Zsírszalonna - Kockázott Csomagolás: Vákuumfolia Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
Füstölt bordacsont, mely az ételek dúsítására, ízesítésére szolgál. Kiváló levesekbe, ragukba és káposztás ételek elengedhetetlen hozzávalója. A termék pontos súlymérést követően fizetendő!
Hagyományos módon készült, bőrös szalonna és só felhasználásával. A tradícionális bükkfával való füstölésnek köszönhetően illatos, kellemes íz, vajpuha és ehyhén sós. Körülbellül 4 cm vastag. A több heti érlelésnek köszönhetően a só és a füst is kellemesen átjárja. Magyaros ételek kiváló hozzávalója, gondoljunk csak a kakastaréjra a pecsenye tetején. 1 db 500g. A terméket pontos súlymérést követően kell fizetni!
Csülök A sertés hátsó lábszárának végződése. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csülköt egészben tudjuk kínálni, egy darab súlya 1 - 1,9 kg között van.
Füstölt Karaj Formázott, csontnélküli sertéskaraj. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
Füstölt tarja A füstölt tarja csont nélküli sertéstarja felhasználásával készül. A tarját nevezhetjük a sertés "félbehasított nyakának". Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
Grillkolbász: Magyaros - Fokhagymás - Bajor Csomagolás: Vákuumfolia Csomag Súlya: kb. 0,5kg Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
Seréshúsból készült kolbász grillezéshez, sütéshez. Szuvidálva vannak 80 fokos vízben 20 percig így könnyen grillezhető pár perc és kész is van. Juhbélbe töltött, igazi roppanós grillkolbászkák. 1 szál kb. 60-100 g Min. rendelés 500 g A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.
Seréshúsból készült kolbász grillezéshez, sütéshez. Szuvidálva vannak 80 fokos vízben 20 percig így könnyen grillezhető pár perc és kész is van. Juhbélbe töltött, igazi roppanós grillkolbászkák. 1 szál kb. 60-100 g Min. rendelés 500 g A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.
Seréshúsból készült kolbász grillezéshez, sütéshez. Szuvidálva vannak 80 fokos vízben 20 percig így könnyen grillezhető pár perc és kész is van. Juhbélbe töltött, igazi roppanós grillkolbászkák. 1 szál kb. 60-100 g Min. rendelés 500 g A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.
Seréshúsból készült kolbász grillezéshez, sütéshez. Szuvidálva vannak 80 fokos vízben 20 percig így könnyen grillezhető pár perc és kész is van. Juhbélbe töltött, igazi roppanós grillkolbászkák. 1 szál kb. 60-100 g Min. rendelés 500 g A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.
Vegyes ízelítő csomag. Tartalma: az éppen készleten lévő kínálat szerint egyenlő arányban. Seréshúsból készült kolbász grillezéshez, sütéshez. Szuvidálva vannak 80 fokos vízben 20 percig így könnyen grillezhető pár perc és kész is van. Juhbélbe töltött, igazi roppanós grillkolbászkák. 1 szál kb. 60-100 g Min. rendelés 500 g A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.