Egy kis tanya volt az álmom,sok állattal. Kivonulás az addigi zaklatott,hangos városi életből, amit nehezen viseltem el. Kecskékkel kezdtem foglalkozni,de már a kezdetektől tervben voltak a Jersey tehenek is. Először két tehénnel kezdtem, Óceán és Nubia 2013-ban kerültek hozzám.Tulajdonképpen ők voltak az utolsó olyan teheneim,akiket vásároltam.Azóta 13-ra gyarapodott a létszám.A sajtkészítést a család egy igen kedves barátjától tanultam,Ő egy Kézdivásárhelyi sajtkészítő mester, Asztalos István. Ezért a sajtjaim alapja erdélyi, de a saját magam technikáját már több mint 10 éve fejlesztgetem. Természetesen gomolya sajtokat készítek leginkább,célom az, hogy a házias (paraszti) ízvilágot megőrizzem és egy fenntartható környezetbarát, kézműves termékeket gyártó kicsi tanya maradhassak, ahol az állatok is jól érezhetik magukat.