Mások ezeket rendelték
Disznósajt
A disznósajt készítése a disznóvágás fontos részét képezi. Igazi nyalánkságnak számít, amit a fokhagyma, pirospaprika és bors csak fokoz! Mi nem daráljuk, hanem vágjuk a benne lévő húst, bőrt, fület és egyebet. 1 db kb. 20 dkg. A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.
Házi kenőmájas
A házi sertés kenőmájasnak párja sincs egyik boltban sem. Az abált sertésmájat és szalonnát kétszeresen daráljuk, pirított hagymával vegyítjük, majd ízletesen fűszerezzük. Kitűnő reggelire, tízóraira vagy éppen vacsorára. A terméket pontos súlymérést követően kell fizetni. 1 db kb. 200g
Házi téli szalámi
Természetesen sertéshúsból készül, füstöljük, majd az érlelés után érjük el a megfelelő ízt és állagot. Tartósítószert és ízfokozót nem tartalmaz. Remek szendvicsekhez, reggelire, tízóraira és vacsorára. 1 db fél rúd kb. 35 dkg. A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.