Kedves Látogató! Elsősorban saját igényeink miatt termesztünk többféle zöldséget-gyümölcsöt baracsi kertünkben, aminek egy részét fel is dolgozzuk. Évek óta komoly családi igény mutatkozik az aszalt paradicsomra illetve a genovai pesztóra, és minthogy a nyersanyagból általában több terem, mint amekkora a családi igény, így született meg az az elgondondolás, hogy a többletet "osszuk meg" másokkal is. A kizárólag napon aszalt paradicsom jelentős része (kb. 80%-a) most már a lucullus-típusú, olasz San Marzano fajta, a maradékot pedig a főleg kísérleti jelleggel termesztett, nem lédús, egyéb fajták adják. Kis gazdaságunk szigorúan vegyszermentes, tápanyag-utánpótlásra sem használunk műtrágyát, ehhez kapcsolódóan középtávú terveink között erősen kacsintgatunk a Gyulai prof-féle ember és környezetkímélő kertgazdálkodás felé is. A termesztés és termelés nem működne fiaim, Bálint és Gergő segítsége nélkül, komoly szerepük van abban, hogy itt megjelentünk a termékeinkkel. :)