Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Zöldségek

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

5-6 kg láda

 5-6 kg láda  tartalma : zöldbab  , újburgonya ,    , ,   fodros petrezselyemzöld   , paprika , paradicsom, koktél paradicsom ,fokhagyma ,  kápia paprika , fekete  retek, erős paprika

7500 Ft / db
7500 Ft/db

5-6 kg láda 2

5-6 kg láda tartalma : fejteni való bab , kápia paprika , fekete retek ,  koktél paraicsom , fokhagyma ,  erős paprika  uborka  ,  fodros petrezselyemzöld ,  paprika , paradicsom  újburgonya

7500 Ft / db
7500 Ft/db
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2023-10-05
Rendelhető 2023-10-03-ig
...

BBM - Fokhagyma

Saját őstermelő gazdaságunkban termelt fokhagyma.

1800 Ft / kg
1800 Ft/kg

Bébi batáta (édesbugronya)

- Gumóméret: ~50-200g - Sárga húsú (Ásotthalmi 12-es magyar fajta) sárga héjú batáta - "Magas a C-, B2-, B6-, valamint E-vitamin tartalma, gazdag olyan ásványi anyagokban mint kálium, a réz és a mangán, alacsony a zsír- és koleszterintartalma és neve ellenére cukorbetegek is fogyaszthatják." - A cukorbetegeken kívül, ideális a kisgyermekek hozzátáplálásában, valamint bármely korosztály számára könnyen beépíthető diétás, illetve normál étrendbe is! - Megnevezése ellenére rendszertanilag nem rokona a burgonyának! - Változatosan elkészíthető: felhasználható köretnek, grillezhető, süthető, főzhető, de akár sütemény is készíthető belőle.

600 Ft / kg
600 Ft/kg

Bébi batáta csomag

- Bébi batáta 5 kg-os raschel zsákba csomagolva - Gumóméret: ~50-200g - Sárga húsú (Ásotthalmi 12-es magyar fajta) sárga héjú batáta - "Magas a C-, B2-, B6-, valamint E-vitamin tartalma, gazdag olyan ásványi anyagokban mint kálium, a réz és a mangán, alacsony a zsír- és koleszterintartalma és neve ellenére cukorbetegek is fogyaszthatják." - A cukorbetegeken kívül, ideális a kisgyermekek hozzátáplálásában, valamint bármely korosztály számára könnyen beépíthető diétás, illetve normál étrendbe is! - Megnevezése ellenére rendszertanilag nem rokona a burgonyának! - Változatosan elkészíthető: felhasználható köretnek, grillezhető, süthető, főzhető, de akár sütemény is készíthető belőle.

2300 Ft / zsák
460 Ft/kg

Borsmenta

Frissen szedve, vegyszermentes permakultúrás termelésből.

400 Ft / csomó
400 Ft/csomó

Brokkoli

Egy darab brokkoli 0,3kg körüli. Feje tömör, sötétzöld színű. A brokkoli nagyon gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban.  Ízletes saláta, krémleves, köret készülhet belőle. Petrezselyemmel, kakukkfűvel különösen ízletes.

350 Ft / db
350 Ft/db

Cukorborsó (Héjastól ehető )

Cukorborsó . Egy csomagban  20dkg van . Ez a borsó héjastól ehető ,  akár nyersen salátába , vagy párolva zöldségekkel köretnek ..

700 Ft / csomag
700 Ft/csomag

Édesburgonya (batáta)

- Sárga húsú (Ásotthalmi 12-es magyar fajtájú), sárga héjú batáta. - Gumóméret: ~200g-1000g - "Magas a C-, B2-, B6-, valamint E-vitamin tartalma, gazdag olyan ásványi anyagokban mint kálium, a réz és a mangán, alacsony a zsír- és koleszterintartalma és neve ellenére cukorbetegek is fogyaszthatják." - A cukorbetegeken kívül, ideális a kisgyermekek hozzátáplálásában, valamint bármely korosztály számára könnyen beépíthető diétás, illetve normál étrendbe is! - Megnevezése ellenére rendszertanilag nem rokona a burgonyának! - Változatosan elkészíthető: felhasználható köretnek, grillezhető, süthető, főzhető, de akár sütemény is készíthető belőle.

900 Ft / kg
900 Ft/kg

Édesburgonya csomag

- Édesburgonya csomag 5kg-os raschel zsákban - Sárga húsú (Ásotthalmi 12-es magyar fajtájú), sárga héjú batáta. - Gumóméret: ~200g-1000g - "Magas a C-, B2-, B6-, valamint E-vitamin tartalma, gazdag olyan ásványi anyagokban mint kálium, a réz és a mangán, alacsony a zsír- és koleszterintartalma és neve ellenére cukorbetegek is fogyaszthatják." - A cukorbetegeken kívül, ideális a kisgyermekek hozzátáplálásában, valamint bármely korosztály számára könnyen beépíthető diétás, illetve normál étrendbe is! - Megnevezése ellenére rendszertanilag nem rokona a burgonyának! - Változatosan elkészíthető: felhasználható köretnek, grillezhető, süthető, főzhető, de akár sütemény is készíthető belőle.

4000 Ft / zsák
800 Ft/kg

Erős paprika

Határozottan erős és ízletes, vastag húsú, hegyes erős paprika. 

150 Ft / db
150 Ft/db