Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Élelmiszerek

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

Cékla ivólé

100% natúr Cekla-alma ivólé 40%-60%- os arányban. Hozzáadott cukrot és tartósítószert nem tartalmaz. 3l/tasak

2500 Ft / tasak
833.33 Ft/l
Előrendelést felveszünk!

Cékla lekvár

Kevés almával készült, kevés cukorral. Húsokhoz kíváló !

1000 Ft / üveg
5 Ft/g

Céklás kovászos kenyér

Céklás kovászos kenyér Búzalisztből, búzakovásszal készült, 500 g-os cipó. Héja friss és ropogós, a belseje laza és rugalmas. Ideális szendvicsek készítéséhez, vagy akár leves, illetve főétel mellé kísérőnek. Autentikus íz, kiváló minőség, hosszabb eltarthatóság. Összetevők: búzaliszt, víz, cékla, só A kovászos cipó elkészítése 3 napot vesz igénybe, ezért kérem rendelését hétfő estig legyen szíves leadni.

1300 Ft / db
2.6 Ft/g

Chilis krémméz 250 g

Chilis krémméz Egy igazán különleges krémes finomság. Ínyenceknek ajánlott. Alapja a repceméz, mely a kristályosodása alatt egy krémes állagot vesz fel. Ajánlott húsok pácolásához, de önmagába is finom csemege. Ajánlott fogyasztás előtt átkeverni.

1300 Ft / db
1300 Ft/db

Citromfű

Frissen szedve, vegyszermentes permakultúrás termelésből.

400 Ft / csomag
400 Ft/csomag

Citromízű szelet

Krémmel töltött piskóta citrom ízesítéssel. Édesítőszerként mézet használunk.

1100 Ft / doboz
3666.67 Ft/kg

Comb (dió, felsál)

Comb - slussz/frikandó/dió/felsál Figyelem! Rendelési és visszamondási határidő keddenként 19.00 óra! Csomagolás: vákuum tasak Termékeinket pontos mérés utáni árak alapján kell fizetni!

2380 Ft / db
2380 Ft/kg

Csalán tea

A csalán csak úgy terem a kertemben :-) A konyhakerti növények közt bárhol előfordul egy tő, én meghagyom és tavasztól virágzásig folyamatosan szedem friss leveleit.  Népgyógyászatban vizelethajtó hatása miatt alkalmazzák. Ezen kívül rendkívül sok ásványi anyag és vitamin is található benne. Semleges íze miatt jól keverhető más teákkal, egy tisztító kúra kihagyhatatlan része. Elkészítési javaslat: 1 teáskanálnyi mennyiségű teafüvet forrázz le 2,5 dl vízzel, majd 10 percig lefedve hagyd állni, szűrd le és langyosan fogyaszd el!

900 Ft700 Ft / csomag
23.33 Ft/g

Csalán, friss

Frissen szedve, vegyszermentes permakultúrás termelésből. Teának, levesnek vagy főzeléknek...

400 Ft / csomó
400 Ft/csomó

Császárszalonna

Császárszalonna Másnéven, kolozsvári szalonna. Ez az ízletes húsrész, a sertés bordáinál helyezkedik el. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

1300 Ft / db
5200 Ft/kg

Csemegeszalámi

Csemegeszalámi A szalámi füstölt kolbász-különlegesség. Tartós, sokáig elálló termék. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csemegeszalámi vásárolható egysége: Szál Egy szál súlya kb.: 0,5-0,9 kg A végső árat mérés után tudjuk megadni.

3900 Ft / szál
6500 Ft/kg
Előrendelést felveszünk!

Cseresznye dzsem eritrittel

1300 Ft / üveg
6.5 Ft/g