Dunaújvárosi Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Kulcstartók

Lézergravírozott kulcstartó 2.

"A család az, ahol az élet kezdődik, és a szeretet soha nem ér véget." szöveggel gravírozott kulcstartó. Lézergravírozott kulcstartó. 35 x 25 x 1 mm-es gravírozandó felülettel, rozsdamentes acélból készült medál. A kulcstartó karika: ezüst színű, 25 mm-es. Dísz csomagolásban, kísérő kártyával. Ára: 2 700 Ft.

2700 Ft / db
2700 Ft/db

Lézergravírozott kulcstartó 3.

"Legjobb Anya" szöveggel gravírozott kulcstartó. Lézergravírozott kulcstartó. 35 x 25 x 1 mm-es gravírozandó felülettel, rozsdamentes acélból készült medál. A kulcstartó karika: ezüst színű, 25 mm-es. Dísz csomagolásban, kísérő kártyával. Ára: 2 700 Ft.

2700 Ft / db
2700 Ft/db

Lézergravírozott kulcstartó 4.

Vezess óvatosan! Épségben várunk haza! kulcstartó. Lézergravírozott kulcstartó. 35 x 25 x 1 mm-es gravírozandó felülettel, rozsdamentes acélból készült medál. A kulcstartó karika: ezüst színű, 25 mm-es. Dísz csomagolásban, kísérő kártyával. Ára: 2 700 Ft.

2700 Ft / db
2700 Ft/db

Lézergravírozott kulcstartó 5.

Álmodd meg! Tegyél érte! Váltsd valóra! kulcstartó. Lézergravírozott kulcstartó. 35 x 25 x 1 mm-es gravírozandó felülettel, rozsdamentes acélból készült medál. A kulcstartó karika: ezüst színű, 25 mm-es. Dísz csomagolásban, kísérő kártyával. Ára: 2 700 Ft.

2700 Ft / db
2700 Ft/db

Lézergravírozott kulcstartó 6.

Az unokák Isten ajándékai jutalmul, hogy Szülő voltál kulcstartó. Lézergravírozott kulcstartó. 35 x 25 x 1 mm-es gravírozandó felülettel, rozsdamentes acélból készült medál. A kulcstartó karika: ezüst színű, 25 mm-es. Dísz csomagolásban, kísérő kártyával. Ára: 2 700 Ft.

2700 Ft / db
2700 Ft/db

Lézergravírozott kulcstartó 7.

"Jól csak a szívével lát az ember." kulcstartó. Lézergravírozott kulcstartó. 35 x 25 x 1 mm-es gravírozandó felülettel, rozsdamentes acélból készült medál. A kulcstartó karika: ezüst színű, 25 mm-es. Dísz csomagolásban, kísérő kártyával. Ára: 2 700 Ft.

2700 Ft / db
2700 Ft/db

Lézergravírozott kulcstartó 8.

Legjobb Apa kulcstartó. Lézergravírozott kulcstartó. 35 x 25 x 1 mm-es gravírozandó felülettel, rozsdamentes acélból készült medál. A kulcstartó karika: ezüst színű, 25 mm-es. Dísz csomagolásban, kísérő kártyával. Ára: 2 700 Ft.

2700 Ft / db
2700 Ft/db

Lézergravírozott kulcstartó 9.

"A testvérek olyanok, mint a fák ágai: bár különböző irányba tartanak, de a gyökerük közös." kulcstartó. Lézergravírozott kulcstartó. 35 x 25 x 1 mm-es gravírozandó felülettel, rozsdamentes acélból készült medál. A kulcstartó karika: ezüst színű, 25 mm-es. Dísz csomagolásban, kísérő kártyával. Ára: 2 700 Ft.

2700 Ft / db
2700 Ft/db

Piros Jáspis Angyalka szív kulcstartón

Piros Jáspis ásványgyöngyből Angyalka, szív alakú kulcstartón. A piros szín pluszban kifejezi még a szeretetet, a szerelmet is. Gyönyörű ajándék lehet Hölgyeknek.   JÁSPIS: Védő ásvány. Régen a harcosoknál is volt e célból. Megvéd a rossz dolgoktól, óv, elnyeli a negatív energiákat. Önzetlenségre, szerénységre tanít. Segít a kitűzött céljaid elérésében. Segíti a felépülést a kórházi kezelések után.

850 Ft / db
850 Ft/db

Rózsakvarc Angyalka szív kulcstartón

Rózsakvarc Angyal szív alakú kulcstartó karikán. Gyönyörű ajándék lehet Hölgyeknek.   RÓZSAKVARC: A feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke, a harmónia köve. Minden szinten megtisztítja és megnyitja a szivet. A nők termékenységének fokozására, a szívfájdalmak enyhítésére ősidők óta használják. Ha szeretnénk bevonni az életünkbe a szerelmet, a rózsakvarc tökéletes erre. A fennálló kapcsolatban visszaállítja a bizalmat és a harmóniát. Segít, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat. A szerelem köve. Nyugtató hatású, stresszoldó. Eltávolítja a negatív energiát. A rózsakvarc a legnemesebb gyógyító.

850 Ft / db
850 Ft/db

Rózsaszín Angyalka szív kulcstartón

Rózsaszín Angyal szív alakú kulcstartón. Az Angyal feje színezett (rózsaszín) roppantott Hegyikristály, az alja rózsaszín akril, amely virág formájú. Gyönyörű ajándék lehet Hölgyeknek.   HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

850 Ft / db
850 Ft/db

“Szeretlek Anya” kulcstartó

  Szív alakú kulcstartó karikán, rózsakvarc ásvánnyal, “Szeretlek Anya” felirattal, MOM (Anya) és Szív-Életfa medálokkal, rózsaszín rózsa bojttal. RÓZSAKVARC: A szeretet és a béke, a harmónia köve. A nők termékenységének fokozására, a szívfájdalmak enyhítésére ősidők óta használják. Segít, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat. A szerelem köve. Nyugtató hatású, stresszoldó.

2200 Ft / db
2200 Ft/db