GyulaHázi készítésű meggy szörp Termelte: Isóné Gyulaházi Hajnalka Gyulaházi Levendulás Kertje 2457 Adony Vörösmarty utca 24/1 Összetevők:víz, meggy, cukor , citromsav Felbontás után hűtőben tárolandó, 2 héten belül elfogyasztandó. Nettó tömeg:500 ml
Orvosi levendulánk felhasználásából előállított szörp. Összetevők: levendulavirág, cukor, víz, citromsav. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó.
Levendulaszörp 500 ml. Smaragdfarm levenduláskertjéből kézzel készített, tartósítószer és adalékanyag mentes levendulaszörp. A termék cukor hozzáadásával készült.
A szörp saját gazdaságunkban termett otelló szőlőből készült. Javasolt higítás 7-10 szeres. Összetevők: otelló szőlő, cukor, citromsav Tartósítószert nem tartalmaz, ezért felbontás után hűtést igényel! Kiszerelés: 720 ml/ nettó 650 ml A termesztés során kizárólag biológiai növényvédelmet alkalmaztunk!