Dunaújvárosi Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Fürdőbombák, fürdősók

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

3-as Fürdőbomba díszdobozban

3 darab kézműves fürdőbombából álló dísz dobozos szett! Tökéletes ajándék lehet bárkinek!   1.,Fürdőbomba Vadnarancs illóolajjal: Magyar kézműves által készített fürdőbomba, mely Doterra Vadnarancs illóolajjal gazdagított. A Vadnarancs olajat a narancs héjából hidegen sajtolják. Hatásai: Energizál, emeli a hangulatot és tisztít. Friss, édes és üde aromájú illóolaj, mely 100 %-ban természetes hatású! A fürdőbomba súlya: kb. 60 - 65 g. Merüljön el egy kád vízben, használjon a fürdéshez vagy a lábfürdőjéhez egy Vadnarancsos fürdőbombát és élvezze, ahogy a teste - lelke felfrissül, új energiával töltődik fel! 2., Fürdőbomba Levendula illóolajjal: Magyar kézműves által készített fürdőbomba, mely Doterra Levendula illóolajjal és valódi szárított levendula virágokkal gazdagított. A levenduláról közismert, hogy kiválóan alkalmas a stressz kezelésére, nyugtató, lazító, relaxáló hatással bír. A bőrhibákra is megfelelő a használata. A fürdőbomba súlya: kb. 60 - 65 g. Merüljön el egy kád vízben, használjon a fürdéshez vagy a lábfürdőjéhez egy Levendula fürdőbombát és élvezze, ahogy a teste - lelke ellazul, relaxálódik! 3., Fürdőbomba Aroma Touch illóolajjal: Magyar kézműves által készített fürdőbomba, mely Doterra Aroma Touch illóolajjal gazdagított. Az Aroma Touch illóolaj kiválóan alkalmas a stressz kezelésére, nyugtató, lazító, relaxáló hatással bír. Masszázshoz is szívesen alkalmazzák emiatt. A fürdőbomba súlya: kb. 60 - 65 g. Merüljön el egy kád vízben, használjon a fürdéshez vagy a lábfürdőjéhez egy Aroma Touch fürdőbombát és élvezze, ahogy a teste - lelke ellazul, pihen, kikapcsolódik!

2700 Ft / db
2700 Ft/db

Fürdőbomba 4-szeres intenzitású Grapefruit illóolajjal

Magyar kézműves által készített fürdőbomba, mely Doterra Grapefruit illóolajjal gazdagított. Hogy miért 4-szeres intenzitású? Mert 4-szer annyi csepp van 1 fürdőbombában, mint a hagyományosban! Így még intenzívebb az élmény a fürdésnél. A fürdőbomba súlya: kb. 60 - 65 g. A Grapefruit olajat a gyümölcs héjának külső rétegéből vonják ki. Tisztító és méregtelenítő hatással bír. 100 %-ban természetes hatású! Merüljön el egy kád vízben, használjon a fürdéshez vagy a lábfürdőjéhez egy Grapefruit fürdőbombát! Méregtelenítse a testét és lelkét egyaránt!

1300 Ft / db
1300 Ft/db

Fürdőbomba 4-szeres intenzitású Vadnarancs illóolajjal

Magyar kézműves által készített fürdőbomba, mely Doterra Vadnarancs illóolajjal gazdagított. Hogy miért 4-szeres intenzitású? Mert 4-szer annyi csepp van 1 fürdőbombában, mint a hagyományosban! Így még intenzívebb az élmény a fürdésnél. A fürdőbomba súlya: kb. 60 - 65 g. A Vadnarancs olajat a narancs héjából hidegen sajtolják. Hatásai: Energizál, emeli a hangulatot és tisztít. Friss, édes és üde aromájú illóolaj, mely 100 %-ban természetes hatású! Merüljön el egy kád vízben, használjon a fürdéshez vagy a lábfürdőjéhez egy Vadnarancsos fürdőbombát és élvezze, ahogy a teste - lelke felfrissül, új energiával töltődik fel!

1050 Ft / db
1050 Ft/db

Fürdőbomba Citrom illóolajjal

Magyar kézműves által készített fürdőbomba, mely Doterra Citrom illóolajjal gazdagított. A Citrom illóolajnak számos jótékony hatása van. Vízbe téve üdítően egészséges, friss lendületet ad egész napra. Hatásai: Aromája felemel, üdít, frissít, energizál, tisztítja a légutat. A fürdőbomba súlya: kb. 60-65 g. 100 %-ban természetes hatású! Merüljön el egy kád vízben, használjon a fürdéshez vagy a lábfürdőjéhez egy Citrom fürdőbombát és élvezze, ahogy a teste - lelke új életerővel töltődik fel!

800 Ft / db
800 Ft/db

Fürdőbomba Levendula illóolajjal

Magyar kézműves által készített fürdőbomba, mely Doterra Levendula illóolajjal és valódi szárított levendula virágokkal gazdagított. A levenduláról közismert, hogy kiválóan alkalmas a stressz kezelésére, nyugtató, lazító, relaxáló hatással bír. A bőrhibákra is megfelelő a használata. A fürdőbomba súlya: kb. 60 - 65 g. Merüljön el egy kád vízben, használjon a fürdéshez vagy a lábfürdőjéhez egy Levendula fürdőbombát és élvezze, ahogy a teste - lelke ellazul, relaxálódik!  

800 Ft / db
800 Ft/db

Fürdőbomba Vadnarancs illóolajjal

Magyar kézműves által készített fürdőbomba, mely Doterra Vadnarancs illóolajjal gazdagított. A Vadnarancs olajat a narancs héjából hidegen sajtolják. Hatásai: Energizál, emeli a hangulatot és tisztít. Friss, édes és üde aromájú illóolaj, mely 100 %-ban természetes hatású! A fürdőbomba súlya: kb. 60 - 65 g. Merüljön el egy kád vízben, használjon a fürdéshez vagy a lábfürdőjéhez egy Vadnarancsos fürdőbombát és élvezze, ahogy a teste - lelke felfrissül, új energiával töltődik fel!

800 Ft / db
800 Ft/db

Fürdősó Vadnarancs illattal, minta nélküli üvegben

FÜRDŐSÓ VADNARANCS ILLATTAL, SIMA (MINTA NÉLKÜLI) ÜVEGBEN: Összetevők: parajdi só, Doterra illóolaj, ételfesték. (500 g, 1 550 Ft) Parajdi só hatása: - Védi a sejteket, különösen az agysejteket az elsorvadástól. - Légzőrendszeri panaszok ellen: asztma, allergia, hörghurut, homloküreg gyulladás, akut mandulagyulladás. A tavaszi és nyári szénanáthás időszakban hatásos segítség a parajdi fürdősós fürdőzés. - Tisztítja a tüdőt, a hörgőket, segíti felszakítani a lerakódott váladékot. - Kiválóan ápolja és védi a bőrt (pl.: pikkelysömör, ekcéma, miteszer, pattanás). - Intenzív bőrradírozó hatása van. - Gátolja a túlzott izzadást. - Megvéd a visszér, hajszálér repedésektől. - Ízületi gyulladások megelőzésében hatékony. - Erősíti a csontokat. - Nőgyógyászati megbetegedések ellen. Ellenjavallat: - Ha az asztmásnak gyakori befulladásos rohamai vannak. - Kezeletlen magas vérnyomás. - Kezeletlen szív- és érrendszeri betegség. 180 mmHg feletti magas vérnyomás. - Agyvérzés vagy trombózis. - Alkoholizmus - Állapotosság vagy szoptatás alatt. - Epilepszia - Leukémia - Petefészek ciszta - Sűrűn előforduló bő nőgyógyászati vérzés. - Szívinfarktus Doterra Vadnarancs illóolaj: Magyar kézműves által készített fürdősó, mely Doterra Vadnarancs illóolajjal gazdagított. A Vadnarancs olajat a narancs héjából hidegen sajtolják. Hatásai: Energizál, emeli a hangulatot és tisztít. Friss, édes és üde aromájú illóolaj, mely 100 %-ban természetes hatású!   

1550 Ft / db
3.1 Ft/g

Nyitott dobozos Rózsabox - 1. dobozos

  AJÁNDÉK nyitott dobozos RÓZSA BOX - ok, ILLATOS szappanrózsákkal!!! Kicsit készülve már a Valentin-napra, de kedves és szép ajándék lehet születésnapra, névnapra vagy csak úgy is, ha a szeretetedet/szerelmedet szeretnéd kifejezni valaki iránt, megköszönnél valakinek valamit egy kedves ajándékkal vagy csak kényesztetnéd magad. 4 féle illatos rózsánk van: fehér, krémszínű, rózsaszín és piros. A rózsák valódi rózsa illatúak, amikkel aztán akár egy kád vízben feloldva rózsafürdőt is lehet venni vagy kezet is lehet velük mosni (szirmonként szétbonthatóak)! Áruk is nagyon kedvezőek, bevezető ár: 1 500 Ft / box.   ITT A FOTÓN LÁTHATÓ 1. AJÁNDÉKBOX-OT TUDOD MEGRENDELNI!!!!

1500 Ft / doboz
1500 Ft/doboz

Nyitott dobozos Rózsabox - 2. dobozos

  AJÁNDÉK nyitott dobozos RÓZSA BOX - ok, ILLATOS szappanrózsákkal!!! Kicsit készülve már a Valentin-napra, de kedves és szép ajándék lehet születésnapra, névnapra vagy csak úgy is, ha a szeretetedet/szerelmedet szeretnéd kifejezni valaki iránt, megköszönnél valakinek valamit egy kedves ajándékkal vagy csak kényesztetnéd magad. 4 féle illatos rózsánk van: fehér, krémszínű, rózsaszín és piros. A rózsák valódi rózsa illatúak, amikkel aztán akár egy kád vízben feloldva rózsafürdőt is lehet venni vagy kezet is lehet velük mosni (szirmonként szétbonthatóak)! Áruk is nagyon kedvezőek, bevezető ár: 1 500 Ft / box.   ITT A FOTÓN LÁTHATÓ 2. AJÁNDÉKBOX-OT TUDOD MEGRENDELNI!!!!

1500 Ft / doboz
1500 Ft/doboz

Nyitott dobozos Rózsabox - 3. dobozos

  AJÁNDÉK nyitott dobozos RÓZSA BOX - ok, ILLATOS szappanrózsákkal!!! Kicsit készülve már a Valentin-napra, de kedves és szép ajándék lehet születésnapra, névnapra vagy csak úgy is, ha a szeretetedet/szerelmedet szeretnéd kifejezni valaki iránt, megköszönnél valakinek valamit egy kedves ajándékkal vagy csak kényesztetnéd magad. 4 féle illatos rózsánk van: fehér, krémszínű, rózsaszín és piros. A rózsák valódi rózsa illatúak, amikkel aztán akár egy kád vízben feloldva rózsafürdőt is lehet venni vagy kezet is lehet velük mosni (szirmonként szétbonthatóak)! Áruk is nagyon kedvezőek, bevezető ár: 1 500 Ft / box.   ITT A FOTÓN LÁTHATÓ 3. AJÁNDÉKBOX-OT TUDOD MEGRENDELNI!!!!

1500 Ft / doboz
1500 Ft/doboz

Nyitott dobozos Rózsabox - 4. dobozos

  AJÁNDÉK nyitott dobozos RÓZSA BOX - ok, ILLATOS szappanrózsákkal!!! Kicsit készülve már a Valentin-napra, de kedves és szép ajándék lehet születésnapra, névnapra vagy csak úgy is, ha a szeretetedet/szerelmedet szeretnéd kifejezni valaki iránt, megköszönnél valakinek valamit egy kedves ajándékkal vagy csak kényesztetnéd magad. 4 féle illatos rózsánk van: fehér, krémszínű, rózsaszín és piros. A rózsák valódi rózsa illatúak, amikkel aztán akár egy kád vízben feloldva rózsafürdőt is lehet venni vagy kezet is lehet velük mosni (szirmonként szétbonthatóak)! Áruk is nagyon kedvezőek, bevezető ár: 1 500 Ft / box.   ITT A FOTÓN LÁTHATÓ 4. AJÁNDÉKBOX-OT TUDOD MEGRENDELNI!!!!

1500 Ft / doboz
1500 Ft/doboz

Rózsa box - 1. dobozos

  AJÁNDÉK RÓZSA BOX - ok, ILLATOS szappanrózsákkal!!! Kicsit készülve már a Valentin-napra, de kedves és szép ajándék lehet születésnapra, névnapra vagy csak úgy is, ha a szeretetedet/szerelmedet szeretnéd kifejezni valaki iránt, megköszönnél valakinek valamit egy kedves ajándékkal vagy csak kényesztetnéd magad. 4 féle illatos rózsánk van: fehér, krémszínű, rózsaszín és piros. A rózsák valódi rózsa illatúak, amikkel aztán akár egy kád vízben feloldva rózsafürdőt is lehet venni vagy kezet is lehet velük mosni (szirmonként szétbonthatóak)!   ITT A FOTÓN LÁTHATÓ 1. AJÁNDÉKBOX-OT TUDOD MEGRENDELNI!!!!

2000 Ft / doboz
2000 Ft/doboz