Glutén-, tej- és hozzáadott cukormentes készítmény, csökkentett szénhidráttartalommal. "Csomag"-ban rendelhető, mely 2 db-ot tartalmaz.
A Fahéjas-étcsokoládés granola tele van tápláló összetevőkkel, mint a friss zabpehely, tápláló magvak és csokoládé darabkák, amelyek nemcsak finomak, hanem energiával is feltöltenek. A fahéj enyhén fűszeres íze felébreszti az érzékeket, miközben az étcsokoládé gazdagon kiegészíti az ízélményt.
Kevésbé jellegzetes ízű mint sárga vagy a lila, a sima krumplihoz a leginkább ez hasonlít.
Sütéskor enyhe mogyoró aroma jellemzi. Különleges édes, és picit fűszeres íze miatt inkább párolva és tepsiben sütve érvényesül. Héjában sütve a legfinomabb, egészen karamellizálódásig kell sütni a tökéletes ízért.
Méretéből adódóan jól porciózható. Ízre megegyezik a normál méretű fehér batátával. Az édesburgonya íze mérettől független, ezért bármelyiket is választod jól döntesz. +Pont a batáta javára, hogy minden része ehető, héjastól is bátran fogyasztható, így a rostot legnagyobb mennyiségben tartalmazó részét sem dobjuk el. (Műanyag sörtés kefével jól tisztítható.)
Enyhén érett ízvilágú, jellegzetes francia lágy sajt. A Camembert és brie sajtokra jellemző ízvilágú,zsíros sajt, Az állaga valahol a kettő között van,de mindenképp lágy sajt,pirítósra kenhető,
A fermentált élelmiszerek fogyasztása során találkozik és jut hozzá szervezetünk azokhoz a hasznos baktériumokhoz, amikkel évezredek óta együtt él az emberiség. Az erjesztett ételek enyhülést jelentenek különösen a gyomornak, mivel segítenek beállítani az ideális gyomornedv szintet. A tejsavbaktériumok tevékenységük során, megemelik az étel táperejét, és a szervezetbe jutva biztosítják a bélhámsejtek egészséges működését. Rendszeres fogyasztásukkal hozzájárulunk a bélrendszerben élő több milliárdnyi mikroba megfelelő egyensúlyához, visszaszorítjuk a patogén baktériumok és gombák életterét. Elősegíti az ásványi anyagok, vitaminok (C, B, K2) felszívódását és az enzimek hasznosulását, amelyeket a fermentátumok gazdagon tartalmaznak. Jelenleg szabadidőmben készítem a termékeket, mivel megtapasztaltam jótékony hatásukat és szeretném, ha minél több embertársamhoz eljutnának a fermentált zöldségek. Igaz először furcsa lehet az íze, de hihetetlenül pozitív eredményeket, érzéseket, gyógyulást hoz a fogyasztásuk. Jó szívvel ajánlom mindennapi fogyasztásra! Az üveg 720 ml-es.
A fermentált élelmiszerek fogyasztása során találkozik és jut hozzá szervezetünk azokhoz a hasznos baktériumokhoz, amikkel évezredek óta együtt él az emberiség. Az erjesztett ételek enyhülést jelentenek különösen a gyomornak, mivel segítenek beállítani az ideális gyomornedv szintet. A tejsavbaktériumok tevékenységük során, megemelik az étel táperejét, és a szervezetbe jutva biztosítják a bélhámsejtek egészséges működését. Rendszeres fogyasztásukkal hozzájárulunk a bélrendszerben élő több milliárdnyi mikroba megfelelő egyensúlyához, visszaszorítjuk a patogén baktériumok és gombák életterét. Elősegíti az ásványi anyagok, vitaminok (C, B, K2) felszívódását és az enzimek hasznosulását, amelyeket a fermentátumok gazdagon tartalmaznak. Jelenleg szabadidőmben készítem a termékeket, mivel megtapasztaltam jótékony hatásukat és szeretném, ha minél több embertársamhoz eljutnának a fermentált zöldségek. Igaz először furcsa lehet az íze, de hihetetlenül pozitív eredményeket, érzéseket, gyógyulást hoz a fogyasztásuk. Jó szívvel ajánlom mindennapi fogyasztásra! Az üveg 720 ml-es.