Dunaújvárosi Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Karácsonyi díszek

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

Boldog karácsonyt! karácsonyfa dísz

Karácsonyi gömb formában - hópihe mintázat, fa lézervágott és lézergravírozott karácsonyi dísz, "Boldog karácsonyt!" felirattal. Ideális ajándék lehet bárkinek, apró kis kedveskedés. Mérete: 100x90 mm. Ára: 850 Ft / darab . A szalag színét írd meg itt üzenetben, hogy milyennel szeretnéd! Ha nem írod meg, random szerűen lesz kiválasztva.  

850 Ft / db
850 Ft/db

Fenyőfa alakú karácsonyi dísz BÁRMILYEN felirattal

Fenyőfa alakú fa lézervágott és lézergravírozott karácsonyi dísz, amelyre EGYEDI feliratot vagy akár nevet tudsz kérni, amit lézergravírozunk. Így egyedi, személyre szabott karácsonyi díszed lesz! Mérete: 100x100 mm. Ára: 850 Ft / darab . Az általad kért feliratot vagy nevet (neveket) írd meg üzenetben! A szalag színét is írd meg itt üzenetben, hogy milyennel szeretnéd! Ha nem írod meg, random szerűen lesz kiválasztva.

850 Ft / db
850 Ft/db

Harang alakú karácsonyi dísz BÁRMILYEN felirattal

Harang alakú fa lézervágott és lézergravírozott karácsonyi dísz, amelyre EGYEDI feliratot vagy akár nevet tudsz kérni, amit lézergravírozunk. Így egyedi, személyre szabott karácsonyi díszed lesz!  Mérete: 100x100 mm. Ára: 850 Ft / darab . Az általad kért feliratot vagy nevet (neveket) írd meg üzenetben! A szalag színét is írd meg itt üzenetben, hogy milyennel szeretnéd! Ha nem írod meg, random szerűen lesz kiválasztva.

850 Ft / db
850 Ft/db

Hópihe karácsonyi dísz BÁRMILYEN felirattal

Hópihe alakú fa lézervágott és lézergravírozott karácsonyi dísz, amelyre EGYEDI feliratot - nevet tudsz kérni, amit lézergravírozunk. Így egyedi, személyre szabott karácsonyi díszed lesz! Mérete: 100x110 mm. Ára: 750 Ft / darab . Az általad kért feliratot vagy a nevet (neveket) írd meg üzenetben, ami 1 max. 2 szó legyen, mert ekkora fér erre a díszre rá! A szalag színét is írd meg itt üzenetben, hogy milyennel szeretnéd! Ha nem írod meg, random szerűen lesz kiválasztva.  

750 Ft / db
750 Ft/db

Szív alakú karácsonyi dísz BÁRMILYEN felirattal

Szív alakú fa lézervágott és lézergravírozott karácsonyi dísz, amelyre EGYEDI feliratot vagy akár nevet tudsz kérni, amit lézergravírozunk. Így egyedi, személyre szabott karácsonyi díszed lesz! Mérete: 100x100 mm. Ára: 750 Ft / darab . Az általad kért feliratot vagy nevet (neveket) írd meg üzenetben! A szalag színét is írd meg itt üzenetben, hogy milyennel szeretnéd! Ha nem írod meg, random szerűen lesz kiválasztva.

750 Ft / db
750 Ft/db