Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Élelmiszerek

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

Csinta - Sárgabarack

Mi az a Csinta A Csinta csakgyümölcs snack, mely elevenséget visz a hétköznapokba és megszínesíti a közös kalandokat. Természetes energia utánpótlás a hét minden napjára.  100% gyümölcs és semmi más Az Sárgabarack Csinta összetevői: alma, sárgabarack és semmi más. Súly: 12g A főként hazai termelőktől származó gyümölcsök legjavát szárítjuk alacsony hőfokon, hogy a lehető legtöbb vitamin és természetes íz jusson el hozzátok! A Csintát mindenki szereti, de leginkább a gyerekek kedvence, a tízórai és a közös családi kirándulások elmaradhatatlan kísérője! A Csinta azoknak készül, akik az ízek mellett a tartalomra is különös hangsúlyt fektetnek. Kiváló egészséges energia utánpótlás kicsiknek, nagyoknak és még nagyobbaknak. Az édes, a savanykásabb vagy a fűszeresen gyümölcsös ízvilágot szeretitek? Biztosan megtaláljátok a kedvenceteket a 100%-ban adalék- és tartósítószer-mentes csakgyümölcs Csinta snackek között. Az intenzív és természetes gyümölcsök mellett a Csinta játékos formája és izgalmas textúrája is lenyűgözi a gyerekeket!

390 Ft340 Ft / db
340 Ft/db

Csinta - Szilva

Mi az a Csinta? 100% gyümölcs és semmi más A Csinta csakgyümölcs snack, mely elevenséget visz a hétköznapokba és megszínesíti a közös kalandokat. Természetes energia utánpótlás a hét minden napjára.  Az Szilva Csinta összetevői: szilva és semmi más. Súly: 12g A főként hazai termelőktől származó gyümölcsök legjavát szárítjuk alacsony hőfokon, hogy a lehető legtöbb vitamin és természetes íz jusson el hozzátok! A Csintát mindenki szereti, de leginkább a gyerekek kedvence, a tízórai és a közös családi kirándulások elmaradhatatlan kísérője! A Csinta azoknak készül, akik az ízek mellett a tartalomra is különös hangsúlyt fektetnek. Kiváló egészséges energia utánpótlás kicsiknek, nagyoknak és még nagyobbaknak. Az édes, a savanykásabb vagy a fűszeresen gyümölcsös ízvilágot szeretitek? Biztosan megtaláljátok a kedvenceteket a 100%-ban adalék- és tartósítószer-mentes csakgyümölcs Csinta snackek között. Az intenzív és természetes gyümölcsök mellett a Csinta játékos formája és izgalmas textúrája is lenyűgözi a gyerekeket!

390 Ft340 Ft / db
340 Ft/db

Csintavégek: 100g-os csomagok.Alább választhatsz az ízekből

A Csintavégek gyártásból megmaradt Csinta darabok. Épp olyan finom az ízük, mint az egyesével csomagolt Csintáké, csak más formájúak, könnyebbek, és ezért ezeket egy kedvezményesebb, kevesebb csomagolást tartalmazó kiszerelésben kínáljuk : ) Mi az a Csinta A Csinta csakgyümölcs snack, mely elevenséget visz a hétköznapokba és megszínesíti a közös kalandokat. Természetes energia utánpótlás a hét minden napjára.  100% gyümölcs és semmi más Az Eper Csinta összetevői: alma, eper és semmi más. A főként hazai termelőktől származó gyümölcsök legjavát szárítjuk alacsony hőfokon, hogy a lehető legtöbb vitamin és természetes íz jusson el hozzátok! A Csintát mindenki szereti, de leginkább a gyerekek kedvence, a tízórai és a közös családi kirándulások elmaradhatatlan kísérője! A Csinta azoknak készül, akik az ízek mellett a tartalomra is különös hangsúlyt fektetnek. Kiváló egészséges energia utánpótlás kicsiknek, nagyoknak és még nagyobbaknak. Az édes, a savanykásabb vagy a fűszeresen gyümölcsös ízvilágot szeretitek? Biztosan megtaláljátok a kedvenceteket a 100%-ban adalék- és tartósítószer-mentes csakgyümölcs Csinta snackek között. Az intenzív és természetes gyümölcsök mellett a Csinta játékos formája és izgalmas textúrája is lenyűgözi a gyerekeket!

2450 Ft / csomag
2450 Ft/csomag
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-05-09
Rendelhető 2024-05-07-ig

Csipike - kis doboz csípős mix

Megköszönjük, ha a dobozt visszahozod.

1200 Ft / doboz
1200 Ft/doboz
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-05-09
Rendelhető 2024-05-07-ig

Csípős mix - Nagy doboz

Megköszönjük, ha a dobozt visszahozod.

1600 Ft / doboz
1600 Ft/doboz

Csípős zakuszka

Kistermelői vegán szendvicskrém. Összetevők: füstölt padlizsán, csípős zöldpaprika, kápia paprika, paradicsomlé, sárgarépa,  vöröshagyma, extraszűz olivaolaj, napraforgó étolaj, só, cukor, feketebors, babérlevél. Tartósítószert nem tartalmaz, hőkezeléssel tartósított.

1990 Ft / üveg
6.12 Ft/g

Csokis-mentás krémméz 250 g

Csokis-mentás krémméz. Egy igazán különleges krémes finomság. Ínyenceknek ajánlott. Alapja a repceméz, mely a kristályosodása alatt egy krémes állagot vesz fel. Ajánlott fogyasztás előtt átkeverni.

1300 Ft / db
1300 Ft/db

Csülök

Csülök A sertés hátsó lábszárának végződése. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csülköt egészben tudjuk kínálni, egy darab súlya 1 - 1,9 kg között van. 

4760 Ft / db
3400 Ft/kg

Cukkinis zöldségszósz, zakuszka

Összetétel: cukkini, répa, kápia paprika, paradicsom, hagyma, fokhagyma, napraforgóolaj, só, bors, őrölt kömény, majoranna, babárlevél. Házi termesztésű, házi készításű. Adalékanyag és tartósítószer nélkül, hőkezeléssel. A nyár íze egy üvegben. Felhasználása: kenyérre kenve, tésztához szószként, húsok mellé tálalva. Az üveg tartalma: 190g    

950 Ft / üveg
950 Ft/db

Cukordinnye-őszibarack lekvár 210 ml

Az édes élvezet! Cukordinnye-őszibarack és almarost teszi egészségessé és fantasztikussá ezt a lekvárt. Az almarostnak számtalan egészségügyi előnye van a rost tartalmán kívül. Hagyományunkhoz híven nincs cukor és semmi más hozzáadott anyag. Új ízekre vágyóknak, vidám kísérletezőknek, dinnye imádóknak, egészségtudatos társainknak kínáljuk. Az üveg tatalma:210g  

980 Ft / üveg
980 Ft/db

Cukorka - Eperízű Echinácia - 5féle gyógynövény kiv -75g

Töltetlen kemény eperízű echinácia cukorka Összetevők:  kristálycukor, glükózszirup, csapvíz, citromsav, aromák, gyógynövény: bíborszínű kasvirág, kakaóvaj, gyógynövény: citromfű leveles, gyógynövény: hibiszkusz virág, élelmiszerszínezék: carmine, gyógynövény: Kakkukfű, gyógynövény: orvosi zsálya. Bíborszínű kasvirág (echinacea purpurea): A bíborszínű kasvirág (echinacea angustifolia és echinacea purpurea) Észak-Amerika egyik legnépszerűbb gyógynövénye, melynek előnyös hatásait az indiánok már évezredek óta ismerik. Bizonyítottan az egyik leghatékonyabb növényi eredetű immunerősítő szer. Az echinacea sok betegség gyógyításában játszik fontos szerepet, mert olyan alkotóanyagokat tartalmaz, amelyek serkentik az immunrendszert. A növényből készült kivonatban például megtalálható a gyenge antibiotikus hatású echinakozid és az echinacein gyulladáscsökkentő anyag. Az echinacea javítja a szervezet általános egészségi állapotát, káros mellékhatások nélkül fokozza ellenálló képességét, emellett baktérium- és vírusölő hatású. Idült és gyakran kiújuló fertőzések (pl.: légúti, húgyúti, középfülgyulladás), gombás és allergiás eredetű megbetegedések, kötőszöveti gyulladások enyhítésére kiválóan alkalmas. Származási hely: Magyarország. Száraz, hűvös helyen tartandó!

575 Ft / db
575 Ft/db

Cukorka - Gyógypemetefű - köhögés ellen

Töltetlen kemény orvosi pemetefű cukorka Összetevők: cukor; glükóz szirup; ivóvíz; gyógynövény-keverék kivonat (min. 0,3%) a következő gyógynövényekből: orvosi pemetefű, kamilla, szagos müge, kőhárs, lándzsás útifű; kakaóvaj; színezék: növényi szén; csomósodást gátló anyag: talkum; mentol; aroma. A cukorka az alábbi gyógynövények kivonatait tartalmazza: Orvosi pemetefű (Marrubium vulgare): Hurutoldó, köhögéscsillapító, nyákoldó, izomlazító. Hatóanyagai légcsőhurut, torokgyík, asztma kezelésében eredményesek, serkentik az emésztést, a májműködést, nyugtató hatásúak, hashajtóként, féregűzőként is használhatók, gyorsítják a sebgyógyulást. Ekcéma és övsömör esetén is alkalmazhatók. Nyugtató hatásának köszönhetően kis adagjai szabályozzák a gyors, rendszertelen szívverést. Kamilla (Matricaria recutita): Kivonata enyhíti az ideges nyugtalanságot, az emésztési panaszokat, kedvezően hat a hurutos, fekélyes betegekre. Allergiás panaszok megelőzésére, baktérium-, vírus- és gombafertőzésekre, fekélyekre jó. Serkenti a májsejtek regenerációját. Lándzsás útifű (Plantago lanceolata): Húgyúti fertőzések, kötőhártya-gyulladás, hasmenés esetén alkalmazható. Köptető, köhögéscsillapító hatású. Nyákanyagai csökkentik a vér koleszterinszintjét. Kőhárs (Tiliaceae): Virágkivonata serkenti az emésztést, oldja az ideges feszültséget, csökkenti a vérnyomást, elűzi az álmatlanságot, gátolja az érelmeszesedést. Izzasztó hatású, ezért kitűnően alkalmazható megfázás, influenza, fejfájás kezelésére. Szagosmüge (Galium odoratum): Illat- és aromaanyagai kellemes, jellegzetes ízt, illatot, aromát biztosítanak a terméknek. Hatóanyagai véralvadásgátló hatásúak, ezért akadályozhatják a szívinfarktus kialakulását. Száraz, hűvös helyen tartandó! Származás: Magyarország

575 Ft / db
575 Ft/db