Mások ezeket rendelték



Bio hidegen sajtolt napraforgó olaj, 1 l
A hidegen sajtolás lényege, hogy a préselés közben sem a mag, sem az így előállított olaj hőmérséklete nem haladja meg a 40 ℃-ot. Az ilyen eljárással készült olajokban, az alacsony hőmérsékletnek köszönhetően, épségben megmaradnak a vitaminok, ásványianyagok és az omega-zsírsavak. A hidegen sajtolt napraforgó olaj bővelkedik E és C vitaminban valamint gazdag antioxidánsokban (karotinoid), ami jótékony hatással bír a haj és a körmök állapotára. Továbbá a benne található többszörösen telítetlen zsírsavak miatt, csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát és a koleszterin szintet is. Az előállítás során nem használunk oldószereket, sem egyéb kémiai szereket, csakis mechanikus szűrést alkalmazunk, hogy tisztává varázsoljuk olajainkat. Kitűnően alkalmas sütéshez, főzéshez, pácoláshoz vagy akár önthetjük a salátánkra is. Termékeink elkészítéséhez kizárólag saját, a Bio Garancia Kft. által ellenőrzött, ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagot használunk.

Bio Berta Gyros Fűszerkeverék 30g
elhasználási javaslat: görög ételek, húsok, köretek ízesítéséhez A szárított terméket fénytől-, nedvességtől óvva kell tárolni. Adagolás: ízlés szerint. Allegrén anyagot nem tartalmaz. Csípmentes fűszerpaprika*, fokhagyma*, oregano*, vöröshagyma*, petrezselyem*, feketebors* *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék. Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01



Míves Tészta - Csíkos kosárka - Zöldséges 400g
Nagyon magas zöldség tartalom. Durum liszt, zöldség és semmi más. Különleges, pihentetett, kíméletesen szárított, főtt zöldség hozzáadásával, bronz formával készült tojás nélküli, kézzel csomagolt, extra méretű durum száraztészta. 30% zöldségtartalommal - spenót, sárgarépa, paradicsom-cékla vegyesen. Különleges: A magas minőségű liszt, a nyers zöldségek, a kíméletesség, a gondosság, a türelem, a nagyrészben kézzel végzett munkafolyamatok, a válogatás, a klasszikus és a fejlett tésztaipari technológiák megfelelő összhangja teszi egyedivé és különlegessé a tésztáikat. Főtt zöldséggel: A nyers zöldséget megfőzik, leszűrik, majd összeturmixolják. Így pürésítve adagolják dagasztás közben a liszthez. A zöldség rostja keveredve a liszttel, más állagú - kicsit könnyedebb - durum tésztát eredményez. Bronz formával készült: A dagasztott pihentetett alapanyag formázása bronz eszközzel történik. Ezáltal a felület érdesebb, rusztikusabb lesz, a tészta felülete pedig 'megnő' és jelentősen jobban tudja a mártást felvenni. A mártás nem csúszik le a tésztáról. Pihentetett: A pürésített zöldséggel összedolgozott, dagasztott tészta minősége és szerkezete jelentősen megváltozik egy rövid kis pihenőtől, a formázás előtt. A liszt szemeknek van idejük megduzzadni. Így a formázáskor könnyebben alakul ki a tészta megfelelő sikér szerkezete. Kíméletesen szárított: Minél lassabban és minél szabályozottabb hőmérsékleten és páratartalmon szárítjuk a tésztákat, azok annál rugalmasabbak és a külső hatásoknak ellenállóbbak lesznek. Tojás nélküli: A kiváló minőségű durum lisztnek magasabb és jobb minőségű a sikértartalma, mint az átlag 'puha' búzának. Ezért nem szükséges hozzáadott ’ragasztó’ tojás a készítéséhez, anélkül is kiváló minőségű a tészta. Kézzel válogatott, csomagolt: A tésztáink nagy részét kézzel vágjuk és válogatják. Ennek célja, hogy a tasakokba a hosszú, ép és egész szálak kerüljenek. Gyártó: Míves Manufaktúra Kft, Göd