Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Ékszerek

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

Tűzoltó autós rágcsalánc

Tűzoltó autós rágcsalánc, név és felirat nélkül (ha nem szeretnéd a baba nevét rárakni a rágcsaláncra). A színes szilikon gyöngyök figyelem felkeltőek, érdekes lehet a baba számára, könnyíti a fogzás okozta kellemetlen érzést. Látványos, szép dísz gyöngyökkel díszített, amivel szívesen foglalja el magát a kisgyermek. A színes gyöngyök orvosi szilikon gyöngyből vannak. Sima mosógatószeres meleg csapvízzel mosható, tisztán tartható. A fonal duplán van fűzve, több helyen is lecsomózva, de mint minden játék a babáknál, ez is csak szülői felügyelete mellett használható!

4600 Ft / db
4600 Ft/db

Unikornisos rágcsalánc

Unikornisos rágcsalánc, név és felirat nélkül (ha nem szeretnéd a baba nevét rárakni a rágcsaláncra). A színes szilikon gyöngyök figyelem felkeltőek, érdekes lehet a baba számára, könnyíti a fogzás okozta kellemetlen érzést. Látványos, szép dísz gyöngyökkel (unikornis, masni, spirálos gömb) díszített, amivel szívesen foglalja el magát a kisgyermek. A színes gyöngyök orvosi szilikon gyöngyből vannak. Sima mosógatószeres meleg csapvízzel mosható, tisztán tartható. A fonal duplán van fűzve, több helyen is lecsomózva, de mint minden játék a babáknál, ez is csak szülői felügyelete mellett használható!

4600 Ft / db
4600 Ft/db

vörös Tigrisszem női ásványkarkötő

Vörös színű Tigrisszem ásványgyöngyökből, közepén ezüst színű strasszok közé “zárt” roppantott Hegyikristállyal készült karkötő. Rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok között strasszos köztesek vannak. Az ásványok mérete 8 mm-es. TIGRISSZEM: A szem betegségeire, az idegrendszerre, az epilepsziára van jótékony hatással. Fájdalomcsillapító hatású. Növeli a koncentráló képességet. Csökkenti a depressziót. Viselőjét optimistává teszi. Csillagjegyek: Szűz, Skorpió, Ikrek, Nyilas, Oroszlán. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

“Szeretlek Anya” kulcstartó

  Szív alakú kulcstartó karikán, rózsakvarc ásvánnyal, “Szeretlek Anya” felirattal, MOM (Anya) és Szív-Életfa medálokkal, rózsaszín rózsa bojttal. RÓZSAKVARC: A szeretet és a béke, a harmónia köve. A nők termékenységének fokozására, a szívfájdalmak enyhítésére ősidők óta használják. Segít, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat. A szerelem köve. Nyugtató hatású, stresszoldó.

2400 Ft / db
2400 Ft/db

“Szeretlek Mama” kulcstartó

Szív alakú kulcstartó karikán: fehér Achát, fehér és kék színű roppantott Hegyikristály ásványokkal, “Szeretlek mama” felirattal, Believe – “Hinni” és Szív – Életfa medálokkal. ACHÁT: Erősíti az önbizalmat, segíti önmagunk elfogadását. Serkenti az emlékezetet, a feladatok gyorsabban való megjegyzését. Javítja a figyelmet, az összpontosítást, a koncentrációt. Segíti a stabil érzelmi állapot létrehozását, nyugtat. Csökkenti az elfojtott haragot, dühöt. Aki szeretne leszokni a dohányzásról, segíti benne az Achát ásvány. Csillagjegyek: Skorpió, Rák, Ikrek, Bika. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

2400 Ft / db
2400 Ft/db