Tyúk tojásos boglyaska 200 gr-os kiszerelésben kiváló leves betét. házi tésztáinkat saját nevelésű tyúkjaink tojásából készítjük, nem tartalmaz tartósítószert, sem pedig hozzáadott adalékanyagot az elő állított termék. összetevők: búzaliszt , tyúk tojás Allergén anyag: búza liszt, tojás
Kacsaháj is rendelhető külön, tepertőnek is kiváló, de tömött kacsamájat is ebben az igazi sütni, mert így szaftos és omlós marad! A termék pontos súlymérés alapján fizetendő!
Felhasználható burgonya-, káposzta-, gombás ételek, kolbászáruk, vadpácok, ecetes és vizes uborka készítésekor. Mivel csökkenti a felfúvódást, remekül párosítható babos ételekkel is. Azok is bártan használhatják, akik emésztése érzékenyebb és például a borsot kerülik, a borsikafű jó helyettesítője lehet.
Ez a sajt egy fehèr penèsszel èrő, làgy tìpusù sajt. Az elkèszülès kb. 2 hetet vesz igènybe. Ez alatt az idő alatt minden nap "babusgatni" kell. Minden nap 2x szellőztetni kell az èrlelő dobozt ès 1x àtforgatni. Igen èrzèkeny bàrmilyen külső màs penèszre vagy bacira. Ezt majd csak jò 2 hèt mùlva tudjàtok rendelni extra limitàlt mennyisègben. Egyszerre csak 1 kg sajtot csinàlok mivel ekkora az èrlelő kapacitàsom, illetve mèg nem rutinból csinàlom. A sajtok sùlya nagyon vàltozò lesz mert 2 fèle formàm van. Ez a sajt a sajtformàba a savò kicsepegèse közben kb. Harmadàra esik össze ìgy nehèz a sùlyokat pontosan megmondani.
Vegyes, szines cékla, vegyszermentes termesztésből. A cékla rendkívül tápláló, színes, és sokoldalúan felhasználható a konyhában, valamint gyógyhatású szerként is régóta ismert. A csomag O,5-O,6 kg, kb 4-5 db legalabb 3 féle levél nélküli céklat tartalmaz.
Chilis krémméz Egy igazán különleges krémes finomság. Ínyenceknek ajánlott. Alapja a repceméz, mely a kristályosodása alatt egy krémes állagot vesz fel. Ajánlott húsok pácolásához, de önmagába is finom csemege. Ajánlott fogyasztás előtt átkeverni.
Mélyhűtött chilli és szárított Jalapenoval készült gomolyasajt,kímélő pasztőrizálással.Salátákba,szendvicsekbe,grillezéshez egyaránt ajánljuk.Állaga: a gomolyára jellemző puha sajt.