Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Élelmiszerek

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

Bio tönkölybúza félbarna kenyérliszt, 1kg

A félbarna lisztjeink kevesebb korpát tartalmaznak, ettől megjelenésre világosabbak és finomabb tapintásúak. Átmenetet képez a fehérliszt és a teljes kiőrlésű lisztek között, ezért széles körben használhatóak bárki számára. Ajánljuk kenyér és pékáru sütéséhez, sütemények vagy száraztészta készítéséhez (akár tojás hozzáadása nélkül) is. A tönkölybúzának a többi búzafajtához képest jelentősen magasabb a fehérje- és a sikértartalma. A szervezet által jól hasznosítható aminosavakban, B- és E vitaminban, káliumban, kalciumban, vasban, mangánban, magnéziumban, fluorban, niacinban, rézben, szelénben, cinkben és rostokban is igencsak gazdag. Termékeink elkészítéséhez kizárólag saját, a Bio Garancia Kft. által ellenőrzött, ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagot használunk.

800 Ft / db
800 Ft/kg

Bio tönkölybúzaliszt teljes kiőrlésű, 1kg

A teljes kiőrlésű lisztjeink a mag minden részét tartalmazzák, nem csak a magbelsőt, hanem a csírát és a korpát is, így ez a fajta liszt számít tápanyagokban és rostokban a leggazdagabbnak. Kenyér és egyéb pékáru készítéséhez ajánljuk, önmagában vagy más lisztekkel keverve. A tönkölybúzának a többi búzafajtához képest jelentősen magasabb a fehérje- és a sikértartalma. A szervezet által jól hasznosítható aminosavakban, B- és E vitaminban, káliumban, kalciumban, vasban, mangánban, magnéziumban, fluorban, niacinban, rézben, szelénben, cinkben és rostokban is igencsak gazdag. Termékeink elkészítéséhez kizárólag saját, a Bio Garancia Kft. által ellenőrzött, ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagot használunk.

600 Ft / db
600 Ft/kg

Bodza virág tea

Bodzaviágot a saját kertemben szedem, napon szárítom a virágtányérkat, majd kézzel morzsolom.  Egyik kedvenc teám az íze miatt, és a házipatikánk főszereplője.  Népgyógyászatban váladékoldó, izzasztó hatása miatt használják, megfázásos tünetek esetén kiváló kiegészítője a kezelésnek. Bátran ízesíthetjük.   Elkészítési javaslat: 1 teáskanálnyi mennyiségű teafüvet forrázz le 2,5 dl vízzel, majd 10 percig lefedve hagyd állni, szűrd le és langyosan fogyaszd el!

900 Ft / csomag
30 Ft/g

Bodzás méz

Bodzavirág ágyon érlelt akácméz. A bodzavirágot a gazdaságunk melletti területekről gyűjtjük be minden évben, így biztosítva azt, hogy semmilyen szennyeződést ne tartalmazzon. A bodza kellemes aromája jól érezhető a mézben. Ajánlott megfázás esetén, különösen erős köhögésre.

3600 Ft / db
3600 Ft/db

Bodzaszörp

Bodzaszörp 500 ml. A Smargdfarm melletti erdőben kézzel szedett bodzavirágból készült, tartósítószer és adalékanyag mentes bodzaszörp. A termék cukor hozzáadásával készült.  

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Bőrös császár

Bőrös császár Figyelem! Rendelési és visszamondási határidő keddenként 19.00 óra! Rendelés: minimum 1 kg. Csomagolás: papír, vákuum tasak Termékeinket pontos mérés utáni árak alapján kell fizetni!

2520 Ft / kg
2520 Ft/kg

Borsikafű

Felhasználható burgonya-, káposzta-, gombás ételek, kolbászáruk, vadpácok, ecetes és vizes uborka készítésekor. Mivel csökkenti a felfúvódást, remekül párosítható babos ételekkel is. Azok is bártan használhatják, akik emésztése érzékenyebb és például a borsot kerülik, a borsikafű jó helyettesítője lehet.

500 Ft400 Ft / csomag
57.14 Ft/g

Borsmenta

Frissen szedve, vegyszermentes permakultúrás termelésből.

400 Ft / csomó
400 Ft/csomó
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-05-02
Rendelhető 2024-04-30-ig

Borsó - kis doboz

Borsó hajtás, kicsit ldeskés. Megköszönjük, ha a dobozt visszahozod.

1200 Ft / doboz
1200 Ft/doboz
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-05-02
Rendelhető 2024-04-30-ig

Borsó - nagy doboz

Megköszönjük, ha a dobozt visszahozod.

1600 Ft / doboz
1600 Ft/doboz

Burgonyás pogácsa Glutén és tejmentes 10 dkg / csomag

10 dkg-os csomagokban lehet vásárolni, de kérhető nagyobb kiszerelésben is. Természetesen glutén-tej és hozzáadott cukormentes.

420 Ft / csomag
420 Ft/csomag

Caffé Piggi - macadámdiós 250g

 Ízesített, pörkölt szemes kávé.

2800 Ft / csomag
11.2 Ft/g