Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink Elysium Spirituális Központ

Elysium Spirituális Központ

Fodorné Kövics Beáta vagyok. Azzal a céllal születtem a Földre, hogy a felejtés állapotából visszaemlékezzek életem tervére és rátaláljak a fény és szeretet útjára. Arra a fejlődési útra, ami minden ember számára a tökéletesedés útja a „Krisztusi Út”.

Az életfeladatom fontos része, hogy segítsem az embereknek megtalálni önmagukban a fényt és szeretetet, a problémáknak, betegségeknek, földi nehézségeknek kiváltó okait. Segítő kezet nyújtok a bizalommal hozzám forduló emberek számára.

Földi szolgálatomban a Teremtő Szent akaratát tartom a szívem középpontjában, az emberekben pedig keresem a bennük élő istent, azt az isteni lényt, aki képes meggyógyítani önmagát, végig járni és beteljesíteni földi útját, képes megtalálni önmagában minden ember az élete értelmét, azt az életfeladatot, aminek betöltésére csak Ő hivatott.

Mindenki más okból keres fel: egészségügyi problémák, párkapcsolati, kapcsolati nehézségek, munkahelyi problémák, új munka – életfeladat keresése, spirituális útmutatás, anyagi bőség tisztítása, karrier, gyermekáldás kérése és ahány ember, annyiféle élethelyzet. Minden embertől, családtól nagyon sokat tanulok és a kezelések által a fenti világtól rengeteg tanítás és útmutatás érkezik. Ezeket elkezdtem leírni és előadások formájában – végtelen szeretet jelenlétében – átadom az érdeklődő, tanulni vágyó embereknek. Az esetek nagy részében csodálatos, meglepő és szinte „hihetetlen”, pozitív változások történnek.

Segítséget nyújtok Dunaföldváron az Elysium Spirituális Központban:

Egyéni energetikai kezelésekkel

Szellem gyógyászattal

Meseterápiás foglalkozásokkal (Ligetszépe meseterápiás módszerrel)

Meditációkkal

Önismereti, lelkigyakorlatos foglalkozásokkal

Spirituális előadásokkal

Zarándoklatokkal

Könyveimmel és kiadványaimmal

Három gyermek édesanyja vagyok, akik a Pentelei waldorf iskolába járnak. Nagyon fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, a tanulást és legfőképpen az önnevelést.

2020-ban jelent meg az első könyvem, az Égből pottyant gyerekek, tanítómesterek címmel. A terápiás munkám tapasztalatait gyűjtöttem egy csokorba.

2023-ban megalapítottuk családi vállalkozásként az Ízisz Könyvkiadó Kft.-t, aminek a gondozásában 2 újabb szellemi termékem jelent meg.

Az ihlet és az inspiráció folyamatos az életemben, ezért még bízom benne, hogy újabb könyvekkel, szellemi kincsekkel gazdagíthatom a spirituális témákra és az önfejlődésre nyitott embereket.

 

Termékek

Kategóriák
Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
Ár szerint

Égből pottyant gyerekek Tanítómesterek

A könyv, egy reménysugár. Isten áldását, végtelen szeretetét közvetíti a gyermekáldásra váró nők és férfiak számára. Minden ember szívéhez szól, megérinti a csillagszikrát, és megvilágítja azt az utat, ami a szivárványhídhoz vezet, ahonnan a gyermek lelkek elindulnak a földi világba. Fodorné Kövics Beáta, spirituális segítő, tollából származó égi üzeneteket tartalmaz, amelyik hatására már megszülettek a boldog, egészséges gyermekek. Van remény, van út a boldog család megteremtéséhez, hiszen a Földre készülődő gyermek-lelkek türelmes szeretettel várakoznak a szivárványhíd tetején. Indulj el, ébredj fel az eddigi álomból és keresd a valódi megoldást. Építsd fel szívedben azt a helyet, ahol az Ég és Föld összeér, hogy a szellemi világból a földi világba tudd segíteni az egészséges gyermekedet. Hidd el, hogy minden lehetséges. Könyvajánlások: A könyv A/5-ös méretben készül 286 oldalas, puhatáblás kivitelű. A termék szerzője Fodorné Kövics Beáta, 9 éve Waldorf szülő, 3 gyermek édesanyja. 2012 óta egyéni segítőként, gyógyító energiákkal, személyes tanácsadással segíti a hozzá bizalommal forduló embereket. Intuitív írással, "égi üzenetekkel" segíti a sorssal való összekapcsolódást, az egyéni sors feladatok megtalálását. 2018 óta Ligetszépe Meseterapeutaként is tevékenykedik.  Bővebb információ: www.spiritualiskozpont.hu

3490 Ft / db
3490 Ft/db

Önfejlesztő kártya Ízisz áldásával

A kártyacsomag az egyéni fejlődést támogatja az önismereti utazás során. Amikor elindul a lélek a keresés útján, különböző helyzetek, személyek és lehetőségek adódnak, hogy megtalálja azt, amit keres. A fejlődésnek, keresésnek vannak állomásai, amit beavatásnak is nevezhetünk. Ez a kártya útmutatást és segítséget nyújt abban, hogy belépj az önbeavatás kapuján. A 33 kártyalap és a hozzá tartozó útmutató füzet a támogatód abban, hogy önmagad, életed mesterévé válj!   A termék szerzője Fodorné Kövics Beáta, 9 éve Waldorf szülő, 3 gyermek édesanyja. 2012 óta egyéni segítőként, gyógyító energiákkal, személyes tanácsadással segíti a hozzá bizalommal forduló embereket. Intuitív írással, "égi üzenetekkel" segíti a sorssal való összekapcsolódást, az egyéni sors feladatok megtalálását. 2018 óta Ligetszépe Meseterapeutaként is tevékenykedik.  Bővebb információ: www.spiritualiskozpont.hu

7700 Ft / db
7700 Ft/db

Önismeret Igaz Ösvényén

Önismeret igaz ösvényén - Lelkigyakorlatok a rohanó hétköznapokban Az évkör mentén haladva különböző lelki erőket növelhetünk, fejlesztünk magunkban. Az igaz ösvényt a test-lélek-szellem összehangjában, egyensúlyában lehet megtalálni, bejárni. Ehhez nyújt gyakorlati segítséget ez a könyv. Szívem végtelen szeretetével ajánlom Neked – kedves Úton lévő – ezt a lelkigyakorlat gyűjteményt. Azzal a tiszta szándékkal, hogy az isteni erőből merítkezve képes legyél megváltoztatni, átalakítani az életed bármely területét. Legyen szó önnevelésről, gyermeknevelésről, családi kapcsolatok javításáról, párkapcsolatról, munkáról, babavárásról, megbocsátásról, a bőség megteremtéséről, életfeladatod megvalósításáról. Szeretettel ajánlom, ha szeretnél magadon, magad körül változást, változtatást és hajlandó vagy tenni ezért. Képes vagy egy más látásmódot gyakorolni, mint eddig és képes vagy erőt gyűjtve önmagadért kitartóan cselekedni. HISZÜNK BENNED, hogy BÁRMIRE KÉPES VAGY – mert ISTENNEL MINDEN LEHETSÉGES. Itt vagyunk Veled, hogy tudd, sohasem vagy egyedül a problémáddal, helyzeteddel. Általános törvényszerűség, hogy a beavatási út során a döntéseidet egyedül kell meghoznod és az úton is egyedül kell járnod – de nyújtson vigaszt az, hogy a láthatatlan segítő erők, a végtelen szeretet energiája, a Teremtő, a Jó Isten mindig mindenben, mindenhol jelen van és segíti utadat. Semmiképpen sem ajánlom Neked, ha úgy gondolod, hogy a gyakorlatsor elolvasásával azonnal megváltozik az életed olyanná, amilyet Te elvársz. Vagy a világtól, másoktól várod el a változást azért, hogy Te jobban érezd magadat. Ezen érdemes először változtatni és ezzel a megváltozott szemlélettel elindulni ezen a csodákkal teli felfedező úton – önmagad felé. A lelki gyakorlat arra tanít, hogy hogyan szóljunk Istenhez, hogyan teremtsünk közvetlen kapcsolatot a Teremtőnkkel, a bennünk élő istenivel. A kitartó lelki gyakorlatokkal pedig megtapasztalható a teljes egység állapota, a test-lélek-szellem tökéletes egyensúlya, a valódi biztonság állapota. Szeretettel várlak és imáimmal, segítő gondolataimmal támogatlak az ÚT-ON A könyv szerzője Fodorné Kövics Beáta, 2015 óta Waldorf szülő, 3 gyermek édesanyja. 2012 óta egyéni segítőként, gyógyító energiákkal, személyes tanácsadással segíti a hozzá bizalommal forduló embereket. Intuitív írással, "égi üzenetekkel" segíti a sorssal való összekapcsolódást, az egyéni sors feladatok megtalálását. 2018 óta Ligetszépe Meseterapeutaként is tevékenykedik.  Bővebb információ: www.spiritualiskozpont.hu

4400 Ft / db
4400 Ft/db