Dunaújvárosi Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Tusoló bon-bon

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

AnnaSoul Tusoló bon-bon gyümölcsös

Tusoló bon-bon a test kíméletes radírozásához! A vörös agyagnak köszönhetően kíméletesen tisztítja a bőrt, magába szívja a szennyeződéseket, javítja a bőr tónusát, ásványi anyagokat juttat a bőrbe,  tisztító, méregtelenítő hatású Különösen ajánlott kipirosodásra hajlamos bőrre. Ezt kombináltuk szárított narancshéjból készült granulátummal, mely  vitaminban gazdag,  antioxidáns és tónusjavító hatású nagyon gyengéden hámlasztja a bőrt anélkül, hogy károsítaná. A benne lévő növényi olajok, mint shea vaj, szőlőmagolaj, kókuszolaj, megakadályozzák, a testradírozás utáni száraz, karcos érzetet. Nagyszerű hatóanyagokkal táplálják a bőrt. Egzotikus gyümölcs illattal. Használata: Tusolás közben vegyél egy bon-bon-t a kezedbe és dörzsöld át a tested. A mikró szemcsének köszönhetően nem éri a bőrt durva karcolás, kíméletesen radíroz. A bon-bon-ban lévő növényi olajoknak köszönhetően a bőr nem lesz száraz. A vörös agyag egy természetes ásványi termék, mely számos értékes hatással bír. Szárítás után is megőrzi ásványi anyag tartalmát. Tisztít, elősegíti a szennyeződések eltávolítását, feljavítja a bőr állapotát.  Ezt kombináltuk a narancshéj granulátummal, mely  vitaminban gazdag,  antioxidáns és tónusjavító hatású nagyon gyengéden hámlasztja a bőrt anélkül, hogy károsítaná. Minden bőrtípusra ajánlott!  

1100 Ft / db
275 Ft/db

AnnaSoul Tusoló bon-bon mohito

Tusoló bon-bon a test kíméletes radírozásához! A zöld agyagnak köszönhetően kíméletesen tisztítja a bőrt, magába szívja a szennyeződéseket, javítja a bőr tónusát, ásványi anyagokat és sókat juttat a bőrbe,  tisztító, méregtelenítő hatású A benne lévő növényi olajok, mint shea vaj, szőlőmagolaj, kókuszolaj, megakadályozzák, a testradírozás utáni száraz, karcos érzetet. Nagyszerű hatóanyagokkal táplálják a bőrt. Használata: Tusolás közben vegyél egy bon-bon-t a kezedbe és dörzsöld át a tested. A mikró szemcsének köszönhetően nem éri a bőrt durva karcolás, kíméletesen radíroz. A bon-bon-ban lévő növényi olajoknak köszönhetően a bőr nem lesz száraz. A zöld agyag egy természetes ásványi termék, mely számos értékes hatással bír. Szárítás után is megőrzi ásványi anyag tartalmát. Tisztít, elősegíti a szennyeződések eltávolítását, feljavítja a bőr állapotát. Vegyes és zsíros bőrtípusra alkalmas. Ajánlott vegyes és zsíros bőr esetén! Mojito illattal!  

1100 Ft / db
275 Ft/db

AnnaSoul Tusoló bon-bon púder

Tusoló bon-bon a test kíméletes radírozásához! A fehéragyagnak köszönhetően kíméletesen tisztítja a bőrt, magába szívja a szennyeződéseket, javítja a bőr tónusát, ásványi anyagokat juttat a bőrbe,  A hibiszkuszvirág por öregedésgátló elemeket tartalmazhat, mint antioxidánsok, AHA savak A benne lévő növényi olajok, mint shea vaj, szőlőmagolaj, kókuszolaj, megakadályozzák, a testradírozás utáni száraz, karcos érzetet. Nagyszerű hatóanyagokkal táplálják a bőrt. Nőies púder illattal. Használata: Tusolás közben vegyél egy bon-bon-t a kezedbe és dörzsöld át a tested. A mikró szemcsének köszönhetően nem éri a bőrt durva karcolás, kíméletesen radíroz. A bon-bon-ban lévő növényi olajoknak köszönhetően a bőr nem lesz száraz. A fehér agyag számos értékes hatással alapanyag. Tisztít, elősegíti a szennyeződések eltávolítását, feljavítja a bőr állapotát. Minden bőrtípusra alkalmas. Az agyag egy természetes ásványi termék. Szárítás után is megőrzi ásványi anyag tartalmát. Ezt kombináltuk a hibiszkusz virág porral, mely nem csak rózsaszín színt ad a bon-bonok-nak, hanem ösztönzheti a mikrokeringést serkentheti a sejtmegújulást segítheti a kollagénképződést öregedés gátló hatású jelentős az AHA sav tartalma mélytisztító hatása lehet Minden bőrtípusra ajánlott!

1100 Ft / db
275 Ft/db