Dunaújvárosi Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Karkötők - női

Akvamarin ásványgyöngy karkötő, Hegyikristállyal

Tengerkék színű Akvamarin ásványgyöngy karkötő, közepén 1 szem roppantott Hegyikristállyal, amit 2 darab strasszos ezüst köztes fog körbe. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es.   AKVAMARIN: Az Akvamarin erős stresszcsökkentő hatással bír. Nyugtatja a lelket, az elmét. Enyhíti a valamitől való félelmet. Segít abban, hogy viselője kitartóbb legyen. Jó hatással van a látásra, a fogakra, a gyomorra, az immunrendszerre, a torokfájásra és a pajzsmirigy problémákra.   HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

3500 Ft / db
3500 Ft/db

Ametiszt ásvány karkötő

Ametiszt ásványgyöngy karkötő. Fém nélküli, így a fém allergiásoknak is ajánlott! A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es. AMETISZT: Óvó ásvány. Segít az összpontosításban, a mértékletesség tartásban. Hiperaktívaknak ajánlott, segíti a nyugtalan alvás kiküszöbölését és a higgadtságot. A düh, a félelem, az aggódás elhessegetését, elfelejtését segíti. Segít feldolgozni, ha úgy érezzük, vesztettünk valamiben. Csillapítja a fájdalmakat: izom, fej, belek.

3500 Ft / db
3500 Ft/db

Angyalkő tengeri csilagokkal

Igazán nyárias viselet, tengerpartot idéző ásvány karkötő! Bézs színű Angyalkő / Angelit ásvány, köztük tengeri csillagokkal. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es. Fém nélküli, így a fém allergiások is bátran viselhetik.   ANGELIT (ANGYALKŐ): Segít a belső harmónia elérésében. Boldogságfokozó ásvány. Javallott torokbetegségekre, pajzsmirigyre. Erősíti a médiumi képességeket. A kapcsolatok teremtését, fenntartását segíti.

3500 Ft / db
3500 Ft/db

Csakra karkötő, fehér

Fehér Achát csakra karkötő. A csakra színei 7 féle ( mély piros: Jáspis, sárgás: Borostyán, barna: Tigrisszem, zöld: Jáspis, türkiz: Türkíz, kék: Tigrisszem, lila: Ametiszt) ásványból van. Az ásványok között 2 darab ezüst színű strasszos köztes van. Az ásványok mérete 8 mm-es. A gyöngyök rugalmas gumis damilra vannak fűzve.   ACHÁT: Erősíti az önbizalmat, segíti önmagunk elfogadását. Serkenti az emlékezetet, a feladatok gyorsabban való megjegyzését. Javítja a figyelmet, az összpontosítást, a koncentrációt. Segíti a stabil érzelmi állapot létrehozását, nyugtat. Csökkenti az elfojtott haragot, dühöt. Aki szeretne leszokni a dohányzásról, segíti benne az Achát ásvány. Csillagjegyek: Skorpió, Rák, Ikrek, Bika. JÁSPIS: Védő ásvány. Régen a harcosoknál is volt e célból. Megvéd a rossz dolgoktól, óv, elnyeli a negatív energiákat. Önzetlenségre, szerénységre tanít. Segít a kitűzött céljaid elérésében. Segíti a felépülést a kórházi kezelések után. Csillagjegyek: Kos, Ikrek, Oroszlán, Skorpió, Bak, Halak, Nyilas, Szűz, Rák, Bika. BOROSTYÁN: Az emberiség első drágaköve. Gyulladáscsökkentő. Melegséget és bizalmat ad viselőjének. Véd a negatív energiáktól. Lázcsillapító hatással bír. Bőrbetegségekre kiváló. Serkenti az agy funkcióit. Régebben a babáknak is adták fogzáskor. Csillagjegyek: Ikrek, Szűz, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő. TIGRISSZEM: A szem betegségeire, az idegrendszerre, az epilepsziára van jótékony hatással. Fájdalomcsillapító hatású. Növeli a koncentráló képességet. Csökkenti a depressziót. Viselőjét optimistává teszi. Csillagjegyek: Szűz, Skorpió, Ikrek, Nyilas, Oroszlán. TÜRKIZ: Törökországról kapta a nevét, mert ott fedezték fel először. Védőkő. Nagyon erős gyógyító hatású ásvány. Támogatja a tápanyagok felszívódását, erős immunerősítő. Ideg nyugtató, energiával tölt fel. Torok problémákra jó, véd a vírusos megbetegedések ellen. Fájdalomcsillapító hatású. Teljes egészében védi a viselőjét. Csillagjegyek: Nyilas, Halak, Mérleg.   AMETISZT: Óvó ásvány. Segít az összpontosításban, a mértékletesség tartásban. Hiperaktívaknak ajánlott, segíti a nyugtalan alvás kiküszöbölését és a higgadtságot. A düh, a félelem, az aggódás elhessegetését, elfelejtését segíti. Segít feldolgozni, ha úgy érezzük, vesztettünk valamiben. Csillapítja a fájdalmakat: izom, fej, belek. Csillagjegyek: Skorpió, Nyilas, Szűz, Kos, Vízöntő, Halak.    

3500 Ft / db
3500 Ft/db

Csakra karkötő, fekete

Fekete Achát csakra karkötő. A csakra színei 7 féle ( mély piros: Jáspis, sárgás: Borostyán, barna: Tigrisszem, zöld: Jáspis, türkiz: Türkíz, kék: Tigrisszem, lila: Ametiszt) ásványból van. Az ásványok között 2 darab ezüst színű strasszos köztes van. Az ásványok mérete 8 mm-es. A gyöngyök rugalmas gumis damilra vannak fűzve. ACHÁT: Erősíti az önbizalmat, segíti önmagunk elfogadását. Serkenti az emlékezetet, a feladatok gyorsabban való megjegyzését. Javítja a figyelmet, az összpontosítást, a koncentrációt. Segíti a stabil érzelmi állapot létrehozását, nyugtat. Csökkenti az elfojtott haragot, dühöt. Aki szeretne leszokni a dohányzásról, segíti benne az Achát ásvány. Csillagjegyek: Skorpió, Rák, Ikrek, Bika. JÁSPIS: Védő ásvány. Régen a harcosoknál is volt e célból. Megvéd a rossz dolgoktól, óv, elnyeli a negatív energiákat. Önzetlenségre, szerénységre tanít. Segít a kitűzött céljaid elérésében. Segíti a felépülést a kórházi kezelések után. Csillagjegyek: Kos, Ikrek, Oroszlán, Skorpió, Bak, Halak, Nyilas, Szűz, Rák, Bika. BOROSTYÁN: Az emberiség első drágaköve. Gyulladáscsökkentő. Melegséget és bizalmat ad viselőjének. Véd a negatív energiáktól. Lázcsillapító hatással bír. Bőrbetegségekre kiváló. Serkenti az agy funkcióit. Régebben a babáknak is adták fogzáskor. Csillagjegyek: Ikrek, Szűz, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő. TIGRISSZEM: A szem betegségeire, az idegrendszerre, az epilepsziára van jótékony hatással. Fájdalomcsillapító hatású. Növeli a koncentráló képességet. Csökkenti a depressziót. Viselőjét optimistává teszi. Csillagjegyek: Szűz, Skorpió, Ikrek, Nyilas, Oroszlán. TÜRKIZ: Törökországról kapta a nevét, mert ott fedezték fel először. Védőkő. Nagyon erős gyógyító hatású ásvány. Támogatja a tápanyagok felszívódását, erős immunerősítő. Ideg nyugtató, energiával tölt fel. Torok problémákra jó, véd a vírusos megbetegedések ellen. Fájdalomcsillapító hatású. Teljes egészében védi a viselőjét. Csillagjegyek: Nyilas, Halak, Mérleg. AMETISZT: Óvó ásvány. Segít az összpontosításban, a mértékletesség tartásban. Hiperaktívaknak ajánlott, segíti a nyugtalan alvás kiküszöbölését és a higgadtságot. A düh, a félelem, az aggódás elhessegetését, elfelejtését segíti. Segít feldolgozni, ha úgy érezzük, vesztettünk valamiben. Csillapítja a fájdalmakat: izom, fej, belek. Csillagjegyek: Skorpió, Nyilas, Szűz, Kos, Vízöntő, Halak.

3500 Ft / db
3500 Ft/db

Fehér Achát és Jáspis ásványgyöngy karkötő, Cirkóniával

Fehér Achát, piros és szürke Jáspis ásványokból készült karkötő, kettő darab ezüst színű strasszos köztessel, közepén Cirkónia kővel. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es. ACHÁT: Erősíti az önbizalmat, segíti önmagunk elfogadását. Serkenti az emlékezetet, a feladatok gyorsabban való megjegyzését. Javítja a figyelmet, az összpontosítást, a koncentrációt. Segíti a stabil érzelmi állapot létrehozását, nyugtat. Csökkenti az elfojtott haragot, dühöt. Aki szeretne leszokni a dohányzásról, segíti benne az Achát ásvány. Csillagjegyek: Skorpió, Rák, Ikrek, Bika. JÁSPIS: Védő ásvány. Régen a harcosoknál is volt e célból. Megvéd a rossz dolgoktól, óv, elnyeli a negatív energiákat. Önzetlenségre, szerénységre tanít. Segít a kitűzött céljaid elérésében. Segíti a felépülést a kórházi kezelések után. Csillagjegyek: Kos, Ikrek, Oroszlán, Skorpió, Bak, Halak, Nyilas, Szűz, Rák, Bika.

4000 Ft / db
4000 Ft/db

Fekete Turmalin egy szem Hegyikristállyal

Fekete Turmalin ásványkarkötő, közepén ezüst színű strasszos köztesek között 1 szem roppantott Hegyikristállyal. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es. Az ár 1 darab karkötőre vonatkozik!!   TURMALIN: Nagyon erős védő, óvó ásvány. Az önbeteljesedés köve. Tisztító, földelő ásvány. Segít megtaláálni a belső békét, nyugalmat. Növeli az önbizalmat. Anorexia ellen is segít. Gerincproblémákra is javasolt HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

4000 Ft / db
4000 Ft/db

Hófehér Turmalin ásványkarkötő Cirkóniával

Hófehér Turmalin ásványgyöngy karkötő, közepén ezüst színű Cirkóniával. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. A Turmalin ásványok és a Cirkónia kő mérete is: 8 mm-es.   TURMALIN: Nagyon erős védő, óvó ásvány. Az önbeteljesedés köve. Tisztító, földelő ásvány. Segít megtaláálni a belső békét, nyugalmat. Növeli az önbizalmat. Anorexia ellen is segít. Gerincproblémákra is javasolt.

4000 Ft / db
4000 Ft/db

Howlit és Hegyikristály ásvány karkötő

Howlit és roppantott Hegyikristály ásványgyöngy karkötő, ezüst színű strasszos köztesekkel. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott. HOWLIT: Zsírégető hatása van, felgyorsítja az anyagcserét. Fogyókúrázóknak nagyon ajánlott. Fogak, csontok erősítésére is alkalmas. Semlegesíti a testszagot. Csillagjegy: Ikrek.

3500 Ft / db
3500 Ft/db

Jáspis ásványgyöngy karkötő, Cirkóniával

Piros Jáspis ásványgyöngy karkötő, ezüst színű strasszos köztesekkel és ezüst színű Cirkónia kővel a közepén. Rendkívül nőies darab: akár alkalmakra, ünnepekre, de a hétköznapi viselethez is használható. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es. JÁSPIS: Védő ásvány. Régen a harcosoknál is volt e célból. Megvéd a rossz dolgoktól, óv, elnyeli a negatív energiákat. Önzetlenségre, szerénységre tanít. Segít a kitűzött céljaid elérésében. Segíti a felépülést a kórházi kezelések után. Csillagjegyek: Kos, Ikrek, Oroszlán, Skorpió, Bak, Halak, Nyilas, Szűz, Rák, Bika.

4000 Ft / db
4000 Ft/db

Kagyló gyöngy karkötő

Igazi nyarat, tengerpartot idéző kagyló gyöngy karkötő. Fehéres-barnás cirmos kagylógyöngyökből áll, közepén kettő darab ezüst színű strassz köztessel. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es. KAGYLÓ: A harmónia köve. Segít a szellemi kimerülés ellen. Erősíti az idegrendszert. Növeli az akaraterőt. Jó hatással van a csontokra. Segíti a sebek gyógyulását. Gyógyítja a reumát, az ízületi gyulladást, az impotenciát. Elősegíti a vitaminok, az ásványi anyagok mihamarabbi felszívódását.

3500 Ft / db
3500 Ft/db

Kék Aquamarin kagylós ásványkarkötő

Kék Aquamarin ásványgyöngy karkötő, Aquamarin kagylókkal.  Delfinkapoccsal záródik, sodronyra van felfűzve (ez nem nyúlik, mint a damil). Az ásványok mérete 8 mm-es. A karkötő hossza: 18 cm + 1 cm a delfinkapocs hossza még. Átlagos női kézre ajánlott.   AKVAMARIN: Az Akvamarin erős stresszcsökkentő hatással bír. Nyugtatja a lelket, az elmét. Enyhíti a valamitől való félelmet. Segít abban, hogy viselője kitartóbb legyen. Jó hatással van a látásra, a fogakra, a gyomorra, az immunrendszerre, a torokfájásra és a pajzsmirigy problémákra.

3500 Ft / db
3500 Ft/db