Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Sertés

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
lejárat közeli termék
vegyszermentes
adalékanyagmentes
További szűrők
Ár szerint

Szarvas szalámi

A szarvas szalámi 70% szarvashúsból és 30% zsiradékból tevődik össze, a tökéletes állag érdekében. A pikáns fűszerezés adja meg a végleges, kiváló ízvilágot. Hagyományos füstöléssel és érleléssel készül. 1db fél rúd, kb 35 dkg.  A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni!

2520 Ft / db
7200 Ft/kg

Szarvas szalámi

A házi szarvas szalámi 70% szarvashúsból és 30% zsiradékból tevődik össze, a tökéletes állag érdekében. A pikáns fűszerezés adja meg a végleges, kiváló ízvilágot. Hagyományos füstöléssel és érleléssel készül. 1 szál, kb. 65 dkg.  A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni!

4680 Ft / szál
7200 Ft/kg

Szeletelt Császárszalonna

Császárszalonna hajszálvékonyra szeletelve Másnéven, kolozsvári szalonna. Ez az ízletes húsrész, a sertés bordáinál helyezkedik el. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

620 Ft / csomag
6200 Ft/kg

Szeletelt Karaj

Füstölt Karaj Formázott, csontnélküli sertéskaraj, hajszálvékonyra szeletelve. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

650 Ft / csomag
6500 Ft/kg

Szeletelt Sonka

Szeletelt Szívsonka A sertés combjának közepe, kicsontozva, hajszálvékonyra szeletelve. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

620 Ft / csomag
6200 Ft/kg

Szeletelt Tarja

Füstölt tarja hajszálvékonyra szeletelve A füstölt tarja csont nélküli sertéstarja felhasználásával készül. A tarját nevezhetjük a sertés "félbehasított nyakának". Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

650 Ft / csomag
6500 Ft/kg

Szívsonka

Sertéseink saját állományomból kerülnek feldolgozásra! Kukoricán, szotyolán és árpán nevelkednek, ezeket dercésre darálva keverve kapják,  ami alkalmanként takarmány borsóval is kiegészül. Nyáron sok csalánt esznek, ami vitaminban dús! Hagyományos módon készítünk mindent, a disznót perzseljük, így a bőre nem keményedik meg! A sertés szétbontása után a húsok egy nagy sózókádba kerülnek, ahol konyhasóval, alaposan bedörzsöljük, illetve minimum 2 hétig forgatjuk! Ezután 1 éjszakát hideg vízben tesszük, hogy a felesleges só ki tudjon ázni, majd felfüzzük, ami után mehet is a füstölőbe! A füstölést követően a raktárba kerül, ahol hűvös, levegős, napfénytől védett helyen érik tovább, míg el nem éri a kitűnő minőséget!  Termékeink mindegyike, csakis természetes úton és eljárással készül, semmilyen tartósítószert vagy ízfokozót, színezéket nem tartalmaz! A terméket pontos súlymérést követően kell fizetni!

2800 Ft / db
5600 Ft/kg

Tokaszalonna

Tokaszalonna A sertés álla alatt lévő zsíros szalonna. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

1000 Ft / db
4000 Ft/kg

Töpörtyű

Töpörtyű 50 dkg/csomag A sertés zsírszalonnájának kisütéséből keletkezik a zsír, és a töpörtyű. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

3000 Ft / csomag
6000 Ft/kg

Zsemlés-véres hurka

Ezt a receptet még a nagyszüleim hagyták rám, ők pedig a szüleiktől lesték el. Az egyébként is finom véres hurkát, fűszerezett, pirított kenyérkockával bolondítjuk meg. A régmúlt ízeit keresőknek és a nosztalgiára vágyóknak ajánlom ezt a csemegét, ami gyorsan elkészíthető, remek vacsora. Szegfűborsot is tartalmaz, ami kihozza a véres hurka jellegzetes ízét. 1 db kb 30 dkg. A terméket pontos súlymérés szerint kell fizetni.

960 Ft / db
3200 Ft/kg