Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Fémalapú könyvjelzők

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

Könyvjelző 1.

Fém alapú könyvjelző, melyen 2 féle ásvány van: Tejkvarc és roppantott Hegyikristály. Az ásványok alatt pedig szív medál.   TEJKARVC: A Tejkvarc másik neve a Hókvarc, amely valójában még ki nem kristályosodott Hegyikristály. Gyógyhatása megegyezik a Hegyikristályéval, de nem fejti ki olyan gyorsan a hatását, ezért hosszabb ideig érdemes viselni, mint a Hegyikristályt. Csonterősítő, ízületi problémákra is javallott. Segít a gondolataink tárgyilagos kinyilvánítására, a fontosabb döntéseink meghozatalában. Védi az auránkat.   HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.  

2200 Ft / db
2200 Ft/db

Könyvjelző 2.

Gyönyörű toll formájú, fém alapú könyvjelző, Rózsakvarc és roppantott Hegyikristály ásványokkal és ezüst színű strasszokkal. Az ásványok alatt ezüst színű könyv medál lóg. RÓZSAKVARC: A feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke, a harmónia köve. Minden szinten megtisztítja és megnyitja a szivet. A nők termékenységének fokozására, a szívfájdalmak enyhítésére ősidők óta használják. Ha szeretnénk bevonni az életünkbe a szerelmet, a rózsakvarc tökéletes erre. A fennálló kapcsolatban visszaállítja a bizalmat és a harmóniát. Segít, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat. A szerelem köve. Nyugtató hatású, stresszoldó. Eltávolítja a negatív energiát. A rózsakvarc a legnemesebb gyógyító. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

2200 Ft / db
2200 Ft/db

Könyvjelző 3.

Gyönyörű toll formájú, fém alapú könyvjelző, Ametiszt és roppantott Hegyikristály ásványokkal és ezüst színű strasszokkal. Az ásványok alatt ezüst színű könyv medál lóg. AMETISZT: Óvó, védelmező ásvány. Az energiát szeretetté változtatja. Rendkívül jót tesz az agynak. Segít az összpontosításban, a mértékletesség tartásban. Megkönnyíti a döntéshozatalt. Egyensúlyt teremt. Hiperaktívoknak ajánlott, segíti a nyugtalan alvás kiküszöbölését és a higgadtságot. A düh, a félelem, az aggódás elhessegetését, elfelejtését segíti. Segít feldolgozni, ha úgy érezzük, vesztettünk valamiben. Erős tisztító és gyógyító képességei vannak. Csillapítja a fájdalmakat: izom, fej, belek. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

2200 Ft / db
2200 Ft/db

Könyvjelző 4.

Fém alapú könyvjelző, Rózsakvarc és roppantott Hegyikristály ásványokkal és ezüst színű strasszokkal. Az ásványok alatt ezüst színű könyv medál lóg. RÓZSAKVARC: A feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke, a harmónia köve. Minden szinten megtisztítja és megnyitja a szivet. A nők termékenységének fokozására, a szívfájdalmak enyhítésére ősidők óta használják. Ha szeretnénk bevonni az életünkbe a szerelmet, a rózsakvarc tökéletes erre. A fennálló kapcsolatban visszaállítja a bizalmat és a harmóniát. Segít, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat. A szerelem köve. Nyugtató hatású, stresszoldó. Eltávolítja a negatív energiát. A rózsakvarc a legnemesebb gyógyító. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

2200 Ft / db
2200 Ft/db

Könyvjelző 5.

Fém alapú könyvjelző, Ametiszt és roppantott Hegyikristály ásványokkal és ezüst színű strasszokkal. Az ásványok alatt ezüst színű könyv medál lóg. AMETISZT: Óvó, védelmező ásvány. Az energiát szeretetté változtatja. Rendkívül jót tesz az agynak. Segít az összpontosításban, a mértékletesség tartásban. Megkönnyíti a döntéshozatalt. Egyensúlyt teremt. Hiperaktívoknak ajánlott, segíti a nyugtalan alvás kiküszöbölését és a higgadtságot. A düh, a félelem, az aggódás elhessegetését, elfelejtését segíti. Segít feldolgozni, ha úgy érezzük, vesztettünk valamiben. Erős tisztító és gyógyító képességei vannak. Csillapítja a fájdalmakat: izom, fej, belek. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

2200 Ft / db
2200 Ft/db