Dunaújvárosi Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Fürdőbombák, fürdősók

Fürdőbomba 4-szeres intenzitású Aroma Touch illóolajjal

Magyar kézműves által készített fürdőbomba, mely Doterra Aroma Touch illóolaj keverékkel gazdagított. Hogy miért 4-szeres intenzitású? Mert 4-szer annyi csepp van 1 fürdőbombában, mint a hagyományosban! Így még intenzívebb az élmény a fürdésnél. A fürdőbomba súlya: kb. 60-65 g. Az Aroma Touch egy masszázs illóolaj keverék, mely erősen nyugtató, pihentető, feszültségoldó, ellazító hatással bír. 100%-os tisztaságú! Merüljön el egy kád vízben, használjon a fürdéshez vagy a lábfürdőjéhez egy Aroma Touch fürdőbombát! Pihenjen, lazuljon, oldja a napi feszültségét fel!

1650 Ft / db
1650 Ft/db

Fürdőbomba 4-szeres intenzitású Grapefruit illóolajjal

Magyar kézműves által készített fürdőbomba, mely Doterra Grapefruit illóolajjal gazdagított. Hogy miért 4-szeres intenzitású? Mert 4-szer annyi csepp van 1 fürdőbombában, mint a hagyományosban! Így még intenzívebb az élmény a fürdésnél. A fürdőbomba súlya: kb. 60 - 65 g. A Grapefruit olajat a gyümölcs héjának külső rétegéből vonják ki. Tisztító és méregtelenítő hatással bír. 100 %-ban természetes hatású! Merüljön el egy kád vízben, használjon a fürdéshez vagy a lábfürdőjéhez egy Grapefruit fürdőbombát! Méregtelenítse a testét és lelkét egyaránt!

1300 Ft / db
1300 Ft/db

Fürdőbomba 4-szeres intenzitású Vadnarancs illóolajjal

Magyar kézműves által készített fürdőbomba, mely Doterra Vadnarancs illóolajjal gazdagított. Hogy miért 4-szeres intenzitású? Mert 4-szer annyi csepp van 1 fürdőbombában, mint a hagyományosban! Így még intenzívebb az élmény a fürdésnél. A fürdőbomba súlya: kb. 60 - 65 g. A Vadnarancs olajat a narancs héjából hidegen sajtolják. Hatásai: Energizál, emeli a hangulatot és tisztít. Friss, édes és üde aromájú illóolaj, mely 100 %-ban természetes hatású! Merüljön el egy kád vízben, használjon a fürdéshez vagy a lábfürdőjéhez egy Vadnarancsos fürdőbombát és élvezze, ahogy a teste - lelke felfrissül, új energiával töltődik fel!

1050 Ft / db
1050 Ft/db

Fürdőbomba 4-szeres intenzitású Zöld Mandarin illóolajjal

Magyar kézműves által készített fürdőbomba, mely Doterra Zöld Mandarin illóolajjal gazdagított. Hogy miért 4-szeres intenzitású? Mert 4-szer annyi csepp van 1 fürdőbombában, mint a hagyományosban! Így még intenzívebb az élmény a fürdésnél. Az illóolaj 100%-os tiszítaságú! A fürdőbomba súlya: kb. 60 - 65 g. A Zöld Mandarin aromája egyedülálló a citrus illóolajok körében. Illata édes és enyhén virágos illatú. frissítő , energizáló hatással bír. Merüljön el egy kád vízben, használjon a fürdéshez vagy a lábfürdőjéhez egy Zöld Mandarin fürdőbombát! Töltődjön fel életerővel!

1650 Ft / db
1650 Ft/db

Fürdőbomba Aroma Touch illóolajjal

Magyar kézműves által készített fürdőbomba, mely Doterra Aroma Touch illóolaj masszázs keverékkel gazdagított.  A fürdőbomba súlya: kb. 60-65 g. Az Aroma Touch egy masszázs illóolaj keverék, mely erősen nyugtató, pihentető, feszültségoldó, ellazító hatással bír. 100%-os tisztaságú! Merüljön el egy kád vízben, használjon a fürdéshez vagy a lábfürdőjéhez egy Aroma Touch fürdőbombát! Pihenjen, lazuljon, oldja a napi feszültségét fel!

810 Ft / db
810 Ft/db

Fürdőbomba Citrom illóolajjal

Magyar kézműves által készített fürdőbomba, mely Doterra Citrom illóolajjal gazdagított. A Citrom illóolajnak számos jótékony hatása van. Vízbe téve üdítően egészséges, friss lendületet ad egész napra. Hatásai: Aromája felemel, üdít, frissít, energizál, tisztítja a légutat. A fürdőbomba súlya: kb. 60-65 g. 100 %-ban természetes hatású! Merüljön el egy kád vízben, használjon a fürdéshez vagy a lábfürdőjéhez egy Citrom fürdőbombát és élvezze, ahogy a teste - lelke új életerővel töltődik fel!

700 Ft / db
700 Ft/db

Fürdőbomba Levendula illóolajjal

Magyar kézműves által készített fürdőbomba, mely Doterra Levendula illóolajjal és valódi szárított levendula virágokkal gazdagított. A levenduláról közismert, hogy kiválóan alkalmas a stressz kezelésére, nyugtató, lazító, relaxáló hatással bír. A bőrhibákra is megfelelő a használata. A fürdőbomba súlya: kb. 60 - 65 g. Merüljön el egy kád vízben, használjon a fürdéshez vagy a lábfürdőjéhez egy Levendula fürdőbombát és élvezze, ahogy a teste - lelke ellazul, relaxálódik!  

800 Ft / db
800 Ft/db

Fürdőbomba Pálmarózsa illóolajjal

Magyar kézműves által készített fürdőbomba, mely Doterra Pálmarózsa illóolajjal gazdagított. A fürdőbomba súlya: kb. 60-65 g. 100 %-ban természetes hatású! Merüljön el egy kád vízben, használjon a fürdéshez vagy a lábfürdőjéhez egy Pálmarózsás fürdőbombát és élvezze a rózsa jótékony hatását.

800 Ft / db
800 Ft/db

Fürdőbomba Vadnarancs illóolajjal

Magyar kézműves által készített fürdőbomba, mely Doterra Vadnarancs illóolajjal gazdagított. A Vadnarancs olajat a narancs héjából hidegen sajtolják. Hatásai: Energizál, emeli a hangulatot és tisztít. Friss, édes és üde aromájú illóolaj, mely 100 %-ban természetes hatású! A fürdőbomba súlya: kb. 60 - 65 g. Merüljön el egy kád vízben, használjon a fürdéshez vagy a lábfürdőjéhez egy Vadnarancsos fürdőbombát és élvezze, ahogy a teste - lelke felfrissül, új energiával töltődik fel!

700 Ft / db
700 Ft/db

Fürdőbomba Zöld Mandarin illóolajjal

Magyar kézműves által készített fürdőbomba, mely Doterra Zöld Mandarin illóolajjal gazdagított.  A fürdőbomba súlya: kb. 60 - 65 g. A Zöld Mandarin aromája egyedülálló a citrus illóolajok körében. Illata édes és enyhén virágos illatú. frissítő , energizáló hatással bír. Merüljön el egy kád vízben, használjon a fürdéshez vagy a lábfürdőjéhez egy Zöld Mandarin fürdőbombát! Töltődjön fel életerővel!  

850 Ft / db
850 Ft/db

Fürdősó Citrom illattal, minta nélküli üvegben

FÜRDŐSÓ CITROM ILLATTAL, SIMA (MINTA NÉLKÜLI) ÜVEGBEN: Összetevők: parajdi só, Doterra illóolaj, ételfesték. (500 g, 1 550 Ft) Parajdi só hatása: - Védi a sejteket, különösen az agysejteket az elsorvadástól. - Légzőrendszeri panaszok ellen: asztma, allergia, hörghurut, homloküreg gyulladás, akut mandulagyulladás. A tavaszi és nyári szénanáthás időszakban hatásos segítség a parajdi fürdősós fürdőzés. - Tisztítja a tüdőt, a hörgőket, segíti felszakítani a lerakódott váladékot. - Kiválóan ápolja és védi a bőrt (pl.: pikkelysömör, ekcéma, miteszer, pattanás). - Intenzív bőrradírozó hatása van. - Gátolja a túlzott izzadást. - Megvéd a visszér, hajszálér repedésektől. - Ízületi gyulladások megelőzésében hatékony. - Erősíti a csontokat. - Nőgyógyászati megbetegedések ellen. Ellenjavallat: - Ha az asztmásnak gyakori befulladásos rohamai vannak. - Kezeletlen magas vérnyomás. - Kezeletlen szív- és érrendszeri betegség. 180 mmHg feletti magas vérnyomás. - Agyvérzés vagy trombózis. - Alkoholizmus - Állapotosság vagy szoptatás alatt. - Epilepszia - Leukémia - Petefészek ciszta - Sűrűn előforduló bő nőgyógyászati vérzés. - Szívinfarktus Doterra Citrom illóolaj: Magyar kézműves által készített fürdősó, mely Doterra Citrom illóolajjal gazdagított. A Citrom illóolajnak számos jótékony hatása van. Vízbe téve üdítően egészséges, friss lendületet ad egész napra. Hatásai: Aromája felemel, üdít, frissít, energizál, tisztítja a légutat. 100 %-ban természetes hatású!  Kevesebb jelenjen meg Szerkesztés Tetszik Hozzászólás Megosztás

1550 Ft / db
3.1 Ft/g

Fürdősó Pálmarózsa illattal, Szív mintázatú üvegben

FÜRDŐSÓ PÁLMARÓZSA ILLATTAL, SZÍV MINTÁZATÚ ÜVEGBEN, VALÓDI RÓZSASZIRMOKKAL: Összetevők: parajdi só, Doterra illóolaj, ételfesték. (500 g, 1 550 Ft) Parajdi só hatása: - Védi a sejteket, különösen az agysejteket az elsorvadástól. - Légzőrendszeri panaszok ellen: asztma, allergia, hörghurut, homloküreg gyulladás, akut mandulagyulladás. A tavaszi és nyári szénanáthás időszakban hatásos segítség a parajdi fürdősós fürdőzés. - Tisztítja a tüdőt, a hörgőket, segíti felszakítani a lerakódott váladékot. - Kiválóan ápolja és védi a bőrt (pl.: pikkelysömör, ekcéma, miteszer, pattanás). - Intenzív bőrradírozó hatása van. - Gátolja a túlzott izzadást. - Megvéd a visszér, hajszálér repedésektől. - Ízületi gyulladások megelőzésében hatékony. - Erősíti a csontokat. - Nőgyógyászati megbetegedések ellen. Ellenjavallat: - Ha az asztmásnak gyakori befulladásos rohamai vannak. - Kezeletlen magas vérnyomás. - Kezeletlen szív- és érrendszeri betegség. 180 mmHg feletti magas vérnyomás. - Agyvérzés vagy trombózis. - Alkoholizmus - Állapotosság vagy szoptatás alatt. - Epilepszia - Leukémia - Petefészek ciszta - Sűrűn előforduló bő nőgyógyászati vérzés. - Szívinfarktus Doterra Pálmarózsa illóolaj: Magyar kézműves által készített fürdősó, mely Doterra Pálmarózsa illóolajjal gazdagított. Gőzlepárlással állítják elő. Erős gomba- és baktériumölő hatású. Javítja a vér- és nyirokkeringést. Bőrregeneráló. Bőrproblémákra (ekcéma, pattanás, seb – heg, stb.) hasznos. Összehúz és hámosít. Pozitívan hat az idegrendszerre. 100 %-ban természetes hatású!

1550 Ft / db
3.1 Ft/g