Dunaújvárosi Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Tusoló bon-bon

AnnaSoul Tusoló bon-bon gyümölcsös

Tusoló bon-bon a test kíméletes radírozásához! A vörös agyagnak köszönhetően kíméletesen tisztítja a bőrt, magába szívja a szennyeződéseket, javítja a bőr tónusát, ásványi anyagokat juttat a bőrbe,  tisztító, méregtelenítő hatású Különösen ajánlott kipirosodásra hajlamos bőrre. Ezt kombináltuk szárított narancshéjból készült granulátummal, mely  vitaminban gazdag,  antioxidáns és tónusjavító hatású nagyon gyengéden hámlasztja a bőrt anélkül, hogy károsítaná. A benne lévő növényi olajok, mint shea vaj, szőlőmagolaj, kókuszolaj, megakadályozzák, a testradírozás utáni száraz, karcos érzetet. Nagyszerű hatóanyagokkal táplálják a bőrt. Egzotikus gyümölcs illattal. Használata: Tusolás közben vegyél egy bon-bon-t a kezedbe és dörzsöld át a tested. A mikró szemcsének köszönhetően nem éri a bőrt durva karcolás, kíméletesen radíroz. A bon-bon-ban lévő növényi olajoknak köszönhetően a bőr nem lesz száraz. A vörös agyag egy természetes ásványi termék, mely számos értékes hatással bír. Szárítás után is megőrzi ásványi anyag tartalmát. Tisztít, elősegíti a szennyeződések eltávolítását, feljavítja a bőr állapotát.  Ezt kombináltuk a narancshéj granulátummal, mely  vitaminban gazdag,  antioxidáns és tónusjavító hatású nagyon gyengéden hámlasztja a bőrt anélkül, hogy károsítaná. Minden bőrtípusra ajánlott!  

1100 Ft / db
275 Ft/db

AnnaSoul Tusoló bon-bon mohito

Tusoló bon-bon a test kíméletes radírozásához! A zöld agyagnak köszönhetően kíméletesen tisztítja a bőrt, magába szívja a szennyeződéseket, javítja a bőr tónusát, ásványi anyagokat és sókat juttat a bőrbe,  tisztító, méregtelenítő hatású A benne lévő növényi olajok, mint shea vaj, szőlőmagolaj, kókuszolaj, megakadályozzák, a testradírozás utáni száraz, karcos érzetet. Nagyszerű hatóanyagokkal táplálják a bőrt. Használata: Tusolás közben vegyél egy bon-bon-t a kezedbe és dörzsöld át a tested. A mikró szemcsének köszönhetően nem éri a bőrt durva karcolás, kíméletesen radíroz. A bon-bon-ban lévő növényi olajoknak köszönhetően a bőr nem lesz száraz. A zöld agyag egy természetes ásványi termék, mely számos értékes hatással bír. Szárítás után is megőrzi ásványi anyag tartalmát. Tisztít, elősegíti a szennyeződések eltávolítását, feljavítja a bőr állapotát. Vegyes és zsíros bőrtípusra alkalmas. Ajánlott vegyes és zsíros bőr esetén! Mojito illattal!  

1100 Ft / db
275 Ft/db

AnnaSoul Tusoló bon-bon púder

Tusoló bon-bon a test kíméletes radírozásához! A fehéragyagnak köszönhetően kíméletesen tisztítja a bőrt, magába szívja a szennyeződéseket, javítja a bőr tónusát, ásványi anyagokat juttat a bőrbe,  A hibiszkuszvirág por öregedésgátló elemeket tartalmazhat, mint antioxidánsok, AHA savak A benne lévő növényi olajok, mint shea vaj, szőlőmagolaj, kókuszolaj, megakadályozzák, a testradírozás utáni száraz, karcos érzetet. Nagyszerű hatóanyagokkal táplálják a bőrt. Nőies púder illattal. Használata: Tusolás közben vegyél egy bon-bon-t a kezedbe és dörzsöld át a tested. A mikró szemcsének köszönhetően nem éri a bőrt durva karcolás, kíméletesen radíroz. A bon-bon-ban lévő növényi olajoknak köszönhetően a bőr nem lesz száraz. A fehér agyag számos értékes hatással alapanyag. Tisztít, elősegíti a szennyeződések eltávolítását, feljavítja a bőr állapotát. Minden bőrtípusra alkalmas. Az agyag egy természetes ásványi termék. Szárítás után is megőrzi ásványi anyag tartalmát. Ezt kombináltuk a hibiszkusz virág porral, mely nem csak rózsaszín színt ad a bon-bonok-nak, hanem ösztönzheti a mikrokeringést serkentheti a sejtmegújulást segítheti a kollagénképződést öregedés gátló hatású jelentős az AHA sav tartalma mélytisztító hatása lehet Minden bőrtípusra ajánlott!

1100 Ft / db
275 Ft/db