Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Éva varr

Kedves Látogató! A környezettudatos élelmiszer tárolás jegyében készítem termékeimet. Ahogy egyre fontosabb lett számomra a felesleges csomagolóanyag mellőzése, elkezdtem többször használható vászon tárolókat varrni. Ezeket kínálom megvételre.

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
Ár szerint

arctisztító párna

Eldobható arctisztító helyett. 1 csomagban 7 db található, vegyes mintával. Kb 7*7 cm a mérete. Pamutvászon és frottír.

1000 Ft / csomag
1000 Ft/csomag

bab, lencse, rizs zsák

A zsákok mérete: kb 13x14 cm A zsákok anyaga 100 % pamutvászon, bab, lencs vagy rizs töltettel. Kérlek jelezd melyiket szeretnéd.

500 Ft / db
500 Ft/db

baba-mama / baba függő-nézegető

Kisunokám születését várva elkészítettem az első mintadarabokat. Amelyek sikerén felbuzdulva, megmutatnám a kosárközösség vásárlóinak is a termékeimet. A baba nézegető egyik oldalán fekete, másik oldalán fehér alapra van a minta felvarrva, felfüggeszthető Mérete kb: 10*10 cm Anyaga: filc Különböző mintákkal Megrendelés esetén kérlek jelezd melyiket szeretnéd.

1000 Ft / db
1000 Ft/db

baba-mama / babafészek

Kisunokám születését várva elkészítettem az első mintadarabokat. Amelyek sikerén felbuzdulva, megmutatnám a kosárközösség vásárlóinak is a termékeimet. A babafészek kényelmes és biztonságos újszülött és néhány hónapos babák számára. A babafészek körülöleli a picit, amitől teljes biztonságban érezheti magát. Belső mérete: kb 70*30 cm Három rétegből készült: 100 % pamutvászon és a pihe-puha minky anyag között vatelin béléssel. Szegélye anti-allergén szilikonizált poliésztergolyóval van töltve.  Mosógépben 30 fokon mosható. Száratógépbe nem rakható. A töltet miatt ne vasald, ha fertőtleníteni szeretnéd akkor gőzöld! A képen látható termék mintadarab! Ha felkeltette érdeklődésedet, akkor kérlek keress! Rendelés elkészítésének ideje kb 1 hét.

10000 Ft / db
10000 Ft/db

baba-mama / babatakaró és párna

Kisunokám születését várva elkészítettem az első mintadarabokat. Amelyek sikerén felbuzdulva, megmutatnám a kosárközösség vásárlóinak is a termékeimet. Baba ágynemű Mérete:  -paplan: kb 97*67 cm -párna: kb 39*26 cm Mindkettő három rétegből készült: 100 % pamutvászon és a pihe-puha minky anyag között vatelin béléssel. Mosógépben 30 fokon mosható. Száratógépbe nem rakható. A töltet miatt ne vasald, ha fertőtleníteni szeretnéd akkor gőzöld!

8000 Ft / db
8000 Ft/db

baba-mama / babatakaró és párna1

Kisunokám születését várva elkészítettem az első mintadarabokat. Amelyek sikerén felbuzdulva, megmutatnám a kosárközösség vásárlóinak is a termékeimet. Baba ágynemű Mérete:  -paplan: kb 100*70 cm -párna: 40*27 cm Mindkettő három rétegből készült: 100 % pamutvászon és a pihe-puha minky anyag között vatelin béléssel. Mosógépben 30 fokon mosható. Száratógépbe nem rakható.. A töltet miatt ne vasald, ha fertőtleníteni szeretnéd akkor gőzöld! Megbeszélés alapjá más szinösszeállításban is kérhető.  

8000 Ft / db
8000 Ft/db

baba-mama / babatáska

A zsáknak 2 cipzáros rekesze van. Az egyik PUL vízhatlan anyaggal van bélelve. Kisebb rekesze pamutvászon. Vízhatlan részébe teheted a használt, szennyezett baba holmit. Béleletlen rekeszébe a tiszta babaruha kerülhet. Tépőzárral a babakocsira is rögzíthető. Kèsőbb uszodai zsáknak is kiváló. Mérete kb: 32*39 cm. Mosógépben 30 fokon mosható Fehérítő, öblítő használata nem javasolt Centrifugálás alacsony fordulaton Szárítógépbe nem rakható, a PUL anyag nem vasalható. Megbeszélés alapján más mintával is kérhető.

4500 Ft / db
4500 Ft/db

baba-mama / kocka

Kisunokám születését várva elkészítettem az első mintadarabokat. Amelyek sikerén felbuzdulva, megmutatnám a kosárközösség vásárlóinak is a termékeimet. A kocka mérete kb: 11*11*11 cm. Belsejében halk csörgő. 100 % pamutvászon anyag, a töltet anti- allergén szilikonizált poliészter. Mosógépben 30 fokon mosható. Száratógépbe nem rakható. A töltett miatt ne vasald, ha fertőtleníteni szeretnéd akkor gőzöld!  

2500 Ft / db
2500 Ft/db

baba-mama / könyv

Kisunokám születését várva elkészítettem az első mintadarabokat. Amelyek sikerén felbuzdulva, megmutatnám a kosárközösség vásárlóinak is a termékeimet. A könyv lapjainak mérete kb: 14*14  cm. 100 % pamutvászon anyag, vatelinnel bélelve. Mosógépben 30 fokon mosható. Száratógépbe nem rakható. A töltett miatt ne vasald, ha fertőtleníteni szeretnéd akkor gőzöld!  

3000 Ft / db
3000 Ft/db

baba-mama / labda

Kisunokám születését várva elkészítettem az első mintadarabokat. Amelyek sikerén felbuzdulva, megmutatnám a kosárközösség vásárlóinak is a termékeimet. A labda átmérője kb: 16 cm. 100 % pamutvászon anyag, a töltet anti- allergén szilikonizált poliészter. Mosógépben 30 fokon mosható. Száratógépbe nem rakható. A töltett miatt ne vasald, ha fertőtleníteni szeretnéd akkor gőzöld!

3000 Ft / db
3000 Ft/db

baba-mama / melltartó betét

Melltartó betét szoptatós kismamák számára Átmérője kb 10 cm Négy rétedből készült: bőrrel érintkező puha flanel, kétoldalas frottir, PUL vizzáró és 100 % pamutvászon.

500 Ft / pár
500 Ft/pár

fogkefe vagy evőeszköz tartó1

A tasak mérete: kb 10*23cm A termék külső anyaga 100 % pamutvászon, belül PUL élelmiszerbarát, frissen tartó anyaggal bélelve mosógépben 30 fokon mosható fehérítő, öblítő használata nem javasolt centrifugálás alacsony fordulaton szárítógépbe nem rakható, a PUL anyag nem vasalható.

1000 Ft / db
1000 Ft/db