Dunaújvárosi Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Karkötők - női

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

Akvamarin ásványgyöngy karkötő, Hegyikristállyal

Tengerkék színű Akvamarin ásványgyöngy karkötő, közepén 1 szem roppantott Hegyikristállyal, amit 2 darab strasszos ezüst köztes fog körbe. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es.   AKVAMARIN: Az Akvamarin erős stresszcsökkentő hatással bír. Nyugtatja a lelket, az elmét. Enyhíti a valamitől való félelmet. Segít abban, hogy viselője kitartóbb legyen. Jó hatással van a látásra, a fogakra, a gyomorra, az immunrendszerre, a torokfájásra és a pajzsmirigy problémákra.   HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

3500 Ft / db
3500 Ft/db

Ametiszt ásvány karkötő

Ametiszt ásványgyöngy karkötő. Fém nélküli, így a fém allergiásoknak is ajánlott! A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es. AMETISZT: Óvó ásvány. Segít az összpontosításban, a mértékletesség tartásban. Hiperaktívaknak ajánlott, segíti a nyugtalan alvás kiküszöbölését és a higgadtságot. A düh, a félelem, az aggódás elhessegetését, elfelejtését segíti. Segít feldolgozni, ha úgy érezzük, vesztettünk valamiben. Csillapítja a fájdalmakat: izom, fej, belek.

3500 Ft / db
3500 Ft/db

Angyalkő tengeri csilagokkal

Igazán nyárias viselet, tengerpartot idéző ásvány karkötő! Bézs színű Angyalkő / Angelit ásvány, köztük tengeri csillagokkal. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es. Fém nélküli, így a fém allergiások is bátran viselhetik.   ANGELIT (ANGYALKŐ): Segít a belső harmónia elérésében. Boldogságfokozó ásvány. Javallott torokbetegségekre, pajzsmirigyre. Erősíti a médiumi képességeket. A kapcsolatok teremtését, fenntartását segíti.

3500 Ft / db
3500 Ft/db

Csakra karkötő, fehér

Fehér Achát csakra karkötő. A csakra színei 7 féle ( mély piros: Jáspis, sárgás: Borostyán, barna: Tigrisszem, zöld: Jáspis, türkiz: Türkíz, kék: Tigrisszem, lila: Ametiszt) ásványból van. Az ásványok között 2 darab ezüst színű strasszos köztes van. Az ásványok mérete 8 mm-es. A gyöngyök rugalmas gumis damilra vannak fűzve.   ACHÁT: Erősíti az önbizalmat, segíti önmagunk elfogadását. Serkenti az emlékezetet, a feladatok gyorsabban való megjegyzését. Javítja a figyelmet, az összpontosítást, a koncentrációt. Segíti a stabil érzelmi állapot létrehozását, nyugtat. Csökkenti az elfojtott haragot, dühöt. Aki szeretne leszokni a dohányzásról, segíti benne az Achát ásvány. Csillagjegyek: Skorpió, Rák, Ikrek, Bika. JÁSPIS: Védő ásvány. Régen a harcosoknál is volt e célból. Megvéd a rossz dolgoktól, óv, elnyeli a negatív energiákat. Önzetlenségre, szerénységre tanít. Segít a kitűzött céljaid elérésében. Segíti a felépülést a kórházi kezelések után. Csillagjegyek: Kos, Ikrek, Oroszlán, Skorpió, Bak, Halak, Nyilas, Szűz, Rák, Bika. BOROSTYÁN: Az emberiség első drágaköve. Gyulladáscsökkentő. Melegséget és bizalmat ad viselőjének. Véd a negatív energiáktól. Lázcsillapító hatással bír. Bőrbetegségekre kiváló. Serkenti az agy funkcióit. Régebben a babáknak is adták fogzáskor. Csillagjegyek: Ikrek, Szűz, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő. TIGRISSZEM: A szem betegségeire, az idegrendszerre, az epilepsziára van jótékony hatással. Fájdalomcsillapító hatású. Növeli a koncentráló képességet. Csökkenti a depressziót. Viselőjét optimistává teszi. Csillagjegyek: Szűz, Skorpió, Ikrek, Nyilas, Oroszlán. TÜRKIZ: Törökországról kapta a nevét, mert ott fedezték fel először. Védőkő. Nagyon erős gyógyító hatású ásvány. Támogatja a tápanyagok felszívódását, erős immunerősítő. Ideg nyugtató, energiával tölt fel. Torok problémákra jó, véd a vírusos megbetegedések ellen. Fájdalomcsillapító hatású. Teljes egészében védi a viselőjét. Csillagjegyek: Nyilas, Halak, Mérleg.   AMETISZT: Óvó ásvány. Segít az összpontosításban, a mértékletesség tartásban. Hiperaktívaknak ajánlott, segíti a nyugtalan alvás kiküszöbölését és a higgadtságot. A düh, a félelem, az aggódás elhessegetését, elfelejtését segíti. Segít feldolgozni, ha úgy érezzük, vesztettünk valamiben. Csillapítja a fájdalmakat: izom, fej, belek. Csillagjegyek: Skorpió, Nyilas, Szűz, Kos, Vízöntő, Halak.    

3500 Ft / db
3500 Ft/db

Csakra karkötő, fekete

Fekete Achát csakra karkötő. A csakra színei 7 féle ( mély piros: Jáspis, sárgás: Borostyán, barna: Tigrisszem, zöld: Jáspis, türkiz: Türkíz, kék: Tigrisszem, lila: Ametiszt) ásványból van. Az ásványok között 2 darab ezüst színű strasszos köztes van. Az ásványok mérete 8 mm-es. A gyöngyök rugalmas gumis damilra vannak fűzve. ACHÁT: Erősíti az önbizalmat, segíti önmagunk elfogadását. Serkenti az emlékezetet, a feladatok gyorsabban való megjegyzését. Javítja a figyelmet, az összpontosítást, a koncentrációt. Segíti a stabil érzelmi állapot létrehozását, nyugtat. Csökkenti az elfojtott haragot, dühöt. Aki szeretne leszokni a dohányzásról, segíti benne az Achát ásvány. Csillagjegyek: Skorpió, Rák, Ikrek, Bika. JÁSPIS: Védő ásvány. Régen a harcosoknál is volt e célból. Megvéd a rossz dolgoktól, óv, elnyeli a negatív energiákat. Önzetlenségre, szerénységre tanít. Segít a kitűzött céljaid elérésében. Segíti a felépülést a kórházi kezelések után. Csillagjegyek: Kos, Ikrek, Oroszlán, Skorpió, Bak, Halak, Nyilas, Szűz, Rák, Bika. BOROSTYÁN: Az emberiség első drágaköve. Gyulladáscsökkentő. Melegséget és bizalmat ad viselőjének. Véd a negatív energiáktól. Lázcsillapító hatással bír. Bőrbetegségekre kiváló. Serkenti az agy funkcióit. Régebben a babáknak is adták fogzáskor. Csillagjegyek: Ikrek, Szűz, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő. TIGRISSZEM: A szem betegségeire, az idegrendszerre, az epilepsziára van jótékony hatással. Fájdalomcsillapító hatású. Növeli a koncentráló képességet. Csökkenti a depressziót. Viselőjét optimistává teszi. Csillagjegyek: Szűz, Skorpió, Ikrek, Nyilas, Oroszlán. TÜRKIZ: Törökországról kapta a nevét, mert ott fedezték fel először. Védőkő. Nagyon erős gyógyító hatású ásvány. Támogatja a tápanyagok felszívódását, erős immunerősítő. Ideg nyugtató, energiával tölt fel. Torok problémákra jó, véd a vírusos megbetegedések ellen. Fájdalomcsillapító hatású. Teljes egészében védi a viselőjét. Csillagjegyek: Nyilas, Halak, Mérleg. AMETISZT: Óvó ásvány. Segít az összpontosításban, a mértékletesség tartásban. Hiperaktívaknak ajánlott, segíti a nyugtalan alvás kiküszöbölését és a higgadtságot. A düh, a félelem, az aggódás elhessegetését, elfelejtését segíti. Segít feldolgozni, ha úgy érezzük, vesztettünk valamiben. Csillapítja a fájdalmakat: izom, fej, belek. Csillagjegyek: Skorpió, Nyilas, Szűz, Kos, Vízöntő, Halak.

3500 Ft / db
3500 Ft/db

Életfás zsinórkarkötő

Fekete színű 2 mm-es selyemfényű zsinór karkötő, amelyet a csúszócsomó segítségével lehet méretre állítani (így biztosan nem lesz se kicsi, se nagy egy hölgy számára sem). Közepén ezüst színű Életfa köztes van, amely jelentése: Eredete már Kr.e. 2000-re is visszanyúlik. Az Életfa egy rendkívül fontos szimbólum. Viselőjére bőséges jólétet (táplálékot, vizet, növekedést), menedéket, gondoskodást, erőt, bölcsességet, hosszú élettartamot, az újjászületést jelképez! A karkötőt csomagolva, kísérő kártyával adom át.

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Életfás zsinórkarkötő - türkiz

Türkiz színű 2 mm-es selyemfényű zsinór karkötő, amelyet a csúszócsomó segítségével lehet méretre állítani (így biztosan nem lesz se kicsi, se nagy egy hölgy számára sem). Közepén ezüst színű Életfa köztes van, amely jelentése: Eredete már Kr.e. 2000-re is visszanyúlik. Az Életfa egy rendkívül fontos szimbólum. Viselőjére bőséges jólétet (táplálékot, vizet, növekedést), menedéket, gondoskodást, erőt, bölcsességet, hosszú élettartamot, az újjászületést jelképez! A karkötőt csomagolva, kísérő kártyával adom át.

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Fehér Achát és Jáspis ásványgyöngy karkötő, Cirkóniával

Fehér Achát, piros és szürke Jáspis ásványokból készült karkötő, kettő darab ezüst színű strasszos köztessel, közepén Cirkónia kővel. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es. ACHÁT: Erősíti az önbizalmat, segíti önmagunk elfogadását. Serkenti az emlékezetet, a feladatok gyorsabban való megjegyzését. Javítja a figyelmet, az összpontosítást, a koncentrációt. Segíti a stabil érzelmi állapot létrehozását, nyugtat. Csökkenti az elfojtott haragot, dühöt. Aki szeretne leszokni a dohányzásról, segíti benne az Achát ásvány. Csillagjegyek: Skorpió, Rák, Ikrek, Bika. JÁSPIS: Védő ásvány. Régen a harcosoknál is volt e célból. Megvéd a rossz dolgoktól, óv, elnyeli a negatív energiákat. Önzetlenségre, szerénységre tanít. Segít a kitűzött céljaid elérésében. Segíti a felépülést a kórházi kezelések után. Csillagjegyek: Kos, Ikrek, Oroszlán, Skorpió, Bak, Halak, Nyilas, Szűz, Rák, Bika.

4000 Ft / db
4000 Ft/db

Fekete Turmalin egy szem Hegyikristállyal

Fekete Turmalin ásványkarkötő, közepén ezüst színű strasszos köztesek között 1 szem roppantott Hegyikristállyal. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es. Az ár 1 darab karkötőre vonatkozik!!   TURMALIN: Nagyon erős védő, óvó ásvány. Az önbeteljesedés köve. Tisztító, földelő ásvány. Segít megtaláálni a belső békét, nyugalmat. Növeli az önbizalmat. Anorexia ellen is segít. Gerincproblémákra is javasolt HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

4000 Ft / db
4000 Ft/db

Hamza kéz zsinórkarkötő - piros

Piros színű 2 mm-es selyemfényű zsinór karkötő, amelyet a csúszócsomó segítségével lehet méretre állítani (így biztosan nem lesz se kicsi, se nagy egy hölgy számára sem). A piros szín köztudottan védelmező szín. Közepén ezüsz színű Hamza kéz köztes medállal. Hamsa kéz: Más nevén: Isten keze. Az isteni védelemnek szimbóluma, amik a kéz jelképén alapszanak, magába foglalja Vénusz (vagy Aphrodité) és Mária kezét, amelyeket arra használtak, hogy megvédjék a nőket a negatív hatásoktól a növekvő termékenység, szoptatás, az egészséges terhesség és a gyenge szervezet megerősítése alatt. Szerencse hozó szimbólum!   A karkötőt csomagolva, kísérő kártyával adom át.

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Higgy Önmagadban! zsinór karkötő - fekete

Fekete színű 2 mm-es selyemfényű zsinór karkötő, amelyet a csúszócsomó segítségével lehet méretre állítani (így biztosan nem lesz se kicsi, se nagy egy hölgy számára sem). Közepén ezüst színű "Believe in yourself" - "Higgy Önmagadban" feliratú köztes van. A karkötőt csomagolva, kísérő kártyával adom át.

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Higgy Önmagadban! zsinór karkötő - sötétkék

Sötétkék színű 2 mm-es selyemfényű zsinór karkötő, amelyet a csúszócsomó segítségével lehet méretre állítani (így biztosan nem lesz se kicsi, se nagy egy hölgy számára sem). Közepén ezüst színű "Believe in yourself" - "Higgy Önmagadban" feliratú köztes van. A karkötőt csomagolva, kísérő kártyával adom át.

1500 Ft / db
1500 Ft/db