Lapocka Figyelem! Rendelési és visszamondási határidő keddenként 19.00 óra! 1 egész körülbelül 2,5 – 3,7 kg Csomagolás: habtálca, vákuum tasak Termékeinket pontos mérés utáni árak alapján kell fizetni!
Mangalica hátszalonna Finom, omlós, lágy szalonna, amely elolvad az ember szájában. A mangalica a Magyarországon őshonos háziállatok egyike, világhírű sertésfajta. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
Oldalas Figyelem! Rendelési és visszamondási határidő keddenként 19.00 óra! 1 egész körülbelül 2 – 3 kg felcsíkozva. Csomagolás: vákuum tasak Termékeinket pontos mérés utáni árak alapján kell fizetni!
A 80'-as évek termelői piaci ízvilágát próbáltunk elkészíteni. Rántott párizsinak kiválóan alkalmas! Jó textúra, kellemes füstös íz! - adalékmentes 1 csomag kb. 30 dkg párizsi,1 darabban.
Sertés virsli (roppanós) Természetes juhbélbe töltve. Nem tartalmaz mesterséges adalékot, ízkokozót! 1 csomag kb 30 dkg, 4db.
Szívsonka A sertés combjának közepe, kicsontozva. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
Sütőkolbász Sütőkolbászunk friss sertéshús, és titkos fűszerkeverékünk elegye. Hagyományosan disznóbélbe töltjük. Tartósítószert nem tartalmaz. Sütés után fogyasztható. A füstölt kolbász vásárolható egysége: Pár Egy pár súlya kb.: 0,3-0,6 kg. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
1 szál körülbelül 20 – 30 dkg. Csomagolás: vákuum tasak. Termékeinket pontos mérés utáni árak alapján kell fizetni! Rendelési és visszamondási határidő keddenként 17.00 óra.
1 karika hurka körülbelül 30 – 50 dkg. Csomagolás: vákuum tasak. Termékeinket pontos mérés utáni árak alapján kell fizetni! Rendelési és lemondási határidő kedden 19.00 óra.
1 karika hurka körülbelül 30 – 50 dkg. Csomagolás: vákuum tasak. Termékeinket pontos mérés utáni árak alapján kell fizetni! Rendelési és lemondási határidő keddi napon 19.00.
Császárszalonna hajszálvékonyra szeletelve Másnéven, kolozsvári szalonna. Ez az ízletes húsrész, a sertés bordáinál helyezkedik el. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
Füstölt Karaj Formázott, csontnélküli sertéskaraj, hajszálvékonyra szeletelve. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.