GyulaHázi készítésű kökény szörp Termelte: Isóné Gyulaházi Hajnalka Gyulaházi Levendulás Kertje Összetevők: kökény,vízcukor,citromsav Felbontás után hűtőben tárolandó, 2 héten belül elfogyasztandó. Nettó tömeg: 500 ml
GyulaHázi készítésű levendula szörp Összetevők: morzsolt levendulavirág,víz,cukor, citrom, citromsav Tartósítószert nem tartalmaz, így felbontás után hűtőben tárolandó,illetve 2 héten belül elfogyasztandó. Nettó tömeg: 0,5 l
GyulaHázi készítésű mentaszörp Összetevők: menta, cukor, citrom, citromsav Tartósítószert nem tartalmaz, felbontás után hűtőben tárolandó, 2 héten belül elfogyasztandó. Nettó tömeg : 0,5 l
GyulaHázi készítésű muskotályzsálya szörp Termelte: Isóné Gyulaházi Hajnalka Gyulaházi Levendulás Kertje 2457 Adony Vörösmarty utca 24/1 Összetevők: víz,muskotályzsálya , cukor ,citrom, citromsav Felbontás után hűtőben tárolandó, 2 héten belül elfogyasztandó. Nettó tömeg: 500 ml
GyulaHázi készítésű rozmaring szörp Összetevők: rozmaring,víz,cukor, citrom, citromsav Tartósítószert nem tartalmaz, így felbontás után hűtőben tárolandó,illetve 2 héten belül elfogyasztandó. Nettó tömeg: 0,5 l
A szekszárdi „jobb remete” dűlőben szüretelt cabernet sauvignon és merlot fajtákból, spontán erjesztéssel készült, tölgyfa hordóban érlelt, testes, natúr vörösbor. Szűrés nélkül került a palackba. 2022-es évjárat. Kislányunkról, Karináról neveztük el, a címkét is ő alkotta, így már csak ezért is érdemes megkóstolni ;) És ami még fontos infó egy szekszárdi prémium vörösbor mellé... Légy felelős borfogyasztó! Gondosan válaszd ki a kóstolásra szánt tételt, szánd rá az időt, teremtsd meg a hangulatot és vedd körbe magad jó emberekkel - így lesz igazi az élmény... A borászati termékek ökológiai lábnyomának közel 40%-át a palackok adják, ezért palackozáshoz újrahasznosított palackokat használunk, boraink palackjait visszagyűjtjük, újratöltjük. Kérjük, juttasd vissza nekünk! Boraink minimális beavatkozással, természetes eljárásokkal, adalékok nélkül készülnek. Szőlőültetvényeinken ökológiai, regeneratív gazdálkodást folytatunk (bio és Demeter minősítés folyamatban) Működésünk minden területén maximálisan törekszünk a környezetileg, társadalmilag, gazdaságilag fenntartható megoldások alkalmazására. Boraink vásárlásával támogatod ezt a szemléletet! Kövess minket a Facebookon és Instagramon is! A "Bővebben..." fül alatt találod a linkeket. www.facebook.com/diofasibiobirtok www.instagram.com/diofasibiobirtok
Levendulaszörp 500 ml. Smaragdfarm levenduláskertjéből kézzel készített, tartósítószer és adalékanyag mentes levendulaszörp. A termék cukor hozzáadásával készült.
Cukor és tartósítószer mentes. 3l-es kiszerelésben. Alma, sütötök és répa összeállítás.
Gyümölcs ivólé Vegyszermentes kertünkben termelt szőlőnkből készítettem. Lassúprésen átengedve , felfőzve és bedunsztolva automatában. Üvegbe zárt must. Még vizet se raktam hozzá, csak a szőlő kipréselt leve rostokkal. Tartósítószermentes, dunsztolással tartósítva, felbontás után néhány napig hűtőben tárolható. Jó sűrű, tovább hígítható ízlés szerint.
A szörp saját gazdaságunkban termett otelló szőlőből készült. Javasolt higítás 7-10 szeres. Összetevők: otelló szőlő, cukor, citromsav Tartósítószert nem tartalmaz, ezért felbontás után hűtést igényel! Kiszerelés: 720 ml/ nettó 650 ml A termesztés során kizárólag biológiai növényvédelmet alkalmaztunk!