100%-os almalé. Felbontás után 1 hónapig áll el szobahőmérsékleten. Hidegen tárolva tovább is eláll. Tartósítószer és adalékanyag mentes termék!
Magas rosttartalmú ivólé, mely adalékanyag-, tartósítószer-, és cukormentes. Az ivólé mentességének köszönhetően babáknak és diabéteszes vásárlóinknak ajánljuk. Összetevők: Alma, körte, víz.
Magas rosttartalmú ivólé, mely adalékanyag-, tartósítószer-, és cukormentes. Hozzáadott méz tartalom 6% alatt. Összetevők: Alma, körte, víz, méz, citromsav.
Magas rosttartalmú ivólé, mely adalékanyag-, tartósítószer-, és cukormentes. A termék mentességére tekintettel babáknak és diabéteszes vásárlóinknak egyaránt ajánljuk. Összetevők: Alma, sárgarépa, víz.
Magas rosttartalmú ivólé, mely adalékanyag-, tartósítószer-, és cukormentes. Hozzáadott méz tartalom 6% alatt. Összetevők: Alma, sárgarépa, víz, virágméz, citromsav.
Magas rosttartalmú ivólé, mely adalékanyag-, tartósítószer-, és cukormentes. Hozzáadott méz tartalom 6% alatt. Összetevők: Alma, sütőtök, víz, virágméz, fahéj, citromsav.
Bodza szörp Gyűltött bodzából hagyományos hőkezelési eljárással készült szörp. Tartósítószert és szinezéet nem tartalmaz. Felbontás után hűtőben tartandó! Összetevők: víz, cukor, bodzavirág, citrom, citromsav.
Bodza szörp édesítőszerrel Gyűltött bodzából hagyományos hőkezelési eljárással készült szörp. Tartósítószert és szinezéet nem tartalmaz. Felbontás után hűtőben tartandó! Összetevők: víz, dia wellness 1:4 cukorhelyettesítő, bodzavirág, citrom, citromsav.
AKCIÓ!!! 2-t fizet 3-t vihet akció a készlet erejéig! Bodzaszörp és levendulaszörp is választható teszőlegesen, üzenetben kérjük írják meg, hogy melyik legyen az ajándék termék! Bodzaszörp 500 ml. Kézzel készített, tartósítószer és adalékanyag mentes. A termék cukor hozzáadásával készült.
A fenyők egészségünk őrei. A fenyők rügyeiben koncentrálódik minden jó, amit a fenyő ad nekünk. A fenyő rügyeket április-május hónapban szedjük, majd közel 4 hónapig érleljük hogy minden értékeny hatóanyagot kinyerjünk belőle. A fenyőrügy magas c vitamin tartalommal rendelkezik, ásványi anyagokkal, vitaminokkal (C,B2,K) , karotinokkal és illóolajokkal. Ezt és többi hasznos anyagot is kivonja a cukor a fenyőrügyekből a több hónapos érlelés során. Készítésekor répacukrot és fenyőrügyet használtunk. Semmiféle tartósítót, adalékot vagy szinezéket nem tartalmaz és nem higítjuk semmivel. Népi gyógyászatban régóta használják köhögésre, rekedségre, torok gyulladására, köptetésre. A mi családunk ha szükség van rá naponta 3*1 teáskanállal használja. Vagy étkezés után vagy étkezés előtt fél órával. Ez azért fontos, mert a szirup bevonatot képez a torkon, és így segíti elő a torok fertőtlenítését.
GyulaHázi készítésű cickafarkfű szörp Termelte: Isóné Gyulaházi Hajnalka Gyulaházi Levendulás Kertje Összetevők: cickafarkű,víz,cukor,citrom,citromsav Felbontás után hűtőben tárolandó, 2 héten belül elfogyasztandó. Nettó tömeg: 500 ml