Dunaújvárosi Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Tojások

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint
%

Bio L-XL tyúktojás

Minősített ökológia gazdaságból származó L-XL-es tyúk tojás Farm master fajtájú tyúkoktól. Az L méretú tojások szabvány szerint 63-73g közöttiek, ami a mi esetünkben 63-83g-ot jelent. A szabadtartáson és kapirgáláson túl a BIO-ban előírthoz képest is nagyobb helyigényt biztosítunk, és a minősített bio takarmányt a Lakiteleken működő Bio Édenmajor kft-től szerezzük be. A dobozon szereplő dátum az, amikor tojták a tyúkok. Innentől az eltarthatóság a tároláson múlik, de minimum 1 hónap.

1500 Ft1400 Ft / doboz
140 Ft/db
%

Bio M tyúktojás

Minősített ökológia gazdaságból származó M-es tyúk tojás Farm master fajtájú tyúkoktól. A szabadtartáson és kapirgáláson túl a BIO-ban előírthoz képest is nagyobb helyigényt biztosítunk, és a minősített bio takarmányt a Lakiteleken működő Bio Édenmajor kft-től szerezzük be. A dobozon szereplő dátum az, amikor tojták a tyúkok. Innentől az eltarthatóság a tároláson múlik, de minimum 1 hónap.

1300 Ft1200 Ft / doboz
120 Ft/db

Fürjtojás

Friss fürjtojás 12 db-os kiszerelésben.  

500 Ft / db
500 Ft/doboz

Füstölt főtt fürjtojás

Füstölt főtt fürjtojás különböző ízesítésú olajban. Natur, fokhagymás, lilahagymás és chilis ízesítésben. Tartósítószert nem tartalmaz, tömege: 150 g

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Házi tojás L méret

Házi tartású (kapirgálós), Nick Brown fajtájú tyúkok tojásai. A takarmányukat saját magam állítom össze, darálom le nekik, szoktak kapni konyhai zöldhulladékot (krumplihéjat, zöldség gyümölcs héjakat).

1100 Ft / doboz
110 Ft/db

Piszkos házi tojás

Üdvözlök minden régi és új vásárlót. A piszkos tojás, ugyanazoktól a tyúkoktól való, mint a többi, csak ezt nem a fészekbe tojják, vagy a fészekben összetörnek egy tojást, és az piszkolja össze fészekben a többit. Ugyanúgy fogyasztható, de előtte meg kell mosni, ezàltal amikor megmosták, azonnal fel kell használni. Vegyes méretben, kerülnek a dobozba.

700 Ft / doboz
70 Ft/doboz

Szabadtartású tyúktojás

Szabadtartású tojás.Családi gazdaságunk Kulcson található.Tyúkjaink napközben, körbekerített füves legelőn tartózkodnak, és boldogan, szabadon kapirgálhatnak, az éjszakát jól szellőző,tágas istállóban töltik. A takarmányuk GMO-mentes, és nem tartalmaz sem gyógyszert, sem tojássárgító színezéket.A tartási körülmények és a tojás minőségi követelményei megfelelnek a hatósági előírásoknak.

1100 Ft / doboz
110 Ft/db