Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Fürdőbombák, fürdősók

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

3-as Fürdőbomba díszdobozban

3 darab kézműves fürdőbombából álló dísz dobozos szett! Tökéletes ajándék lehet bárkinek!   1.,Fürdőbomba Vadnarancs illóolajjal: Magyar kézműves által készített fürdőbomba, mely Doterra Vadnarancs illóolajjal gazdagított. A Vadnarancs olajat a narancs héjából hidegen sajtolják. Hatásai: Energizál, emeli a hangulatot és tisztít. Friss, édes és üde aromájú illóolaj, mely 100 %-ban természetes hatású! A fürdőbomba súlya: kb. 60 - 65 g. Merüljön el egy kád vízben, használjon a fürdéshez vagy a lábfürdőjéhez egy Vadnarancsos fürdőbombát és élvezze, ahogy a teste - lelke felfrissül, új energiával töltődik fel! 2., Fürdőbomba Levendula illóolajjal: Magyar kézműves által készített fürdőbomba, mely Doterra Levendula illóolajjal és valódi szárított levendula virágokkal gazdagított. A levenduláról közismert, hogy kiválóan alkalmas a stressz kezelésére, nyugtató, lazító, relaxáló hatással bír. A bőrhibákra is megfelelő a használata. A fürdőbomba súlya: kb. 60 - 65 g. Merüljön el egy kád vízben, használjon a fürdéshez vagy a lábfürdőjéhez egy Levendula fürdőbombát és élvezze, ahogy a teste - lelke ellazul, relaxálódik! 3., Fürdőbomba Aroma Touch illóolajjal: Magyar kézműves által készített fürdőbomba, mely Doterra Aroma Touch illóolajjal gazdagított. Az Aroma Touch illóolaj kiválóan alkalmas a stressz kezelésére, nyugtató, lazító, relaxáló hatással bír. Masszázshoz is szívesen alkalmazzák emiatt. A fürdőbomba súlya: kb. 60 - 65 g. Merüljön el egy kád vízben, használjon a fürdéshez vagy a lábfürdőjéhez egy Aroma Touch fürdőbombát és élvezze, ahogy a teste - lelke ellazul, pihen, kikapcsolódik!

3000 Ft / db
3000 Ft/db

Fürdőbomba 4-szeres intenzitású Grapefruit illóolajjal

Magyar kézműves által készített fürdőbomba, mely Doterra Grapefruit illóolajjal gazdagított. Hogy miért 4-szeres intenzitású? Mert 4-szer annyi csepp van 1 fürdőbombában, mint a hagyományosban! Így még intenzívebb az élmény a fürdésnél. A fürdőbomba súlya: kb. 60 - 65 g. A Grapefruit olajat a gyümölcs héjának külső rétegéből vonják ki. Tisztító és méregtelenítő hatással bír. 100 %-ban természetes hatású! Merüljön el egy kád vízben, használjon a fürdéshez vagy a lábfürdőjéhez egy Grapefruit fürdőbombát! Méregtelenítse a testét és lelkét egyaránt!

1300 Ft / db
1300 Ft/db

Fürdőbomba 4-szeres intenzitású Vadnarancs illóolajjal

Magyar kézműves által készített fürdőbomba, mely Doterra Vadnarancs illóolajjal gazdagított. Hogy miért 4-szeres intenzitású? Mert 4-szer annyi csepp van 1 fürdőbombában, mint a hagyományosban! Így még intenzívebb az élmény a fürdésnél. A fürdőbomba súlya: kb. 60 - 65 g. A Vadnarancs olajat a narancs héjából hidegen sajtolják. Hatásai: Energizál, emeli a hangulatot és tisztít. Friss, édes és üde aromájú illóolaj, mely 100 %-ban természetes hatású! Merüljön el egy kád vízben, használjon a fürdéshez vagy a lábfürdőjéhez egy Vadnarancsos fürdőbombát és élvezze, ahogy a teste - lelke felfrissül, új energiával töltődik fel!

1300 Ft / db
1300 Ft/db

Fürdőbomba Citrom illóolajjal

Magyar kézműves által készített fürdőbomba, mely Doterra Citrom illóolajjal gazdagított. A Citrom illóolajnak számos jótékony hatása van. Vízbe téve üdítően egészséges, friss lendületet ad egész napra. Hatásai: Aromája felemel, üdít, frissít, energizál, tisztítja a légutat. A fürdőbomba súlya: kb. 60-65 g. 100 %-ban természetes hatású! Merüljön el egy kád vízben, használjon a fürdéshez vagy a lábfürdőjéhez egy Citrom fürdőbombát és élvezze, ahogy a teste - lelke új életerővel töltődik fel!

950 Ft / db
950 Ft/db

Fürdőbomba Levendula illóolajjal

Magyar kézműves által készített fürdőbomba, mely Doterra Levendula illóolajjal és valódi szárított levendula virágokkal gazdagított. A levenduláról közismert, hogy kiválóan alkalmas a stressz kezelésére, nyugtató, lazító, relaxáló hatással bír. A bőrhibákra is megfelelő a használata. A fürdőbomba súlya: kb. 60 - 65 g. Merüljön el egy kád vízben, használjon a fürdéshez vagy a lábfürdőjéhez egy Levendula fürdőbombát és élvezze, ahogy a teste - lelke ellazul, relaxálódik!  

950 Ft / db
950 Ft/db

Fürdőbomba Vadnarancs illóolajjal

Magyar kézműves által készített fürdőbomba, mely Doterra Vadnarancs illóolajjal gazdagított. A Vadnarancs olajat a narancs héjából hidegen sajtolják. Hatásai: Energizál, emeli a hangulatot és tisztít. Friss, édes és üde aromájú illóolaj, mely 100 %-ban természetes hatású! A fürdőbomba súlya: kb. 60 - 65 g. Merüljön el egy kád vízben, használjon a fürdéshez vagy a lábfürdőjéhez egy Vadnarancsos fürdőbombát és élvezze, ahogy a teste - lelke felfrissül, új energiával töltődik fel!

950 Ft / db
950 Ft/db

Kagylós gyertya - csillámporos

100% szójaviaszból készült illatgyertya: Folyami kavics illattal. A szójaviasz nem károsítja az egészséget, égetése során nem szabadul fel belőle káros anyag, így allergiások - asztmások is használhatják. A szójaviasz hosszabb ideig is ég, mint a régen használt paraffin.  A pohárban tengerpartot idéző kagylós kompozíció van, világoskék alapszínnel, tetején fehér és kék kagylókkal, csillámporral meghintve.  Az első égetésnél meg kell várni, hogy a viasz olvadása teljesen az üveg széléig elérjen, utána lehet elfújni a gyertyát. Ellenkező esetben (ha nem ér el az olvadás a legelső égetésnél az üveg szélét) viszont kráter keletkezik a kanóc körül és a következő meggyújtáskor nem fog már elérni az olvadás az üveg legszéléig.  100% szójaviaszból készült. (Nem tartalmaz káros anyagokat.) Vegán.  Kézműves termékek, minden egyes díszítés is.  Kagylós gyertya - folyami kavics illattal, kagyló díszítéssel, csillámporral. Az üveg magassága: 5 cm, szélessége: 8 cm.  Emberi fogyasztásra nem alkalmas! Ha igazán egyedi ajándékot keresel. 

4300 Ft / db
4300 Ft/db

Kagylós gyertya - sötétebb kék alapszínnel

100% szójaviaszból készült illatgyertya: Folyami kavics illattal. A szójaviasz nem károsítja az egészséget, égetése során nem szabadul fel belőle káros anyag, így allergiások - asztmások is használhatják. A szójaviasz hosszabb ideig is ég, mint a régen használt paraffin.  A pohárban tengerpartot idéző kagylós kompozíció van, sötétebb kék alapszínnel, tetején fehér és kék kagylókkal. Az első égetésnél meg kell várni, hogy a viasz olvadása teljesen az üveg széléig elérjen, utána lehet elfújni a gyertyát. Ellenkező esetben (ha nem ér el az olvadás a legelső égetésnél az üveg szélét) viszont kráter keletkezik a kanóc körül és a következő meggyújtáskor nem fog már elérni az olvadás az üveg legszéléig.  100% szójaviaszból készült. (Nem tartalmaz káros anyagokat.) Vegán.  Kézműves termékek, minden egyes díszítés is.  Kagylós gyertya - folyami kavics illattal, sötétebb kék alapszínnel, kagyló díszítéssel. Az üveg magassága: 5 cm, szélessége: 8 cm.  Emberi fogyasztásra nem alkalmas! Ha igazán egyedi ajándékot keresel. 

4300 Ft / db
4300 Ft/db

Kávés gyertya csészében 1.

100% szójaviaszból készült illatgyertya: csokis kávé illattal, barna csészében (amit forró vízben elmoshatunk, majd használhatunk, ha leégett a viasz). A szójaviasz nem károsítja az egészséget, égetése során nem szabadul fel belőle káros anyag, így allergiások - asztmások is használhatják. A szójaviasz hosszabb ideig is ég, mint a régen használt paraffin.  A pohárban kávét imitáló kompozíció van, tetején kávészem, csoki szelet, fagylalt és csoki szív díszítéssel.  Az első égetésnél meg kell várni, hogy a viasz olvadása teljesen a pohár széléig elérjen, utána lehet elfújni a gyertyát. Ellenkező esetben (ha nem ér el az olvadás a legelső égetésnél a pohár széléig) viszont kráter keletkezik a kanóc körül és a következő meggyújtáskor nem fog már elérni az olvadás a pohár legszéléig. 100% szójaviaszból készült. (Nem tartalmaz káros anyagokat.) Vegán. Kézműves termékek, minden egyes díszítés is. Magasságuk: 6 cm, szélessége: 9 cm. Így sokáig élvezheted. 2 Kanóccal: mind a 2-t meg kell égetéskor gyújtani. A 2 kanóc a csésze nagy átmérője miatt van, hogy jól égjen. Emberi fogyasztásra nem alkalmas! Ha igazán egyedi ajándékot keresel.

4350 Ft / db
4350 Ft/db

Kávés gyertya csészében 2.

100% szójaviaszból készült illatgyertya: csokis kávé illattal, barna csészében (amit forró vízben elmoshatunk, majd használhatunk, ha leégett a viasz). A szójaviasz nem károsítja az egészséget, égetése során nem szabadul fel belőle káros anyag, így allergiások - asztmások is használhatják. A szójaviasz hosszabb ideig is ég, mint a régen használt paraffin.  A pohárban kávét imitáló kompozíció van, tetején kávészem, csoki szelet és fagylalt díszítéssel.  Az első égetésnél meg kell várni, hogy a viasz olvadása teljesen a pohár széléig elérjen, utána lehet elfújni a gyertyát. Ellenkező esetben (ha nem ér el az olvadás a legelső égetésnél a pohár széléig) viszont kráter keletkezik a kanóc körül és a következő meggyújtáskor nem fog már elérni az olvadás a pohár legszéléig. 100% szójaviaszból készült. (Nem tartalmaz káros anyagokat.) Vegán. Kézműves termékek, minden egyes díszítés is. Magasságuk: 6 cm, szélessége: 6 cm. Így sokáig élvezheted. Emberi fogyasztásra nem alkalmas! Ha igazán egyedi ajándékot keresel.

4350 Ft / db
4350 Ft/db

Kávés gyertya csészében 3.

100% szójaviaszból készült illatgyertya: csokis kávé illattal, barna csészében (amit forró vízben elmoshatunk, majd használhatunk, ha leégett a viasz). A szójaviasz nem károsítja az egészséget, égetése során nem szabadul fel belőle káros anyag, így allergiások - asztmások is használhatják. A szójaviasz hosszabb ideig is ég, mint a régen használt paraffin.  A pohárban kávét imitáló kompozíció van, tetején kávészemek és fehér színű szív díszítéssel.  Az első égetésnél meg kell várni, hogy a viasz olvadása teljesen a pohár széléig elérjen, utána lehet elfújni a gyertyát. Ellenkező esetben (ha nem ér el az olvadás a legelső égetésnél a pohár széléig) viszont kráter keletkezik a kanóc körül és a következő meggyújtáskor nem fog már elérni az olvadás a pohár legszéléig.  100% szójaviaszból készült. (Nem tartalmaz káros anyagokat.) Vegán.  Kézműves termékek, minden egyes díszítés is.  Magasságuk: 6 cm, szélessége: 6 cm. Így sokáig élvezheted.  Emberi fogyasztásra nem alkalmas! Ha igazán egyedi ajándékot keresel. 

4350 Ft / db
4350 Ft/db

Muffin gyertya 4.

100% szójaviaszból készült muffin formájú illatgyertya: süteménytészta illattal. A szójaviasz nem károsítja az egészséget, égetése során nem szabadul fel belőle káros anyag, így allergiások - asztmások is használhatják. A szójaviasz hosszabb ideig is ég, mint a régen használt paraffin.  Mérete és kinézete mint a muffin süteményé, tetején bogyós gyümölcsök és szív forma díszítéssel.  Dísz dobozos csomagolással! 100% szójaviaszból készült. (Nem tartalmaz káros anyagokat.) Vegán. Kézműves termékek, minden egyes díszítés is.  Kinézete és mérete mint a muffin sütiké.  Emberi fogyasztásra nem alkalmas! Ha igazán egyedi ajándékot keresel.

2750 Ft / db
2750 Ft/db