Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Szívsonka

Sertéseink saját állományomból kerülnek feldolgozásra! Kukoricán, szotyolán és árpán nevelkednek, ezeket dercésre darálva keverve kapják,  ami alkalmanként takarmány borsóval is kiegészül. Nyáron sok csalánt esznek, ami vitaminban dús! Hagyományos módon készítünk mindent, a disznót perzseljük, így a bőre nem keményedik meg! A sertés szétbontása után a húsok egy nagy sózókádba kerülnek, ahol konyhasóval, alaposan bedörzsöljük, illetve minimum 2 hétig forgatjuk! Ezután 1 éjszakát hideg vízben tesszük, hogy a felesleges só ki tudjon ázni, majd felfüzzük, ami után mehet is a füstölőbe! A füstölést követően a raktárba kerül, ahol hűvös, levegős, napfénytől védett helyen érik tovább, míg el nem éri a kitűnő minőséget!  Termékeink mindegyike, csakis természetes úton és eljárással készül, semmilyen tartósítószert vagy ízfokozót, színezéket nem tartalmaz!

A terméket pontos súlymérést követően kell fizetni!

2800 Ft / db
5600 Ft/kg


Termék minősítő rendszer

1
1



Nincs még hozzászólás a termékhez!

Nincs még értékelés a termékhez!