Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Karkötők - női

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

3 féle ásványból fűzött karkötő, Shamballa gyönggyel

3 féle ásványból készült, Shamballa gyönggyel a közepén Próbáltam természetes fénynél is fotózni, hogy jól látható legyen az ásványok szépsége   HEMATIT: Energiával lát el. Nem véletlenül ajánlják műtétek után: segíti a felépülést. Vérzés csillapító. Vérszegénységben szenvedőknek különösen ajánlott.   ROPPANTOTT HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.   TEJKARVC: A Tejkvarc másik neve a Hókvarc, amely valójában még ki nem kristályosodott Hegyikristály. Gyógyhatása megegyezik a Hegyikristályéval, de nem fejti ki olyan gyorsan a hatását, ezért hosszabb ideig érdemes viselni, mint a Hegyikristályt. Csonterősítő, ízületi problémákra is javallott. Segít a gondolataink tárgyilagos kinyilvánítására, a fontosabb döntéseink meghozatalában. Védi az auránkat.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Akvamarin ásványgyöngy karkötő, Hegyikristállyal

Tengerkék színű Akvamarin ásványgyöngy karkötő, közepén 1 szem roppantott Hegyikristállyal, amit 2 darab strasszos ezüst köztes fog körbe. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es.   AKVAMARIN: Az Akvamarin erős stresszcsökkentő hatással bír. Nyugtatja a lelket, az elmét. Enyhíti a valamitől való félelmet. Segít abban, hogy viselője kitartóbb legyen. Jó hatással van a látásra, a fogakra, a gyomorra, az immunrendszerre, a torokfájásra és a pajzsmirigy problémákra.   HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Ametiszt ásvány karkötő

Ametiszt ásványgyöngy karkötő. Fém nélküli, így a fém allergiásoknak is ajánlott! A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es. AMETISZT: Óvó ásvány. Segít az összpontosításban, a mértékletesség tartásban. Hiperaktívaknak ajánlott, segíti a nyugtalan alvás kiküszöbölését és a higgadtságot. A düh, a félelem, az aggódás elhessegetését, elfelejtését segíti. Segít feldolgozni, ha úgy érezzük, vesztettünk valamiben. Csillapítja a fájdalmakat: izom, fej, belek.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Angyalkő tengeri csilagokkal

Igazán nyárias viselet, tengerpartot idéző ásvány karkötő! Bézs színű Angyalkő / Angelit ásvány, köztük tengeri csillagokkal. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es. Fém nélküli, így a fém allergiások is bátran viselhetik.   ANGELIT (ANGYALKŐ): Segít a belső harmónia elérésében. Boldogságfokozó ásvány. Javallott torokbetegségekre, pajzsmirigyre. Erősíti a médiumi képességeket. A kapcsolatok teremtését, fenntartását segíti.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Ásvány karkötő - csakra 8 mm-es golyó

8 mm-es csakra  ásvány golyókból gumidamilra fűzött karkötő. Csuklóméret 17-18 cm.        Fémmentes!  A test csakrái közti energiaáramlást segíti.  

2000 Ft1800 Ft / db
1800 Ft/db

Ásvány karkötő - kagyló 8 mm-es

8 mm-es ​ásványkagyló ásvány golyókból gumidamilra fűzött karkötő. Csuklóméret 17-18 cm.         Fémmentes!

2000 Ft1600 Ft / db
1600 Ft/db

Ásvány karkötő - mookait

6 mm-es ​mookait ásvány golyókból gumidamilra fűzött karkötő. Csuklóméret 17-18 cm.        Fémmentes!  Gyógyhatása:  immunrendszer erősítő, vértisztító, torokfájásra, száraz köhögésre  

1700 Ft / db
1700 Ft/db

Ásvány karkötő - rózsakvarc

 6 mm-es ásványgolyókból gumidamilra fűzött karkötő. Csuklóméret 17-18 cm.         Fémmentes!

1200 Ft / db
1200 Ft/db

Ásvány karkötő - tigrisszem

6 mm-es ​tigrisszem ásvány golyókból gumidamilra fűzött karkötő. Csuklóméret 17-18 cm.         Fémmentes!

1200 Ft / db
1200 Ft/db

Ásvány karkötő - türkenit 8 mm-es golyó

8 mm-es ​türkenit ásvány golyókból gumidamilra fűzött karkötő. Csuklóméret 17-18 cm.         Fémmentes!

2000 Ft1800 Ft / db
1800 Ft/db

Ásvány karkötő -ametiszt

 6 mm-es ásványgolyókból gumidamilra fűzött karkötő. Csuklóméret 17-18 cm.         Fémmentes!

1800 Ft / db
1800 Ft/db

Ásvány karkötő -citrin/barackaventurin

 6 mm-es ásványgolyókból gumidamilra fűzött karkötő. Csuklóméret 17-18 cm.         A citrin gyarapodást segítő kő (pénzhozó) Fémmentes!

1600 Ft / db
1600 Ft/db