Fűszeres olajban pácolt kecskegomolya. Ízesítèse zsákbamacska attól függően mi van a kertben és abból mit hagynak meg a kecskék, de legtöbbször fokhagyma, zsálya,bors,snidling. ??
1 csomag 5-6 db pak choi levelet tartalmaz. kb még 2 hétig elérhető Vegyszermentes termék. Nem rendelkezünk BIO minősítéssel, de csak biogazdaságban is engedélyezett szereket használunk a növényvédelem során. A föld tápanyagát szerves trágyával, biológia gazdálkodásban is engedélyezett pelletált szerves trágyával, ásványi anyagokkal pótoljuk. Törekszünk a regeneratív talajgazdálkodásra.
A csemege paprikás szalámi hagyományos füstölésű, érlelésű, ízletes húskészímény. Közkedvelt szendvicsekhez családi körben, vagy baráti összejövetelekre! 1 szál kb 65 dkg A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni!
A csemege paprikás szalámi hagyományos füstölésű, érlelésű, ízletes húskészímény. Közkedvelt szendvicsekhez családi körben, vagy baráti összejövetelekre. 1 db 35dkg, fél rúd A terméket pontos súlymérést követően kell fizetni!
Hagyományos füstöléssel és érleléssel készül. Ízesítése pikáns, csípős! Elsőként a fokhagyma, bors és a füst érezhető, az erős paprika kitűnő befejezése a többi fűszernek. 1 szál kb 65dkg. A terméket pontos súlymérést követően fizetendő!
Hagyományos füstöléssel és érleléssel készül. Ízesítése pikáns, csípős! Elsőként a fokhagyma, bors és a füst érezhető, az erős paprika kitűnő befejezése a többi fűszernek. 1 db fél szál kb. 35dkg. A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.
Saját termesztésű kecskeméti jubileumi paradicsomból. Jó minőségű. vegyszermentes alapanyagból. Tartosítószert, sót, fűszert nem tartalmaz. A készítés menete: 1. Válogatás 2. 3 lépcsős mosás (tiszta vízzel) 3. Darabolás 4. Passzírozás 5. Főzés, állagsűrítés és hőkezelés. 6. Üvegek és lapkák fertőtlenítése/csírátlanítása 120 fokos sütőben. 7. A forró lé meleg üvegekbe töltése, zárása, majd 1,5-2 napos száraz dunsztolása 8. A lapka vákumgombjának ellenőrzése 9. Cimkézés 10. Szállítás :) 11. Fogyaszd egészséggel!
Parajdi só Asztali -1 kg Ez a kézzel bányászott és aprított só mentes mindennemű környezeti szennyeződéstől, adalékanyagtól. Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen a természetben előforduló természetes sók. Ezek közül a parajdi a világon az egyik legjobb minőségű, 84 -féle ásványi anyagot tartalmaz. Ajánljuk sütéshez főzéshez, inhaláláshoz, bőrbetegségekre, anyagcserezavarokra, mozgásszervi betegségekre, stressz csökkentésére, légúti betegségekre, allergiára, fog és szájápolásra, öblögetésre, alvászavarok megszüntetésére, salaktalanításra, méregtelenítésre és sok egyéb más kínra bajra. Parajdi Fürdő só Miért is fürdőzzön gyakran parajdi sóval? Gyógyiszap tartalma miatt kiváló reumatikus panaszok enyhítésére. Egy ilyen fürdőzés felér 3-4 napos méregtelenítő kúrával. Ízületekbe beépülve a parajdi só regenerál. Bőrünk feszességének visszanyerésében is segít, jó hatással van a cellulitiszre. Bőrnyugtató hatása van. Feszültség és stresszoldó hatású. A vegyület pozitív hatásaként csökkenti az ízületekben és az izmokban felgyülemlő salakanyagok mennyiségét, ezzel enyhítve a gyulladásos folyamatokat. Felhasználása esetén egy kád vízhez kb. negyed-fél kg parajdi fürdősó adagolása ajánlott . Méregtelenítő hatása miatt egyéb kozmetikumot, szappant, tusfürdőt, sampont hanyagoljuk, a só úgyis megtisztíja bőrünket. A parajdi fürdősó naponta alkalmazható, tapasztalataink szerint 36-39 celsius fokos vízben a leghatásosabb. Érdemes legalább egy 20 perces fürdőt venni, hogy a parajdi fürdősó kifejthesse páratlan jótékony tulajdonságait. A Parajdi só abban különbözik a többi sótól, hogy (ez küllemében is látszik) nem vonják ki belőle a természetes iszapot, ami egyedülálló természetes olajesszenciát tartalmaz. Ez az igen értékes szürkés iszap, mely a nyomelemeket tartalmazza, de megtapasztalhatjuk a Parajdi fürdősó használata után is, hogy egy finom iszapréteg marad a víz leengedése után a kádban. Ezt az iszapot használják a gyógyászatban is. Származási hely: Románia
A parenyica sajt egy gyúrt sajt. Ennél a sajtnál először csinálunk egy alap sajtot, amit szobahőmérsékleten pontosan 5.2 pH-ig savanyítunk. Ekkor tudjuk a legszebben nyújtani és formázni a sajtot. A sajtokat akácfa fűrészporral füstöljük. Hozzávetőlegesen 230gramm egy darab parenyica. Az ár a súlyméres után változhat!