Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Élelmiszerek

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
lejárat közeli termék
Vegyszermentes
További szűrők
Ár szerint

Szalámi "FEHÉR" csemege 35dkg

"FEHÉR" szalámi, melyben nincs paprika. Kellemes füstös aromáját az akác füst adja meg. Igazi szalámi íz!  1 csomag,  kb. 35 dkg Csomagolás: papír Állaga száraz, nem tartalmaz hozzáadott mesterséges adalékot.

1850 Ft / csomag
5285.71 Ft/kg

Szalámi (paprikás) csípős

1 szál körülbelül 60 - 80 dkg. Csomagolás: papír Állaga száraz, nem tartalmaz hozzáadott mesterséges adalékot.

3114 Ft / szál
5190 Ft/kg

Szeletelt Angolszalonna

Angolszalonna hajszálvékonyra szeletelve Az angolszalonna bőrös szalonnás karajból formázott téglatest alakú húsrész, melynek egyik része húsos, vöröses vagy rózsaszín tónussal, a másik része pedig a fehér szalonnára hasonlít. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

650 Ft / csomag
6500 Ft/kg

Szeletelt Császárszalonna

Császárszalonna hajszálvékonyra szeletelve Másnéven, kolozsvári szalonna. Ez az ízletes húsrész, a sertés bordáinál helyezkedik el. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

620 Ft / csomag
6200 Ft/kg

Szeletelt Karaj

Füstölt Karaj Formázott, csontnélküli sertéskaraj, hajszálvékonyra szeletelve. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

1625 Ft / csomag
6500 Ft/kg

Szeletelt Sonka

Szeletelt Szívsonka A sertés combjának közepe, kicsontozva, hajszálvékonyra szeletelve. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

620 Ft / csomag
6200 Ft/kg

Szeletelt Tarja

Füstölt tarja hajszálvékonyra szeletelve A füstölt tarja csont nélküli sertéstarja felhasználásával készül. A tarját nevezhetjük a sertés "félbehasított nyakának". Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

650 Ft / csomag
6500 Ft/kg
Előrendelést felveszünk!

Szilva lekvár

1000 Ft / üveg
5 Ft/g
Előrendelést felveszünk!

Szilva lekvár nádcukorral

1300 Ft / üveg
6.5 Ft/g

Szilva- Stanley

Frissen, kézzel szedett, kiváló minőségű szilva, gazdaságunkból.  

700 Ft / kg
700 Ft/kg

Szilvalekvár

Összetevők: szilva, cukor

1000 Ft / üveg
5000 Ft/kg

Szilvalekvár

Összetevők: szilva, cukor, dzsemfix

1500 Ft / üveg
4.05 Ft/ml