Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink Rozonics Patricia őstermelő

Rozonics Patricia őstermelő

A dunaújvárosi levendulás mesekert tulajdonosaként vallom, hogy a levendula nem pusztán egy illatos lila gyógynövény, hanem felfedezésre váró VILÁG! Felülmúlhatatlan érzés beszívni mámorító illatát, gyönyörködni a 2500 tő látványában és közben minden gondunkat elfelejteni. Lavandula angustifolia, azaz orvosi levendulánkból lepárlás során 100% tisztaságú illóolajat és hidrolátumot állítunk elő. Ezen kívül friss virágából szörpöt, zselét, kekszet, készítek. Szárított formában pedig textil kézműves termékeim kiegészítője. Levendulás hangulatú esküvői, családi rendezvények megvalósításában is segítségedre vagyok. Bővebben olvashatsz rólam: https://patricialevendulasa.hu/

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
Ár szerint

Bio lepárlásból származó 10 ml-es Levendula illóolaj

Levendulakertünkben termesztett, valódi vagy más néven orvosi levendula virágos szárából vizgőzdesztillációval előállított illóolaj, mely sokoldalúsága és tisztasága miatt méltán a házi patika egyik kiemelt alapszere. Biztonságosan használható számos területen egészségünk megőrzése és gyógyítására bőrtípustól függetlenül. A köztudatban szélesebb körben nyugató hatása ismert. Álmatlanság, stressz és szorongás oldására kiválóan alkalmas. Használhatjuk aromalámpába, diffúzorba, de fürdővízünkbe tejszínben emulgálva lazításként, relaxálásra is. Égési sérülések, csípések esetén is alkalmazhatjuk. A 10 ml-es olaj cseppentős és pipettás kiszerelésben is megvásárolható. Ebben az esetben az ár 200.-Ft.-tal többe kerül.

1800 Ft / db
180 Ft/ml

Bio lepárlásból származó 1000 ml-es Levendula virágvíz

A levendula hidrolátum szinte univerzálisan használható. Elsősorban nyugtató hatású, gyulladáscsökkentő tulajdonságait otthoni használatban arcvízként, fáradt lábakra enyhítő spray-ként használják. A kozmetikában krémek elengedhetetlen alapanyaga, mivel a legtöbb bőrtípushoz jól alkalmazható. Térfrissítésre, ruhák illatosítására, ágynemű frissítő sprayként, fürdővízhez adagolva kiváló hangulatteremtő. Nyugtató, hűsítő és hatékonyan csökkenti a napleégés okozta bőrgyulladást, irritációt, elősegíti a bőr gyorsabb regenerálódását. Kiváló és gyengéd sebtisztító, egyaránt használható horzsolt és vágott sebek tisztítására. Susanne Caty  szerint az enyhe összetétele miatt a babaápolásban biztonságosan alkalmazható önmagában vagy római kamilla hidrolátummal vegyítve popsitörlésre, pelenkakiütés kezelésére, és bőproblémák megelőzéséhez fürdővízhez adagolva. Római kamilla hidrolátummal keverve, térsprayként jó szolgálatot tesz a babaszobában altatási időben. Egyéb hidrolátumokkal keverve kiváló nyári koktélok, szörpök hozzávalója lehet. Állatgyógyászatban is biztonságosan használható. Alkalmazhatjuk sebtisztításra, bőrirritáció csökkentésére, szorongásoldásra. A BIO lepárlásból származó 100% természetes és tiszta levedula virágvíz úgy érinti bőröd, mint a nyári nap sugara. Extra tipp: vasalóba használva fertőtleníti és illatosítja a textileket!      

6000 Ft / db
6 Ft/ml

Bio lepárlásból származó 200ml-es Levendula virágvíz

A hidrolátum az a  virágvíz, amely a gazdag aromájú növény illóolaj előállításánál keletkezett. Leválasztása után is találhatók benne illóolaj maradványok, illetve a növény vízben oldható maradványai. Gyengébben hatnak, mint az illóolajok és ugyanolyan alaklmazási területekre használhatók. Bio lepárlásból származó 100% természetes és tiszta levedula virágvíz úgy érinti bőröd, mint a nyári nap sugara. Frissít, ápol, illatosít és aromaterápiás hatásával nyugta, kikapcsol egy hosszú, stresszes nap után. Használd arctisztításhoz, sminklemosáshoz, testpermetként. Minden bőrtípusra ajánlott. Pumpás kiszerelés.

1450 Ft / db
7.25 Ft/ml

Bio lepárlásból származó 50 ml-es Levendula virágvíz

A hidrolátum az a  virágvíz, amely a gazdag aromájú növény illóolaj előállításánál keletkezett. Leválasztása után is találhatók benne illóolaj maradványok, illetve a növény vízben oldható maradványai. Gyengébben hatnak, mint az illóolajok és ugyanolyan alaklmazási területekre használhatók. Praktikus kiszerelés. Bio lepárlásból származó 100% természetes és tiszta levedula virágvíz úgy érinti bőröd, mint a nyári nap sugara. Frissít, ápol, illatosít és aromaterápiás hatásával nyugta, kikapcsol egy hosszú, stresszes nap után. Használd arctisztításhoz, sminklemosáshoz, testpermetként. Minden bőrtípusra ajánlott.

750 Ft / db
15 Ft/ml

Bio lepárlásból származó 50 ml-es Orvosi Levendula illóolaj

Levendulakertünkben termesztett orvosi levendula ( lavandula angustifolia ) virágos szárából vizgőz desztillációval - BIO minősítésű lepárlóban - előállított illóolaj, mely sokoldalúsága és tisztasága miatt méltán a házi patika egyik kiemelt alapszere. Biztonságosan használható számos területen egészségünk megőrzésére és gyógytíására bőrtípustól függetlenül. A köztudatban legszélesebb körben nyugtató hatása ismert. Álmatlanság, stressz és szorongás oldására is kiválóan alkalmas. Használhatjuk aromalámpába, diffúzorba tértisztításra. Az olaj cseppentős és piepettás kiszerelésben is megvásárolható.

8500 Ft / db
170 Ft/ml

Bio lepárlásból származó 500 ml-es levendula virágvíz

A hidrolátum az a  virágvíz, amely a gazdag aromájú növény illóolaj előállításánál keletkezett. Leválasztása után is találhatók benne illóolaj maradványok, illetve a növény vízben oldható maradványai. Gyengébben hatnak, mint az illóolajok és ugyanolyan alkalmazási területekre használhatók. Bio lepárlásbó származó 100% természetes és tiszta levedula virágvíz úgy érinti bőröd, mint a nyári nap sugara. Frissít, ápol, illatosít és aromaterápiás hatásával nyugta, kikapcsol egy hosszú, stresszes nap után. Használd arctisztításhoz, sminklemosáshoz, testpermetként, utántöltésre. Vasalóban alkalmazva ruháid illatoznak és fertőtlenítésre kerülnek. Minden bőrtípusra ajánlott.

2850 Ft / db
5.7 Ft/ml

Bio lepárlásból származó 75ml-es Levendula virágvíz

A hidrolátum az a  virágvíz, amely a gazdag aromájú növény illóolaj előállításánál keletkezett. Leválasztása után is találhatók benne illóolaj maradványok, illetve a növény vízben oldható maradványai. Gyengébben hatnak, mint az illóolajok és ugyanolyan alaklmazási területekre használhatók. Bio lepárlásból származó 100% természetes és tiszta levedula virágvíz úgy érinti bőröd, mint a nyári nap sugara. Frissít, ápol, illatosít és aromaterápiás hatásával nyugta, kikapcsol egy hosszú, stresszes nap után. Használd arctisztításhoz, sminklemosáshoz, testpermetként. Minden bőrtípusra ajánlott. Praktikus kiszerelése lehetővé teszi, hogy mindig velünk legyen.

950 Ft / db
12.67 Ft/ml

Bio lepárlásból származó orvosi levendula illóolaj, 20ml

Levendulakertünkben termesztett orvosi levendula ( lavandula angustifolia ) virágos szárából - bio lepárlásból - vizgőz desztillációval előállított illóolaj, mely sokoldalúsága és tisztasága miatt méltán a házi patika egyik kiemelt alapszere. Biztonságosan használható számos területen egészségünk megőrzésére és gyógytíására bőrtípustól függetlenül. A köztudatban legszélesebb körben nyugtató hatása ismert. Álmatlanság, stressz és szorongás oldására is kiválóan alkalmas. Használhatjuk aromalámpába, diffúzorba tértisztításra.   A 20 ml-es olaj megvásárolható cseppentős és pipettás kiszerelésben is. Ez utóbbi esetén az ára 200.-Ft-al többe kerül.

3500 Ft / db
175 Ft/ml

Felakasztható levendulás illatosító

Egyedi kézműves termék, mely anyagában, színében változó. 100 % orvosi levendulával töltött, vesszőből vagy nádból font karikájánál felakasztható illatzsák. Praktikus vállfára akasztva használni a ruhásszekrényben, előszobában.

950 Ft / db
950 Ft/db

Golyós kiszerelésű levendula illóolaj

Bio lepárlásból származó 100%-os tisztaságú lavandula angustifolia (orvosi levendula) golyós kiszerelésű illóolaj. Kiszerelése miatt kitünően alkalmazható specifikusan pl. fejfájás, izületi fájdalom vagy csípés, égés esetén. Üvege színe, formája eltérhet.

2500 Ft / ml
250 Ft/ml

Illatkő

Kézzel öntött dísz, mely levendula illat cseppentésével otthonunk esztétikus dekorációja lehet. A forma jól felveszi az illatanyagot és lehetővé teszi az egyenletes elosztást, ezáltal kellemes levendula illatot biztosít a helyiségnek. Anyagát tekintve speciális, két komponesű, törhetetlen. Színben és formában egyedi kivitelezés. Vásárlásához ajánlom saját 100% természetes bio lepárlásból származó olajunkat!

1550 Ft / db
1550 Ft/db

Levendulás cica

Textil cicusok pocakja száríott orvosi levendulával töltött, így kíválóan alkalmas gyermekek nyugtató alvásához. Anyagában egyedi megjelenésű cicák egyedi kézműves termékek. Mind külön egyéniség:) A cicus illatát intenzívebbé teheted bio lepárlásból készült 100%-os orvosi levenula olajunkkal!

2400 Ft / db
2400 Ft/db