Sütőkolbász Sütőkolbászunk friss sertéshús, és titkos fűszerkeverékünk elegye. Hagyományosan disznóbélbe töltjük. Tartósítószert nem tartalmaz. Sütés után fogyasztható. A füstölt kolbász vásárolható egysége: Pár Egy pár súlya kb.: 0,3-0,6 kg. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
Cukor és tartósítószer mentes. 3l-es kiszerelésben. Alma, sütötök és répa összeállítás.
Szabadtartású tojás.Családi gazdaságunk Kulcson található.Tyúkjaink napközben, körbekerített füves legelőn tartózkodnak, és boldogan, szabadon kapirgálhatnak, az éjszakát jól szellőző,tágas istállóban töltik. A takarmányuk GMO-mentes, és nem tartalmaz sem gyógyszert, sem tojássárgító színezéket.A tartási körülmények és a tojás minőségi követelményei megfelelnek a hatósági előírásoknak.
Hagyományos füstöléssel és érleléssel készül, 70% hústartalommal, kézműves családi termelőtől! A terméket pontos súlymérést követően kell fizetni. 1 szál 35-40 dkg. 1 db 1 szál.
Hagyományos füstöléssel és érleléssel készül, 70 %-os hústartalommal, kézműves családi termelőtől! A terméket pontos súlymérést követően kell fizetni. 1 szál 35-40 dkg. 1 db 1 szál.
A szarvas szalámi 70% szarvashúsból és 30% zsiradékból tevődik össze, a tökéletes állag érdekében. A pikáns fűszerezés adja meg a végleges, kiváló ízvilágot. Hagyományos füstöléssel és érleléssel készül. 1db fél rúd, kb 35 dkg. A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni!
A házi szarvas szalámi 70% szarvashúsból és 30% zsiradékból tevődik össze, a tökéletes állag érdekében. A pikáns fűszerezés adja meg a végleges, kiváló ízvilágot. Hagyományos füstöléssel és érleléssel készül. 1 szál, kb. 65 dkg. A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni!
Császárszalonna hajszálvékonyra szeletelve Másnéven, kolozsvári szalonna. Ez az ízletes húsrész, a sertés bordáinál helyezkedik el. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
Füstölt Karaj Formázott, csontnélküli sertéskaraj, hajszálvékonyra szeletelve. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
Szeletelt Szívsonka A sertés combjának közepe, kicsontozva, hajszálvékonyra szeletelve. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.