Dunaújvárosi Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Karkötők - női

Rózsakvarc és Hegyikristály ásványgyöngy karkötő

Rózsakvarc és Hegyikristály ásványgyöngy karkötő. Fém nélküli, így a fém allergiásoknak is ajánlott! A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es. RÓZSAKVARC: A szeretet és a béke, a harmónia köve. A nők termékenységének fokozására, a szívfájdalmak enyhítésére ősidők óta használják. Segít, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat. A szerelem köve. Nyugtató hatású, stresszoldó. Csillagjegyek: Rák, Bika, Mérleg. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.  

3500 Ft / db
3500 Ft/db

Tejkvarc és Hegyikristály ásványgyöngy karkötő

Tejkvarc és roppantott Hegyikristály ásványgyöngy karkötő, 4 darab ezüst színű strasszal, közepén ezüst színű Szív köztessel. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es.   TEJKARVC: A Tejkvarc másik neve a Hókvarc, amely valójában még ki nem kristályosodott Hegyikristály. Gyógyhatása megegyezik a Hegyikristályéval, de nem fejti ki olyan gyorsan a hatását, ezért hosszabb ideig érdemes viselni, mint a Hegyikristályt. Csonterősítő, ízületi problémákra is javallott. Segít a gondolataink tárgyilagos kinyilvánítására, a fontosabb döntéseink meghozatalában. Védi az auránkat. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

3500 Ft / db
3500 Ft/db

Tejkvarc és roppantott Hegyikristály ásványkarkötő, Szívvel

Tejkvarc és rózsaszínű roppantott Hegyikristály ásványgyöngy karkötő, kettő darab ezüst színű strasszos köztessel, közepén ezüst színű Szív köztessel. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es.   TEJKARVC: A Tejkvarc másik neve a Hókvarc, amely valójában még ki nem kristályosodott Hegyikristály. Gyógyhatása megegyezik a Hegyikristályéval, de nem fejti ki olyan gyorsan a hatását, ezért hosszabb ideig érdemes viselni, mint a Hegyikristályt. Csonterősítő, ízületi problémákra is javallott. Segít a gondolataink tárgyilagos kinyilvánítására, a fontosabb döntéseink meghozatalában. Védi az auránkat. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

3500 Ft / db
3500 Ft/db

Türkiz ásványgyöngy karkötő

Türkiz ásványgyöngy karkötő. Fém nélküli, így a fém allergiások is bátran viselhetik. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es.   TÜRKIZ: Törökországról kapta a nevét, mert ott fedezték fel először. Védőkő. Nagyon erős gyógyító hatású ásvány. Támogatja a tápanyagok felszívódását, erős immunerősítő. Ideg nyugtató, energiával tölt fel. Torok problémákra jó, véd a vírusos megbetegedések ellen. Fájdalomcsillapító hatású. Teljes egészében védi a viselőjét.

3500 Ft / db
3500 Ft/db

Turmalin ásványgyöngy karkötő Cirkóniával

Csiszolt görögdinnye – rózsaszín Turmalin ásványgyöngy karkötő, két darab sima, vékony, ezüst színű köztessel és ezüst színű Cirkónia kővel a közepén. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. A Turmalin ásványok és a Cirkónia kő mérete is: 8 mm-es. TURMALIN: Erős gyógyító hatású. Az önbeteljesedés köve. Tisztító, földelő ásvány. Segít megtaláálni a belső békét, nyugalmat. Növeli az önbizalmat. Anorexia ellen is segít. Gerincproblémákra is javasolt. Csillagjegyek: Kos, Bika, Ikrek, Bak, Mérleg, Skorpió.

4000 Ft / db
4000 Ft/db

vörös Tigrisszem női ásványkarkötő

Vörös színű Tigrisszem ásványgyöngyökből, közepén ezüst színű strasszok közé “zárt” roppantott Hegyikristállyal készült karkötő. Rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok között strasszos köztesek vannak. Az ásványok mérete 8 mm-es. TIGRISSZEM: A szem betegségeire, az idegrendszerre, az epilepsziára van jótékony hatással. Fájdalomcsillapító hatású. Növeli a koncentráló képességet. Csökkenti a depressziót. Viselőjét optimistává teszi. Csillagjegyek: Szűz, Skorpió, Ikrek, Nyilas, Oroszlán. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

3500 Ft / db
3500 Ft/db