Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Levendulás termékek

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

100% tisztaságú Levendulaolaj

Levendulaolaj 10 ml. 100 % tisztaságú levendulaolaj, saját gazdaságunkból szüretelt levendulából, saját illóoljalepárlónkkal előállított termék. A levendulaolaj erősen gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású, ajánlott mindefajta gyulladás csökkentésére, akár közvetlenül a sebre, sérülésre felvíve meggyorsítja a gyógyulási folyamatokat. Felhasználása igen sokrétű, akár párologtatóba, akár közvetlenül a sérülésre alkalmazva.  

1200 Ft / db
1200 Ft/db

100% tisztaságú Levendulavíz

100% tisztaságú Levendula aromavíz 500ml- és 100 ml (szórófejes) kiszerelésben. Gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású, egyaránt alkalmazható külsöleg és belsőleg. Bőrre pemetezve csökkenti a gyulladást, nyugtatja a bőrt. Ajánlott napégésre, szúnyogcsípésre, mindenfajta bőrgyulladásra, de akár a szembe vagy torokba permetezve gyorsan csillapítja a fájdalmat, gyuladást.  

1800 Ft / db
1800 Ft/db

Bio lepárlásból származó 10 ml-es Levendula illóolaj

Levendulakertünkben termesztett, valódi vagy más néven orvosi levendula virágos szárából vizgőzdesztillációval előállított illóolaj, mely sokoldalúsága és tisztasága miatt méltán a házi patika egyik kiemelt alapszere. Biztonságosan használható számos területen egészségünk megőrzése és gyógyítására bőrtípustól függetlenül. A köztudatban szélesebb körben nyugató hatása ismert. Álmatlanság, stressz és szorongás oldására kiválóan alkalmas. Használhatjuk aromalámpába, diffúzorba, de fürdővízünkbe tejszínben emulgálva lazításként, relaxálásra is. Égési sérülések, csípések esetén is alkalmazhatjuk. A 10 ml-es olaj cseppentős és pipettás kiszerelésben is megvásárolható. Ebben az esetben az ár 200.-Ft.-tal többe kerül.

2000 Ft / db
200 Ft/ml

Bio lepárlásból származó 200ml-es Levendula virágvíz

A hidrolátum az a  virágvíz, amely a gazdag aromájú növény illóolaj előállításánál keletkezett. Leválasztása után is találhatók benne illóolaj maradványok, illetve a növény vízben oldható maradványai. Gyengébben hatnak, mint az illóolajok és ugyanolyan alaklmazási területekre használhatók. Bio lepárlásból származó 100% természetes és tiszta levedula virágvíz úgy érinti bőröd, mint a nyári nap sugara. Frissít, ápol, illatosít és aromaterápiás hatásával nyugta, kikapcsol egy hosszú, stresszes nap után. Használd arctisztításhoz, sminklemosáshoz, testpermetként. Minden bőrtípusra ajánlott. Pumpás kiszerelés.

1850 Ft / db
9.25 Ft/ml

Bio lepárlásból származó 50 ml-es Levendula virágvíz

A hidrolátum az a  virágvíz, amely a gazdag aromájú növény illóolaj előállításánál keletkezett. Leválasztása után is találhatók benne illóolaj maradványok, illetve a növény vízben oldható maradványai. Gyengébben hatnak, mint az illóolajok és ugyanolyan alaklmazási területekre használhatók. Praktikus kiszerelés. Bio lepárlásból származó 100% természetes és tiszta levedula virágvíz úgy érinti bőröd, mint a nyári nap sugara. Frissít, ápol, illatosít és aromaterápiás hatásával nyugta, kikapcsol egy hosszú, stresszes nap után. Használd arctisztításhoz, sminklemosáshoz, testpermetként. Minden bőrtípusra ajánlott.

950 Ft / db
19 Ft/ml

Bio lepárlásból származó 50 ml-es Orvosi Levendula illóolaj

Levendulakertünkben termesztett orvosi levendula ( lavandula angustifolia ) virágos szárából vizgőz desztillációval - BIO minősítésű lepárlóban - előállított illóolaj, mely sokoldalúsága és tisztasága miatt méltán a házi patika egyik kiemelt alapszere. Biztonságosan használható számos területen egészségünk megőrzésére és gyógytíására bőrtípustól függetlenül. A köztudatban legszélesebb körben nyugtató hatása ismert. Álmatlanság, stressz és szorongás oldására is kiválóan alkalmas. Használhatjuk aromalámpába, diffúzorba tértisztításra. Az olaj cseppentős és piepettás kiszerelésben is megvásárolható. Pipettás változatban az ár 9.200.-Ft.-ra változik.  

9000 Ft / db
180 Ft/ml

Bio lepárlásból származó orvosi levendula illóolaj, 20ml

Levendulakertünkben termesztett orvosi levendula ( lavandula angustifolia ) virágos szárából - bio lepárlásból - vizgőz desztillációval előállított illóolaj, mely sokoldalúsága és tisztasága miatt méltán a házi patika egyik kiemelt alapszere. Biztonságosan használható számos területen egészségünk megőrzésére és gyógytíására bőrtípustól függetlenül. A köztudatban legszélesebb körben nyugtató hatása ismert. Álmatlanság, stressz és szorongás oldására is kiválóan alkalmas. Használhatjuk aromalámpába, diffúzorba tértisztításra.   A 20 ml-es olaj megvásárolható cseppentős és pipettás kiszerelésben is. Ez utóbbi esetén az ára 200.-Ft-al többe kerül.

3800 Ft / db
190 Ft/ml

Felakasztható levendulás illatosító

Egyedi kézműves termék, mely anyagában, színében változó. 100 % orvosi levendulával töltött, vesszőből vagy nádból font karikájánál felakasztható illatzsák. Praktikus vállfára akasztva használni a ruhásszekrényben, előszobában.

1250 Ft / db
1250 Ft/db

Golyós kiszerelésű levendula illóolaj

Bio lepárlásból származó 100%-os tisztaságú lavandula angustifolia (orvosi levendula) golyós kiszerelésű illóolaj. Kiszerelése miatt kitünően alkalmazható specifikusan pl. fejfájás, izületi fájdalom vagy csípés, égés esetén. Üvege színe, formája eltérhet.

2500 Ft / ml
250 Ft/ml

Illatkő

Kézzel öntött dísz, mely levendula illat cseppentésével otthonunk esztétikus dekorációja lehet. A forma jól felveszi az illatanyagot és lehetővé teszi az egyenletes elosztást, ezáltal kellemes levendula illatot biztosít a helyiségnek. Anyagát tekintve speciális, két komponesű, törhetetlen. Színben és formában egyedi kivitelezés. Vásárlásához ajánlom saját 100% természetes bio lepárlásból származó olajunkat!

2250 Ft / db
2250 Ft/db

Levendula illatzsák

Szárított morzsolt levendulavirággal töltött illatzsák.  

600 Ft / db
600 Ft/db

Levendulás cica

Textil cicusok pocakja száríott orvosi levendulával töltött, így kíválóan alkalmas gyermekek nyugtató alvásához. Anyagában egyedi megjelenésű cicák egyedi kézműves termékek. Mind külön egyéniség:) A cicus illatát intenzívebbé teheted bio lepárlásból készült 100%-os orvosi levenula olajunkkal!

2500 Ft / db
2500 Ft/db