A homoktövislé intenzív savanykás ízét egy kellemes itallá lágyítja a hozzáadott almalé, 10% homoktövis és 90% alma, semmi más. Fogyasztása 3 dl naponta 100%-ban, vagy hígítva gyümölcslének.
100% homoktövis velő. Kizárólag tiszta homoktövisbogyó húsból nyert natúr homoktövis velő. Magas C-vitamin tartalma miatt ajánlott napi fogyasztása, immunizáló, regeneráló, vitalizáló, méregtelenítő hatása miatt. Fogyasztása 1-3 evőkanállal napi rendszerességgel, magában, vízben, teában oldva.
A szekszárdi „jobb remete” dűlőben szüretelt cabernet sauvignon és merlot fajtákból, spontán erjesztéssel készült, tölgyfa hordóban érlelt, testes, natúr vörösbor. Szűrés nélkül került a palackba. 2022-es évjárat. Kislányunkról, Karináról neveztük el, a címkét is ő alkotta, így már csak ezért is érdemes megkóstolni ;) És ami még fontos infó egy szekszárdi prémium vörösbor mellé... Légy felelős borfogyasztó! Gondosan válaszd ki a kóstolásra szánt tételt, szánd rá az időt, teremtsd meg a hangulatot és vedd körbe magad jó emberekkel - így lesz igazi az élmény... A borászati termékek ökológiai lábnyomának közel 40%-át a palackok adják, ezért palackozáshoz újrahasznosított palackokat használunk, boraink palackjait visszagyűjtjük, újratöltjük. Kérjük, juttasd vissza nekünk! Boraink minimális beavatkozással, természetes eljárásokkal, adalékok nélkül készülnek. Szőlőültetvényeinken ökológiai, regeneratív gazdálkodást folytatunk (bio és Demeter minősítés folyamatban) Működésünk minden területén maximálisan törekszünk a környezetileg, társadalmilag, gazdaságilag fenntartható megoldások alkalmazására. Boraink vásárlásával támogatod ezt a szemléletet! Kövess minket a Facebookon és Instagramon is! www.facebook.com/diofasikovacspince https://www.instagram.com/diofasikovacspince
Levendulaszörp 500 ml. Smaragdfarm levenduláskertjéből kézzel készített, tartósítószer és adalékanyag mentes levendulaszörp. A termék cukor hozzáadásával készült.
Aromás íz- és illatvilágú 100 % kék szőlőlé rostos ital. Az alapanyag, a kékszőlő a Móricz Ökogazdaságból származik, mely a Tolna megyei Felsőnyéken található. A gazdaság Bio minősítéssel rendelkezik, ahol közel 50 ha-on, 1992 óta zajlik a gyümölcs és szőlőtermesztés. Az évek alatt a biominősítés mellett a biodinamikus gazdálkodás elemeit is alkalmazzák, melyet a hivatalos tanusításig a gazdaság, főleg anyagi okok miatt már nem vitt el. A termék feldolgozása egy kistermelői présüzemben történik, mely kisüzem bio tanúsítvánnyal nem rendelkezik, így a bio alapanyag feldolgozottságában, mint ivólé már nem használhatja a bio címkét. Termelő: Móricz ÖkoGazdaság - Fruits Spirit Kft Feldolgozó: Sógorka Zoltán- Kistermelő Forgalmazó: Helyben a Jövőnk Szövetkezet
Spontán erjesztéssel készült kadarka, kékfrankos, cabernet franc, cabernet sauvignon és merlot tételekből készült házasítás. Tölgyfa hordóban érlelt, testes, és elegáns tétel. Szűrés nélkül került a palackba. Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű prémium száraz vörösbor a 2022-es évből. Nagyfiúnk Vince nevét viseli és a címkét is ő tervezte. Érdemes megkóstolni :) És ami még fontos infó egy szekszárdi prémium bor mellé... Légy felelős borfogyasztó! Gondosan válaszd ki a kóstolásra szánt tételt, szánd rá az időt, teremtsd meg a hangulatot és vedd körbe magad jó emberekkel - így lesz igazi az élmény... A borászati termékek ökológiai lábnyomának közel 40%-át a palackok adják, ezért palackozáshoz újrahasznosított palackokat használunk, boraink palackjait visszagyűjtjük, újratöltjük. Kérjük, juttasd vissza nekünk! Boraink minimális beavatkozással, természetes eljárásokkal, adalékok nélkül készülnek. Szőlőültetvényeinken ökológiai, regeneratív gazdálkodást folytatunk (bio és Demeter minősítés folyamatban) Működésünk minden területén maximálisan törekszünk a környezetileg, társadalmilag, gazdaságilag fenntartható megoldások alkalmazására. Boraink vásárlásával támogatod ezt a szemléletet! Kövess minket a Facebookon és Instagramon is! www.facebook.com/diofasikovacspince https://www.instagram.com/diofasikovacspince