Mások ezeket rendelték
Fermentált lila káposzta
A fermentált élelmiszerek fogyasztása során találkozik és jut hozzá szervezetünk azokhoz a hasznos baktériumokhoz, amikkel évezredek óta együtt él az emberiség. Az erjesztett ételek enyhülést jelentenek különösen a gyomornak, mivel segítenek beállítani az ideális gyomornedv szintet. A tejsavbaktériumok tevékenységük során, megemelik az étel táperejét, és a szervezetbe jutva biztosítják a bélhámsejtek egészséges működését. Rendszeres fogyasztásukkal hozzájárulunk a bélrendszerben élő több milliárdnyi mikroba megfelelő egyensúlyához, visszaszorítjuk a patogén baktériumok és gombák életterét. Elősegíti az ásványi anyagok, vitaminok (C, B, K2) felszívódását és az enzimek hasznosulását, amelyeket a fermentátumok gazdagon tartalmaznak. Jelenleg szabadidőmben készítem a termékeket, mivel megtapasztaltam jótékony hatásukat és szeretném, ha minél több embertársamhoz eljutnának a fermentált zöldségek. Igaz először furcsa lehet az íze, de hihetetlenül pozitív eredményeket, érzéseket, gyógyulást hoz a fogyasztásuk. Jó szívvel ajánlom mindennapi fogyasztásra! Az üveg 240 ml-es.
Átvétel: 2024-12-19
Rendelhető 2024-12-16-ig
Marhajó marhakolbász
Egy pár kolbász súlya kb. 70dkg. A súly a száradásnak megfelően változhat. Dédnagypapánk kolbász receptjét turbóztuk fel és bolondítottuk meg marha hússal. A kolbász 70%-ban marhából és 30%-ban sertéshúsból készült. A kiváló reggeli és vacsora kelléke, ízletes és gazdag táplálék mindenki számára.