Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Smaragdfarm

Gazdaságunk Daruszentmikóson található, amit a levendulamezőt körülölelő smaragfákról neveztünk el.

A Smaragdfarmon évről évre nagy sikerrel rendezzük meg a "Szedd magad levendula" programunkat, 2021-ben a csodahelyek.hu szavazásán Magyarország 2. kedvenc levendulása lettünk.

A levendulás közvetlen szomszédságában található méhészetünk, így a méheink nyáron igazi levendulamézet gyűjtenek.

Jó pár évvel ezelőtt egészítettük ki a gazdaságot a fürjészetünkkel, a füstölt-főtt fürjtojásunk igazi csemege.

Jó szívvel kínáljuk mézeinket, levendulás termékeinket és a fürjtojásokat mindenkinek!

 

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
Ár szerint

100% tisztaságú Levendulaolaj

Levendulaolaj 10 ml. 100 % tisztaságú levendulaolaj, saját gazdaságunkból szüretelt levendulából, saját illóoljalepárlónkkal előállított termék. A levendulaolaj erősen gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású, ajánlott mindefajta gyulladás csökkentésére, akár közvetlenül a sebre, sérülésre felvíve meggyorsítja a gyógyulási folyamatokat. Felhasználása igen sokrétű, akár párologtatóba, akár közvetlenül a sérülésre alkalmazva.  

1200 Ft / db
1200 Ft/db

100% tisztaságú Levendulavíz

100% tisztaságú Levendula aromavíz 500ml- és 100 ml (szórófejes) kiszerelésben. Gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású, egyaránt alkalmazható külsöleg és belsőleg. Bőrre pemetezve csökkenti a gyulladást, nyugtatja a bőrt. Ajánlott napégésre, szúnyogcsípésre, mindenfajta bőrgyulladásra, de akár a szembe vagy torokba permetezve gyorsan csillapítja a fájdalmat, gyuladást.  

1800 Ft / db
1800 Ft/db

Bodzás méz

Bodzavirág ágyon érlelt akácméz. A bodzavirágot a gazdaságunk melletti területekről gyűjtjük be minden évben, így biztosítva azt, hogy semmilyen szennyeződést ne tartalmazzon. A bodza kellemes aromája jól érezhető a mézben. Ajánlott megfázás esetén, különösen erős köhögésre.

3600 Ft / db
3600 Ft/db

Bodzaszörp

Bodzaszörp 500 ml. A Smargdfarm melletti erdőben kézzel szedett bodzavirágból készült, tartósítószer és adalékanyag mentes bodzaszörp. A termék cukor hozzáadásával készült.  

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Chilis krémméz 250 g

Chilis krémméz Egy igazán különleges krémes finomság. Ínyenceknek ajánlott. Alapja a repceméz, mely a kristályosodása alatt egy krémes állagot vesz fel. Ajánlott húsok pácolásához, de önmagába is finom csemege. Ajánlott fogyasztás előtt átkeverni.

1300 Ft / db
1300 Ft/db

Csokis-mentás krémméz 250 g

Csokis-mentás krémméz. Egy igazán különleges krémes finomság. Ínyenceknek ajánlott. Alapja a repceméz, mely a kristályosodása alatt egy krémes állagot vesz fel. Ajánlott fogyasztás előtt átkeverni.

1300 Ft / db
1300 Ft/db

Gyömbéres-fahéjas krémméz 250 g

Gyömbéres-fahéjas krémméz. A méz a gyömbér és a fahéj jótékony hatása együttesen érvényesülnek ebben a krémes finomságban. Alapja a repceméz, melynek krémes állaga rendkívül jól passzol a különböző fűszernövényekhez. Igazán finom csemege, akár önmagában fogyasztva, akár a kávéba elkeverve, de palacsintába, vagy más süteményekbe is kiválló.  

1300 Ft / db
1300 Ft/db

Levendula illatzsák

Szárított morzsolt levendulavirággal töltött illatzsák.  

600 Ft / db
600 Ft/db

Levendulás méz

Méheink a levendulaültetvényünkről igazi levendulamézet gyűjtenek, ehhez társul még a levendulával egy időben virágzó növények nektárja. Aromája igazán különleges, de ezzel együtt jótékony hatása is jelentős. Nyugtató hatása miatt egy kiskanállal fefekvés előtt elfogyasztva nyugodt, pihentető alvást biztosít.  

3600 Ft / db
3600 Ft/db

Levendulaszörp

Levendulaszörp 500 ml. Smaragdfarm levenduláskertjéből kézzel készített, tartósítószer és adalékanyag mentes levendulaszörp. A termék cukor hozzáadásával készült.

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Repceméz

2200 Ft / db
2200 Ft/db

Vegyes virágméz

Vegyes virágméz.

2200 Ft / db
2200 Ft/db