Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Ékszerek

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

Rózsakvarc Szív medál sterling ezüst láncon

Szív formájú Rózsakvarc ásvány medál, sterling E925 ezüst láncon.   RÓZSAKVARC: A feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke, a harmónia köve. Minden szinten megtisztítja és megnyitja a szivet. A nők termékenységének fokozására, a szívfájdalmak enyhítésére ősidők óta használják. Ha szeretnénk bevonni az életünkbe a szerelmet, a rózsakvarc tökéletes erre. A fennálló kapcsolatban visszaállítja a bizalmat és a harmóniát. Segít, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat. A szerelem köve. Nyugtató hatású, stresszoldó. Eltávolítja a negatív energiát. A rózsakvarc a legnemesebb gyógyító.

4200 Ft / db
4200 Ft/db

Rózsaszín Angyalka szív kulcstartón

Rózsaszín Angyal szív alakú kulcstartón. Az Angyal feje színezett (rózsaszín) roppantott Hegyikristály, az alja rózsaszín akril, amely virág formájú. Gyönyörű ajándék lehet Hölgyeknek.   HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

900 Ft / db
900 Ft/db

Szivárványos rágcsalánc

Szivárványos rágcsalánc, név és felirat nélkül (ha nem szeretnéd a baba nevét rárakni a rágcsaláncra). A színes szilikon gyöngyök figyelem felkeltőek, érdekes lehet a baba számára, könnyíti a fogzás okozta kellemetlen érzést. Látványos, szép dísz gyöngyökkel (felhő és spirálos gömbök) díszített, amivel szívesen foglalja el magát a kisgyermek. A színes gyöngyök orvosi szilikon gyöngyből vannak. Sima mosógatószeres meleg csapvízzel mosható, tisztán tartható. A fonal duplán van fűzve, több helyen is lecsomózva, de mint minden játék a babáknál, ez is csak szülői felügyelete mellett használható!

4600 Ft / db
4600 Ft/db

Tejkvarc és Hegyikristály ásvány karkötő, Hópehellyel 2.

Tejkvarc és Hegyikristály ásványkarkötő, hópihe köztessel és strassz nélkül, hogy a fém allergiásoknak is megfelelő legyen.   TEJKARVC: A Tejkvarc másik neve a Hókvarc, amely valójában még ki nem kristályosodott Hegyikristály. Gyógyhatása megegyezik a Hegyikristályéval, de nem fejti ki olyan gyorsan a hatását, ezért hosszabb ideig érdemes viselni, mint a Hegyikristályt. Csonterősítő, ízületi problémákra is javallott. Segít a gondolataink tárgyilagos kinyilvánítására, a fontosabb döntéseink meghozatalában. Védi az auránkat. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Tejkvarc és Hegyikristály ásvány karkötő, Hópehely köztessel

Tejkvarc és Hegyikristály ásványkarkötő, hópihe köztessel és ezüst színű strasszokkal.   TEJKARVC: A Tejkvarc másik neve a Hókvarc, amely valójában még ki nem kristályosodott Hegyikristály. Gyógyhatása megegyezik a Hegyikristályéval, de nem fejti ki olyan gyorsan a hatását, ezért hosszabb ideig érdemes viselni, mint a Hegyikristályt. Csonterősítő, ízületi problémákra is javallott. Segít a gondolataink tárgyilagos kinyilvánítására, a fontosabb döntéseink meghozatalában. Védi az auránkat. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.  

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Tejkvarc és Hegyikristály ásványgyöngy karkötő

Tejkvarc és roppantott Hegyikristály ásványgyöngy karkötő, 4 darab ezüst színű strasszal, közepén ezüst színű Szív köztessel. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es.   TEJKARVC: A Tejkvarc másik neve a Hókvarc, amely valójában még ki nem kristályosodott Hegyikristály. Gyógyhatása megegyezik a Hegyikristályéval, de nem fejti ki olyan gyorsan a hatását, ezért hosszabb ideig érdemes viselni, mint a Hegyikristályt. Csonterősítő, ízületi problémákra is javallott. Segít a gondolataink tárgyilagos kinyilvánítására, a fontosabb döntéseink meghozatalában. Védi az auránkat. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Tejkvarc és kék Hegyikristály ásványgyöngy karkötő

Tejkvarc és kék roppantott Hegyikristály ásványkarkötő, ezüst színű strasszokkal.   TEJKARVC: A Tejkvarc másik neve a Hókvarc, amely valójában még ki nem kristályosodott Hegyikristály. Gyógyhatása megegyezik a Hegyikristályéval, de nem fejti ki olyan gyorsan a hatását, ezért hosszabb ideig érdemes viselni, mint a Hegyikristályt. Csonterősítő, ízületi problémákra is javallott. Segít a gondolataink tárgyilagos kinyilvánítására, a fontosabb döntéseink meghozatalában. Védi az auránkat. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Tejkvarc és kék Hegyikristály ásványgyöngy karkötő 2.

Tejkvarc és kék roppantott Hegyikristály ásványkarkötő. Fém nélküli, így a fém allergiásoknak is ajánlott.   TEJKARVC: A Tejkvarc másik neve a Hókvarc, amely valójában még ki nem kristályosodott Hegyikristály. Gyógyhatása megegyezik a Hegyikristályéval, de nem fejti ki olyan gyorsan a hatását, ezért hosszabb ideig érdemes viselni, mint a Hegyikristályt. Csonterősítő, ízületi problémákra is javallott. Segít a gondolataink tárgyilagos kinyilvánítására, a fontosabb döntéseink meghozatalában. Védi az auránkat. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Tejkvarc és roppantott Hegyikristály ásványkarkötő, Szívvel

Tejkvarc és rózsaszínű roppantott Hegyikristály ásványgyöngy karkötő, kettő darab ezüst színű strasszos köztessel, közepén ezüst színű Szív köztessel. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es.   TEJKARVC: A Tejkvarc másik neve a Hókvarc, amely valójában még ki nem kristályosodott Hegyikristály. Gyógyhatása megegyezik a Hegyikristályéval, de nem fejti ki olyan gyorsan a hatását, ezért hosszabb ideig érdemes viselni, mint a Hegyikristályt. Csonterősítő, ízületi problémákra is javallott. Segít a gondolataink tárgyilagos kinyilvánítására, a fontosabb döntéseink meghozatalában. Védi az auránkat. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Tejkvarc és rózsaszín Hegyikristály ásványgyöngy karkötő

Tejkvarc és rószaszín roppantott Hegyikristály ásványkarkötő, ezüst színű strasszokkal.   TEJKARVC: A Tejkvarc másik neve a Hókvarc, amely valójában még ki nem kristályosodott Hegyikristály. Gyógyhatása megegyezik a Hegyikristályéval, de nem fejti ki olyan gyorsan a hatását, ezért hosszabb ideig érdemes viselni, mint a Hegyikristályt. Csonterősítő, ízületi problémákra is javallott. Segít a gondolataink tárgyilagos kinyilvánítására, a fontosabb döntéseink meghozatalában. Védi az auránkat. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Tejkvarc, Hematit és Hegyikristály ásványgyöngy karkötő

Tejkvarc, Hematit és roppantott Hegyikristály ásványgyöngy karkötő A gyöngyök mérete: 8 mm.   TEJKARVC: A Tejkvarc másik neve a Hókvarc, amely valójában még ki nem kristályosodott Hegyikristály. Gyógyhatása megegyezik a Hegyikristályéval, de nem fejti ki olyan gyorsan a hatását, ezért hosszabb ideig érdemes viselni, mint a Hegyikristályt. Csonterősítő, ízületi problémákra is javallott. Segít a gondolataink tárgyilagos kinyilvánítására, a fontosabb döntéseink meghozatalában. Védi az auránkat. HEMATIT: Energiával lát el. Nem véletlenül ajánlják műtétek után: segíti a felépülést. Vérzés csillapító. Vérszegénységben szenvedőknek különösen ajánlott. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.      

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Türkiz ásványgyöngy karkötő

Türkiz ásványgyöngy karkötő. Fém nélküli, így a fém allergiások is bátran viselhetik. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es.   TÜRKIZ: Törökországról kapta a nevét, mert ott fedezték fel először. Védőkő. Nagyon erős gyógyító hatású ásvány. Támogatja a tápanyagok felszívódását, erős immunerősítő. Ideg nyugtató, energiával tölt fel. Torok problémákra jó, véd a vírusos megbetegedések ellen. Fájdalomcsillapító hatású. Teljes egészében védi a viselőjét.

3800 Ft / db
3800 Ft/db