Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Ökospájz

Holler Csilla vagyok és kistermelői fermentált zöldségeket készítek, Ökospájz márkanév
alatt.
Az alapanyagok nagyrészt saját gazdálkodásból származnak .
Saját emésztőrendszeri betegségem miatt kezdtem el a fermentálást néhány éve és mivel
hatékonynak bizonyult , szeretnék másnak is segíteni ebben.
Nagy szeretettel, gondoskodással készülnek kézműves termékeim.
A minőségi beltartalom mellett fontosnak tartom a külső esztétikai megjelenést, mint
például az üvegben lévő zöldségek elrendezését, színét.
A zöldségek pre és probiotikumban gazdag minden mentes, élő táplálékok.
Természetes vaderjesztéssel készülnek ,nincsenek hőkezelve! ezáltal megőrzik teljes
vitamin tartalmukat.
A mikroorganizmusok által a zöldségek rostjai előemésztődnek, így a puffasztó hatásuk
eltűnik.
Nem használunk ecetet ,cukrot ,tartósítószert. Vegán ,-glutén,- tej,-laktóz mentes.
Termékeink emésztési problémák esetén, az egyensúlyból kibillent bélflóra
helyreállításában nyújtanak hatékony segítséget. Hatékonyan táplálják a bélhám sejteket.
Az emésztőrendszerünk minősége határozza meg az immunrendszer állapotát is , ezért
nagyon fontos, hogy rendszeresen tápláljuk a tápcsatornát , milliárdnyi hasznos
baktérium törzs segítségével.
A különleges, egyedi ízvilágú, finom roppanós zöldségek nagy hatékonysággal segítenek
ebben.
Célunk, hogy ezek az egészséges, különleges ízvilágú táplálékok minél több családhoz
eljussanak és az étkezések mindennapi részévé váljanak egész évben.
Fogadjátok szeretettel termékeimet itt a kosárközösségben!
Remélem minél többen rendszeres fogyasztóivá váltok és ez által minőségi változást
tapasztaltok magatokon.

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
Ár szerint
Előrendelést felveszünk!

Cukorborsó 250ml

Zsenge állapotában szedett zöldborsó került az üvegbe. A hüvelyekben apró,zsenge zöldborsó szemek vannak.Vöröshagymával ,mustármaggal ízesítve.   Összetevők: cukorborsó,vöröshagyma,mustármag,Pi víz,só

1900 Ft / üveg
8 Ft/üveg
Előrendelést felveszünk!

Fermentált lilakáposzta 250 ml

Lilakáposzta,PI víz ,borókabogyó ,babérlevél,tiszta só. Sajnos mára szinte népbetegség lett az emésztőrendszeri megbetegedés különféle civilizációs okok miatt. Ezért nagyon fontos megválogatni, hogy mint eszünk, milyen termékeket választunk ki a vásárlásnál. Az Ökospájz a fermentált zöldségek által ezt a minőségi terméket kínálja, segítve a fogyasztókat az egészséges bélflóra megtartásában/ visszaállításában, az immunrendszer erősítésében. Előrendelés menete/működése: Azon termékek esetében, amelyeknél valamilyen okból nem megoldható a heti rendszerességű szállítás a termelő részéről, előrendelési lehetőséget biztosítunk.  Ez azt jelenti, hogy csak akkor történik meg a szállítás, ha beérkezik annyi rendelés!, melynél a szállítás már gazdaságosan megoldható.    Azoknál a termelőknél, akik bizonyos ritmus szerint tudják szállítani az általuk kínált portékákat, dátum jelzi az utolsó rendelési napot, és az átadasi dátumot. Az utolsó rendelési nap sok esetben előrébb van, mint a heti zárási dátum. Így tudjuk biztosítani azokat a termékekt is, amelyeket 50 km távolságon túlról érkeznek. 1. A meghirdetett termékre rendelést leadni a szokásos módon lehet, egyszerűen tedd a kosaradba a többi termékhez hasonlóan. (Az előrendelhető termékek rendelő gombja narancssárga színű.) 2. Ha a szállítás idejét már tudja a termelő, akkor ennek pontos időpontja a terméken meg fog jelenni, illetve erről egy automatikus email értesítést kapsz, ha már leadtad előrendelésed a termékre.  3. A heti rendelés záráskor a termék szerepelni fog a kosaradban, akkor is, ha még nem lett kitűzve a szállítás időpontja. A terméket értelemszerűen nem kell kifizetned, az előrendelt termék automatikusan átgördül a következő hétre, addig míg a termék meg nem érkezik. Ha tehát látod a kosaradban, még nem jelenti automatikusan azt, hogy a következő átadónapon már átvehető a termék! 5. Az előrendelt termékek állapotát a Kosár menüpontban nyomon követheted. Itt narancssárga sávval jelezzük az előrendelt termékeket. A mennyiségen bármikor tudsz változtatni akár felfelé, akár lefelé, vagy teljes egészében törölhető is az előrendelés. Az utolsó változtatási lehetőség a terméknél beállított "Utolsó rendelési napig", vagy ha a szállítás dátuma már adott, az azon a héten aktuális vásárlási időszak végéig, azaz kedd éjfélig lehetséges. 6. Szállítás/átadás csütörtökön, a szokásos átadási napokon történik. 

1900 Ft / üveg
7.6 Ft/ml
Előrendelést felveszünk!

Fermentált káposzta 250 ml

Fejeskáposzta,PI víz ,tiszta só. Pre- és probiotikumokat tartalmazó nyers, teljes értékű speciális táplálékok. A tejsavasan erjesztett zöldségek megőrzik teljes vitamin- és ásványi anyag tartalmukat, sőt mennyiségük még növekedhet is a fermentáció során. Előrendelés menete/működése: Azon termékek esetében, amelyeknél valamilyen okból nem megoldható a heti rendszerességű szállítás a termelő részéről, előrendelési lehetőséget biztosítunk.  Ez azt jelenti, hogy csak akkor történik meg a szállítás, ha beérkezik annyi rendelés!, melynél a szállítás már gazdaságosan megoldható.    Azoknál a termelőknél, akik bizonyos ritmus szerint tudják szállítani az általuk kínált portékákat, dátum jelzi az utolsó rendelési napot, és az átadasi dátumot. Az utolsó rendelési nap sok esetben előrébb van, mint a heti zárási dátum. Így tudjuk biztosítani azokat a termékekt is, amelyeket 50 km távolságon túlról érkeznek. 1. A meghirdetett termékre rendelést leadni a szokásos módon lehet, egyszerűen tedd a kosaradba a többi termékhez hasonlóan. (Az előrendelhető termékek rendelő gombja narancssárga színű.) 2. Ha a szállítás idejét már tudja a termelő, akkor ennek pontos időpontja a terméken meg fog jelenni, illetve erről egy automatikus email értesítést kapsz, ha már leadtad előrendelésed a termékre.  3. A heti rendelés záráskor a termék szerepelni fog a kosaradban, akkor is, ha még nem lett kitűzve a szállítás időpontja. A terméket értelemszerűen nem kell kifizetned, az előrendelt termék automatikusan átgördül a következő hétre, addig míg a termék meg nem érkezik. Ha tehát látod a kosaradban, még nem jelenti automatikusan azt, hogy a következő átadónapon már átvehető a termék! 5. Az előrendelt termékek állapotát a Kosár menüpontban nyomon követheted. Itt narancssárga sávval jelezzük az előrendelt termékeket. A mennyiségen bármikor tudsz változtatni akár felfelé, akár lefelé, vagy teljes egészében törölhető is az előrendelés. Az utolsó változtatási lehetőség a terméknél beállított "Utolsó rendelési napig", vagy ha a szállítás dátuma már adott, az azon a héten aktuális vásárlási időszak végéig, azaz kedd éjfélig lehetséges. 6. Szállítás/átadás csütörtökön, a szokásos átadási napokon történik. 

1900 Ft / üveg
7.6 Ft/ml
Előrendelést felveszünk!

Fermentált káposzta sárgarépa 250 ml

Fejeskáposzta,sárgarépa,PI víz ,tiszta só. Pre- és probiotikumokat tartalmazó nyers, teljes értékű speciális táplálékok. A tejsavasan erjesztett zöldségek megőrzik teljes vitamin- és ásványi anyag tartalmukat, sőt mennyiségük még növekedhet is a fermentáció során.   Előrendelés menete/működése: Azon termékek esetében, amelyeknél valamilyen okból nem megoldható a heti rendszerességű szállítás a termelő részéről, előrendelési lehetőséget biztosítunk.  Ez azt jelenti, hogy csak akkor történik meg a szállítás, ha beérkezik annyi rendelés!, melynél a szállítás már gazdaságosan megoldható.    Azoknál a termelőknél, akik bizonyos ritmus szerint tudják szállítani az általuk kínált portékákat, dátum jelzi az utolsó rendelési napot, és az átadasi dátumot. Az utolsó rendelési nap sok esetben előrébb van, mint a heti zárási dátum. Így tudjuk biztosítani azokat a termékekt is, amelyeket 50 km távolságon túlról érkeznek. 1. A meghirdetett termékre rendelést leadni a szokásos módon lehet, egyszerűen tedd a kosaradba a többi termékhez hasonlóan. (Az előrendelhető termékek rendelő gombja narancssárga színű.) 2. Ha a szállítás idejét már tudja a termelő, akkor ennek pontos időpontja a terméken meg fog jelenni, illetve erről egy automatikus email értesítést kapsz, ha már leadtad előrendelésed a termékre.  3. A heti rendelés záráskor a termék szerepelni fog a kosaradban, akkor is, ha még nem lett kitűzve a szállítás időpontja. A terméket értelemszerűen nem kell kifizetned, az előrendelt termék automatikusan átgördül a következő hétre, addig míg a termék meg nem érkezik. Ha tehát látod a kosaradban, még nem jelenti automatikusan azt, hogy a következő átadónapon már átvehető a termék! 5. Az előrendelt termékek állapotát a Kosár menüpontban nyomon követheted. Itt narancssárga sávval jelezzük az előrendelt termékeket. A mennyiségen bármikor tudsz változtatni akár felfelé, akár lefelé, vagy teljes egészében törölhető is az előrendelés. Az utolsó változtatási lehetőség a terméknél beállított "Utolsó rendelési napig", vagy ha a szállítás dátuma már adott, az azon a héten aktuális vásárlási időszak végéig, azaz kedd éjfélig lehetséges. 6. Szállítás/átadás csütörtökön, a szokásos átadási napokon történik. 

1900 Ft / üveg
7.6 Ft/ml
Előrendelést felveszünk!

Gyömbéres sárgarépa

Gyömbér csíkokkal ízesített sárgarépa szeleteket tartalmaz a termék. A gyömbér finom ízesítést ad a sárgarépának ,egyúttal remek immunerősítő hatása is érvényesül fogyasztáskor.

1900 Ft / db
1900 Ft/db
Előrendelést felveszünk!

Paradicsomos kenőke 150ml

Sárga és piros paradicsom 2-3 óráig sült vöröshagymával és fokhagymával. Bazsalikom,oregánó,majoranna,petrezselyemzöld fűszerek ízesítik ezt a kenőkét. Pirítósra,tésztákra,vegán tálakhoz kencének ,fenséges! Összetevők:paradicsom,vöröshagyma,fokhagyma,bazsalikom,oregánó,petrezselyemzöld,majoranna,napraforgóolaj,almaecet,só.

1800 Ft / db
12 Ft/db