Mások ezeket rendelték




NaTuri - Sárgarépás Chips 50g
Sárgarépából, hagymából, fokhagymából, kápia paprikából és lenmagból készülő ízes, ropogós lapocskák. Zöldség chips az átlagostól eltérő módon. A NaTuri aszaltak vezető terméke, mert annyira finom, szinte abbahagyhatatlan. Fűszeres ropogtatnivaló lapocskákból álló termék, melyet sokrétűen lehet fogyasztani: tunkolni szószokhoz, salátákat gazdagítani, és krém levesekbe levesbetétként, vagy csak úgy ropogtatni. Glutén-, cukor-, tej-, tojás-, szójamentes termék Összetevők: sárgarépa (36%), lenmag, citrom, hagyma, fokhagyma, őrölt pirospaprika, kápia paprika, só Tömeg: 100g Átlagos tápérték: Energi:1493 kJ / 360 kcal Zsír: 25,4 g , - amelyből telített zsírsavak: 2,2 g, Szénhidrát: 10,7 g, - amelyből cukrok: 5,2 g Rost: 17,2 g Fehérje: 11,8 g Só: 0,3 g
Városszéli Spájz Mustár mézzel 300g
Ínyenc Mézes Mustár. Csemege. Felhasználás: kiváló ízesítője húsoknak, salátáknak, vagy akár húspácnak. Kézműves módszerekkel készült, adalékmentes, prémium termék. Az ízek szerelmeseinek remek ajándék lehet. Kiszerelés: 300 g/ üveg Összetevők: víz, mustármag (23%), méz (11%), borecet, cukor, ételecet, só. Gyártó és forgalmazó: Ambrózia Gyümölcs Manufaktúra Átlagos tápérték 100 g termékben energia 135Kcal/563kJ zsír 8 g amelyből telített zsírsavak
Regeneratív kultúrák létrehozása és gondozása
Daniel Christian Wahl részletgazdag és inspiráló könyvében, mely a REGENERATÍV KULTÚRÁK LÉTREHOZÁSA ÉS GONDOZÁSNAK széleskörű ötlet gyűjteménye, megszólít minden embert kit-kit saját tevékenykedő területén: - a környezeti nevelőket, - fenntarthatósági menedzsereket, - zöld aktivistákat, - ökológiai szemléletű gazdákat, - zöld startupok álmodóit, - a zöld városvezetőket, - de még az innovációkkal kísérletező designereket és építészeket is. A könyv írója szerint civilizációnk katasztrófája nem végzetszerű. Megvan a képességünk arra, hogy úgy tervezzük és szervezzük meg saját társadalmunkat, hogy védjük, támogassuk, és ünnepeljük az életet. Ez a könyv értékes hozzájárulás ahhoz a diskorzushoz, amelyre szükségünk van ahhoz, hogy vállalkozásainkat, gazdaságainkat és technológiánkat - valójában egész kultúránkat- úgy alakítsuk át, hogy azok ne pusztító, hanem regeneratív jellegűek legyenek. Olyan kérdéseket mer újra, kitartóan, de szelíden feltenni, amikre még mindig keressük a válaszokat. Kik vagyunk mi? Mik vagyunk? Az volt a szerepünk itt ezen a bolygón, hogy egyszerűen kibányásszuk a szenet, és azt a légkörbe juttassuk, majd elpusztuljunk? Ha a vitáink nem haladják meg a neoklasszikus (19. sz utolsó és a 20. sz első harmadának közgazdaságtan iskolája ) közgazdaságtan nyelvezetét, akkor végünk van. Mert nem lehet gazdasági érveket felhozni az emberi túlélés mellett, hanem spirituális érvekkel kell kiállni az emberi túlélés mellett. Sürgősen össze kell jönnünk, hogy beszélgetéseket folytassunk arról, milyen jövőt szeretnénk az emberiség számára. El kell gondolkodnunk azon, hogy megteremtsük ezt a jövőt. . (... ) Újra fel kell fedeznünk az emberi közösség közös alapját. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy egy olyan jövőt teremtünk közös erővel, amelyben érdemes élni. Szükségünk van egy közös narrativára arról, hogy kik vagyunk, és miért érdemes fennmaradnunk, egy olyan közös történetre, amely elég erős ahhoz, hogy mindannyiunkat innovatívvá kreatívvá, és együttműködővé tegyen, miközben kérdéseket teszünk fel a miértről, hogyanról, mikorról és holról. A könyv a Profilantrop Egyesület gondozásában jelent meg. ( 2022 ) Puhaborító, A/5 429.o



