800 Ft/db

EGYEDI FELIRATOS NYAKPÁNT - Anyás

"LEGJOBB ANYA" feliratos nyakpánt. A szövegek között Életfa grafika látható.  

1300 Ft / db
1300 Ft/db

EGYEDI FELIRATOS NYAKPÁNT - Apás

"LEGJOBB APA" feliratos nyakpánt. A szövegek között korona és babérlevél koszorú grafika látható.

1300 Ft / db
1300 Ft/db

EGYEDI FOTÓS KARÁCSONYI GÖMBÖK

Készíttess EGYEDI, SAJÁT FOTÓS karácsonyi gömböt! A karácsonyi fa dísz gömbre BÁRMIT rá tudunk nyomtatni: egyedi grafikát, egyedi szöveget, saját fotót! Ez egy igazán egyedi, személyre szabott ajándék lehet! Az általad kért grafikát/fotót/rajzot e-mailben küldd el - legkésőbb a megrendelésed másnapjáig: szerda délig, hogy a minősége ne torzuljon. Az e-mailben mindenképpen jelezd, hogy a Dunakosár által rendelsz, hiszen a kész terméket is itt fogod tudni átvenni! Illetve azt is jelezd, hogy melyik színű gömbre szeretnéd a nyomtatást: ezüst, arany vagy a piros! E-mail: belso.viola@gmail.com A gömb átmérője: 8 cm. A nyomtatható méret: 5 cm átmérőjű. A feltüntetett cicás gömb CSAK EGY MINTA!

2200 Ft / db
2200 Ft/db

EGYEDI FOTÓS PÉNZTÁRCA - MINTA A FOTÓ!!!!!!!!

Készíttess EGYEDI FOTÓS, GRAFIKÁS pénztárcát! A fotókon látható pénztárca csak MINTA - hogy el tudd képzelni, milyen is lehet! Nyomtatható méret: 12 cm x 7,5 cm. A termék sötétkék, farmer anyagból készült. - Zipzáros rekesz az aprópénz számára. - Patenttel zárható. - Rekeszek bankkártya, hitelkártya és papírpénz tárolására. A pénztárcára BÁRMIT rá tudunk nyomtatni: egyedi grafikát, egyedi szöveget, saját fotót! Ez egy igazán egyedi, személyre szabott ajándék lehet! Az általad kért grafikát/fotót/rajzot e-mailben küldd el - legkésőbb a megrendelésed másnapjáig: szerda délig, hogy a minősége ne torzuljon. Az e-mailben mindenképpen jelezd, hogy a Dunakosár által rendelsz, hiszen a kész terméket is itt fogod tudni átvenni!  E-mail: belso.viola@gmail.com

4800 Ft / db
4800 Ft/db

EGYEDI FOTÓS TÁSKA

Készíttess EGYEDI, SAJÁT FOTÓS TÁSKÁT!!   A táskára BÁRMIT rá tudunk nyomtatni: egyedi grafikát, egyedi szöveget, saját fotót vagy akár gyermekrajzot is! Ez egy igazán egyedi, személyre szabott ajándék lehet! Az általad kért grafikát/fotót/rajzot e-mailben küldd el - legkésőbb a megrendelésed másnapjáig: szerda délig, hogy a minősége ne torzuljon. Az e-mailben mindenképpen jelezd, hogy a Dunakosár által rendelsz, hiszen a kész terméket is itt fogod tudni átvenni!  E-mail: belso.viola@gmail.com Mérete: 40x38 cm. Anyaga: poliészter.

2500 Ft / db
2500 Ft/db

EGYEDI HŰTŐMÁGNES

Készíttess EGYEDI, SAJÁT FOTÓS hűtőmágnest! A hűtőmágnesre BÁRMIT rá tudunk nyomtatni: egyedi grafikát, egyedi szöveget, saját fotót! Ez egy igazán egyedi, személyre szabott ajándék lehet! Az általad kért grafikát/fotót/szöveget e-mailben küldd el - legkésőbb a megrendelésed másnapjáig: szerda délig, hogy a minősége ne torzuljon. Az e-mailben mindenképpen jelezd, hogy a Dunakosár által rendelsz, hiszen a kész terméket is itt fogod tudni átvenni!  E-mail: belso.viola@gmail.com Mérete: 6,5 x 9 cm. Vastagsága: 1 mm.

1900 Ft / db
1900 Ft/db

EGYEDI HŰTŐMÁGNES - fém

Készíttess EGYEDI, SAJÁT FOTÓS hűtőmágnest! A hűtőmágnesre BÁRMIT rá tudunk nyomtatni: egyedi grafikát, egyedi szöveget, saját fotót! Ez egy igazán egyedi, személyre szabott ajándék lehet! Az általad kért grafikát/fotót/szöveget e-mailben küldd el - legkésőbb a megrendelésed másnapjáig: szerda délig, hogy a minősége ne torzuljon. Az e-mailben mindenképpen jelezd, hogy a Dunakosár által rendelsz, hiszen a kész terméket is itt fogod tudni átvenni!  E-mail: belso.viola@gmail.com A hűtőmágnes anyaga: fém. Mérete: 60 mm x 60 mm x 4mm.

1900 Ft / db
1900 Ft/db

EGYEDI HŰTŐMÁGNES - kerámia

Készíttess EGYEDI, SAJÁT FOTÓS hűtőmágnest! A hűtőmágnesre BÁRMIT rá tudunk nyomtatni: egyedi grafikát, egyedi szöveget, saját fotót! Ez egy igazán egyedi, személyre szabott ajándék lehet! Az általad kért grafikát/fotót/szöveget e-mailben küldd el - legkésőbb a megrendelésed másnapjáig: szerda délig, hogy a minősége ne torzuljon. Az e-mailben mindenképpen jelezd, hogy a Dunakosár által rendelsz, hiszen a kész terméket is itt fogod tudni átvenni!  E-mail: belso.viola@gmail.com A hűtőmágnes anyaga: kerámia. Mérete: 5 x 7 cm.

1900 Ft / db
1900 Ft/db

EGYEDI KANALAS SAJÁT FOTÓS BÖGRE

Készíttess EGYEDI, SAJÁT FOTÓS kanalas bögrét! A kanalas bögrére BÁRMIT (de tényleg bármit) rá tudunk nyomtatni: egyedi grafikát, egyedi szöveget, saját fotót vagy akár gyermekrajzot is! Ez egy igazán egyedi, személyre szabott ajándék lehet! Az általad kért grafikát/fotót/rajzot e-mailben küldd el - legkésőbb a megrendelésed másnapjáig: szerda délig, hogy a minősége ne torzuljon. Az e-mailben mindenképpen jelezd, hogy a Dunakosár által rendelsz, hiszen a kész terméket is itt fogod tudni átvenni! Illetve azt is jelezd, hogy melyik kanalas bögrére szeretnéd a nyomtatást: pirosra vagy a feketére! E-mail: belso.viola@gmail.com Anyaga: kerámia. Űrtartalma: 350 ml.

3500 Ft / db
3500 Ft/db

EGYEDI Kutya biléta és nyakörv

Készíttess a házi kedvenced számára EGYEDI kutya bilétát vagy nyakörvet! A kutya bilétára a jobb felső sarokba egy tappancs minta fog kerülni, illetve az általad megadott KUTYA NEVE ÉS A GAZDI TELEFONSZÁMA. Alapanyaga: alumínium. Vastagsága: 1,14 mm. Alakja: csont forma. Rögzítése nikkelezett háromszög tartóval. A kutya nyakörvre az általad megadott KUTYA NEVE ÉS A GAZDI TELEFONSZÁMA fog kerülni. Teljes hosszúság: 34 cm-től 56 cm-es hosszig állítható.   Az általad kért nyomtatandó szöveget e-mailben küldd el - legkésőbb a megrendelésed másnapjáig: szerda délig, hogy a minősége ne torzuljon. Az e-mailben mindenképpen jelezd, hogy a Dunakosár által rendelsz, hiszen a kész terméket is itt fogod tudni átvenni!  E-mail: belso.viola@gmail.com Valamint: az e-mailben tűntesd fel, hogy melyik terméket kéred: kutya BILÉTA vagy NYAKÖRV!!  

2600 Ft / db
2600 Ft/db

EGYEDI MÉCSESTARTÓ - Angyal

"Békés, áldott karácsonyi ünnepeket!" feliratú, karácsonyi mintázatú, kerámia mécsestartó, amelyen egy Angyal kép is látható. A gyertyatartó 5cm magas és 8cm az átmérője. Mécses nem jár hozzá, az a dekoráció része!

2500 Ft / db
2500 Ft/db