Dunaújvárosi Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Levendulás termékek

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

100% tisztaságú Levendulaolaj

Levendulaolaj 10 ml. 100 % tisztaságú levendulaolaj, saját gazdaságunkból szüretelt levendulából, saját illóoljalepárlónkkal előállított termék. A levendulaolaj erősen gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású, ajánlott mindefajta gyulladás csökkentésére, akár közvetlenül a sebre, sérülésre felvíve meggyorsítja a gyógyulási folyamatokat. Felhasználása igen sokrétű, akár párologtatóba, akár közvetlenül a sérülésre alkalmazva.  

1200 Ft / db
1200 Ft/db

100% tisztaságú Levendulavíz

100% tisztaságú Levendula aromavíz 500ml- és 100 ml (szórófejes) kiszerelésben. Gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású, egyaránt alkalmazható külsöleg és belsőleg. Bőrre pemetezve csökkenti a gyulladást, nyugtatja a bőrt. Ajánlott napégésre, szúnyogcsípésre, mindenfajta bőrgyulladásra, de akár a szembe vagy torokba permetezve gyorsan csillapítja a fájdalmat, gyuladást.  

1800 Ft / db
1800 Ft/db

Bio lepárlásból származó 10 ml-es Levendula illóolaj

Levendulakertünkben termesztett, valódi vagy más néven orvosi levendula virágos szárából vizgőzdesztillációval előállított illóolaj, mely sokoldalúsága és tisztasága miatt méltán a házi patika egyik kiemelt alapszere. Biztonságosan használható számos területen egészségünk megőrzése és gyógyítására bőrtípustól függetlenül. A köztudatban szélesebb körben nyugató hatása ismert. Álmatlanság, stressz és szorongás oldására kiválóan alkalmas. Használhatjuk aromalámpába, diffúzorba, de fürdővízünkbe tejszínben emulgálva lazításként, relaxálásra is. Égési sérülések esetén is alkalmazhatjuk.

1500 Ft / db
150 Ft/ml

Bio lepárlásból származó 1000 ml-es Levendula virágvíz

A levendula hidrolátum szinte univerzálisan használható. Elsősorban nyugtató hatású, gyulladáscsökkentő tulajdonságait otthoni használatban arcvízként, fáradt lábakra enyhítő spray-ként használják. A kozmetikában krémek elengedhetetlen alapanyaga, mivel a legtöbb bőrtípushoz jól alkalmazható. Térfrissítésre, ruhák illatosítására, ágynemű frissítő sprayként, fürdővízhez adagolva kiváló hangulatteremtő. Nyugtató, hűsítő és hatékonyan csökkenti a napleégés okozta bőrgyulladást, irritációt, elősegíti a bőr gyorsabb regenerálódását. Kiváló és gyengéd sebtisztító, egyaránt használható horzsolt és vágott sebek tisztítására. Susanne Caty  szerint az enyhe összetétele miatt a babaápolásban biztonságosan alkalmazható önmagában vagy római kamilla hidrolátummal vegyítve popsitörlésre, pelenkakiütés kezelésére, és bőproblémák megelőzéséhez fürdővízhez adagolva. Római kamilla hidrolátummal keverve, térsprayként jó szolgálatot tesz a babaszobában altatási időben. Egyéb hidrolátumokkal keverve kiváló nyári koktélok, szörpök hozzávalója lehet. Állatgyógyászatban is biztonságosan használható. Alkalmazhatjuk sebtisztításra, bőrirritáció csökkentésére, szorongásoldásra. A BIO lepárlásból származó 100% természetes és tiszta levedula virágvíz úgy érinti bőröd, mint a nyári nap sugara. Extra tipp: vasalóba használva fertőtleníti és illatosítja a textileket!      

6000 Ft / db
6 Ft/ml

Bio lepárlásból származó 200ml-es Levendula virágvíz

A hidrolátum az a  virágvíz, amely a gazdag aromájú növény illóolaj előállításánál keletkezett. Leválasztása után is találhatók benne illóolaj maradványok, illetve a növény vízben oldható maradványai. Gyengébben hatnak, mint az illóolajok és ugyanolyan alaklmazási területekre használhatók. Bio lepárlásból származó 100% természetes és tiszta levedula virágvíz úgy érinti bőröd, mint a nyári nap sugara. Frissít, ápol, illatosít és aromaterápiás hatásával nyugta, kikapcsol egy hosszú, stresszes nap után. Használd arctisztításhoz, sminklemosáshoz, testpermetként. Minden bőrtípusra ajánlott. Pumpás kiszerelés.

1450 Ft / db
7.25 Ft/ml

Bio lepárlásból származó 30 ml-es Levendula illóolaj

Levendulakertünkben termesztett orvosi levendula ( lavandula angustifolia ) virágos szárából vizgőz desztillációval előállított illóolaj, mely sokoldalúsága és tisztasága miatt méltán a házi patika egyik kiemelt alapszere. Biztonságosan használható számos területen egészségünk megőrzésére és gyógytíására bőrtípustól függetlenül. A köztudatban legszélesebb körben nyugtató hatása ismert. Álmatlanság, stressz és szorongás oldására is kiválóan alkalmas. Használhatjuk aromalámpába, diffúzorba tértisztításra. Baktérium és vírusölő hatása miatt a felmosóvízbe, mosogató szivacsra cseppentve is kifejti jótékony hatását. A 2022-es olajunk bio lepárlást követően került kiszerelésre.

4200 Ft / db
140 Ft/ml

Bio lepárlásból származó 300ml-es Levendula virágvíz

A hidrolátum az a  virágvíz, amely a gazdag aromájú növény illóolaj előállításánál keletkezett. Leválasztása után is találhatók benne illóolaj maradványok, illetve a növény vízben oldható maradványai. Gyengébben hatnak, mint az illóolajok és ugyanolyan alaklmazási területekre használhatók. Bio lepárlásból származó 100% természetes és tiszta levedula virágvíz úgy érinti bőröd, mint a nyári nap sugara. Frissít, ápol, illatosít és aromaterápiás hatásával nyugta, kikapcsol egy hosszú, stresszes nap után. Használd arctisztításhoz, sminklemosáshoz, testpermetként. Használhatod vasaláshoz, felmosóvizedbe is. Minden bőrtípusra ajánlott.    

1950 Ft / db
6.5 Ft/ml

Bio lepárlásból származó 50 ml-es Levendula virágvíz

A hidrolátum az a  virágvíz, amely a gazdag aromájú növény illóolaj előállításánál keletkezett. Leválasztása után is találhatók benne illóolaj maradványok, illetve a növény vízben oldható maradványai. Gyengébben hatnak, mint az illóolajok és ugyanolyan alaklmazási területekre használhatók. Praktikus kiszerelés. Bio lepárlásból származó 100% természetes és tiszta levedula virágvíz úgy érinti bőröd, mint a nyári nap sugara. Frissít, ápol, illatosít és aromaterápiás hatásával nyugta, kikapcsol egy hosszú, stresszes nap után. Használd arctisztításhoz, sminklemosáshoz, testpermetként. Minden bőrtípusra ajánlott.

750 Ft / db
15 Ft/ml

Bio lepárlásból származó 50 ml-es Orvosi Levendula illóolaj

Levendulakertünkben termesztett orvosi levendula ( lavandula angustifolia ) virágos szárából vizgőz desztillációval - BIO minősítésű lepárlóban - előállított illóolaj, mely sokoldalúsága és tisztasága miatt méltán a házi patika egyik kiemelt alapszere. Biztonságosan használható számos területen egészségünk megőrzésére és gyógytíására bőrtípustól függetlenül. A köztudatban legszélesebb körben nyugtató hatása ismert. Álmatlanság, stressz és szorongás oldására is kiválóan alkalmas. Használhatjuk aromalámpába, diffúzorba tértisztításra.

7000 Ft / db
140 Ft/ml

Bio lepárlásból származó 500 ml-es levendula virágvíz

A hidrolátum az a  virágvíz, amely a gazdag aromájú növény illóolaj előállításánál keletkezett. Leválasztása után is találhatók benne illóolaj maradványok, illetve a növény vízben oldható maradványai. Gyengébben hatnak, mint az illóolajok és ugyanolyan alkalmazási területekre használhatók. Bio lepárlásbó származó 100% természetes és tiszta levedula virágvíz úgy érinti bőröd, mint a nyári nap sugara. Frissít, ápol, illatosít és aromaterápiás hatásával nyugta, kikapcsol egy hosszú, stresszes nap után. Használd arctisztításhoz, sminklemosáshoz, testpermetként, utántöltésre. Vasalóban alkalmazva ruháid illatoznak és fertőtlenítésre kerülnek. Minden bőrtípusra ajánlott.

2850 Ft / db
5.7 Ft/ml

Bio lepárlásból származó 75ml-es Levendula virágvíz

A hidrolátum az a  virágvíz, amely a gazdag aromájú növény illóolaj előállításánál keletkezett. Leválasztása után is találhatók benne illóolaj maradványok, illetve a növény vízben oldható maradványai. Gyengébben hatnak, mint az illóolajok és ugyanolyan alaklmazási területekre használhatók. Bio lepárlásból származó 100% természetes és tiszta levedula virágvíz úgy érinti bőröd, mint a nyári nap sugara. Frissít, ápol, illatosít és aromaterápiás hatásával nyugta, kikapcsol egy hosszú, stresszes nap után. Használd arctisztításhoz, sminklemosáshoz, testpermetként. Minden bőrtípusra ajánlott. Praktikus kiszerelése lehetővé teszi, hogy mindig velünk legyen.

950 Ft / db
12.67 Ft/ml

Bio lepárlásból származó orvosi levendula illóolaj, 20ml

Levendulakertünkben termesztett orvosi levendula ( lavandula angustifolia ) virágos szárából - bio lepárlásból - vizgőz desztillációval előállított illóolaj, mely sokoldalúsága és tisztasága miatt méltán a házi patika egyik kiemelt alapszere. Biztonságosan használható számos területen egészségünk megőrzésére és gyógytíására bőrtípustól függetlenül. A köztudatban legszélesebb körben nyugtató hatása ismert. Álmatlanság, stressz és szorongás oldására is kiválóan alkalmas. Használhatjuk aromalámpába, diffúzorba tértisztításra.

2800 Ft / db
140 Ft/ml