Mások ezeket rendelték





Fermentált káposzta
A fermentált élelmiszerek fogyasztása során találkozik és jut hozzá szervezetünk azokhoz a hasznos baktériumokhoz, amikkel évezredek óta együtt él az emberiség. Az erjesztett ételek enyhülést jelentenek különösen a gyomornak, mivel segítenek beállítani az ideális gyomornedv szintet. A tejsavbaktériumok tevékenységük során, megemelik az étel táperejét, és a szervezetbe jutva biztosítják a bélhámsejtek egészséges működését. Rendszeres fogyasztásukkal hozzájárulunk a bélrendszerben élő több milliárdnyi mikroba megfelelő egyensúlyához, visszaszorítjuk a patogén baktériumok és gombák életterét. Elősegíti az ásványi anyagok, vitaminok (C, B, K2) felszívódását és az enzimek hasznosulását, amelyeket a fermentátumok gazdagon tartalmaznak. Jelenleg szabadidőmben készítem a termékeket, mivel megtapasztaltam jótékony hatásukat és szeretném, ha minél több embertársamhoz eljutnának a fermentált zöldségek. Igaz először furcsa lehet az íze, de hihetetlenül pozitív eredményeket, érzéseket, gyógyulást hoz a fogyasztásuk. Jó szívvel ajánlom mindennapi fogyasztásra! Az üveg 720 ml-es.

Bio Berta Fokhagymakrém 45g
Felhasználási javaslat: lángosra, pirítósra, húsokra, grillezett zöldségek alá, mártásokba, pácoláshoz. Adagoláshoz mindig tiszta eszközöket használjunk és felbontás után visszazárva hűtőszekrényben tároljuk. Összetevők: fokhagyma* (96%), só, antioxidáns: citromsav *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék. Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01