Mások ezeket rendelték
Forró csokoládé gömb
Kézműves belga étcsokoládé gömb, ropogós ostyagolyókkal díszítve, pillecukorral töltve. Elkészítés: Tegye a gömböt egy bögrébe, öntsön rá 1,5-2dl forró tejet, majd alaposan keverje össze a csokoládé feloldódásáig. Elkészítése látványos móka, fogyasztása mennyei érzés! Nyáron jéggel is kitűnő ital! Összetevők: belga étcsokoládé 93% [kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin; természetes vanília aroma], gabonagolyók 4% [cukor, rizsliszt, búzaliszt, búzamalátaliszt, só, emulgeálószer: napraforgó-lecitin; kakaóvaj] pillecukor 3% [glükózszirup, cukor, dextróz, víz, szorbitszirup, zselatin, cékla, sáfrány, szeklice, kurkumin
1750 Ft/db


