Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Textil termékek

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

74-80-as szett

74-80-as mosi- és hurci kompatibilis hosszú nadrág és pulcsi, anyaga:futter

9500 Ft / csomag
4750 Ft/db

arctisztító párna

Eldobható arctisztító helyett. 1 csomagban 7 db található, vegyes mintával. Kb 7*7 cm a mérete. Pamutvászon és frottír.

1000 Ft / csomag
1000 Ft/csomag

Átmeneti sapka és csősál szett

Beanie sapka és csősál szett átmeneti időjárásra. Inkább nagyobb gyerekeknek ajánlom ezt a fazont (4-5 éves kortól). Mérete a rugalmas anyag végett igen nagy tartomány. 48-55 fejkörfogatot átfed legalább.

6000 Ft / csomag
3000 Ft/db

bab, lencse, rizs zsák

A zsákok mérete: kb 13x14 cm A zsákok anyaga 100 % pamutvászon, bab, lencs vagy rizs töltettel. Kérlek jelezd melyiket szeretnéd.

500 Ft / db
500 Ft/db

baba-mama / baba függő-nézegető

Kisunokám születését várva elkészítettem az első mintadarabokat. Amelyek sikerén felbuzdulva, megmutatnám a kosárközösség vásárlóinak is a termékeimet. A baba nézegető egyik oldalán fekete, másik oldalán fehér alapra van a minta felvarrva, felfüggeszthető Mérete kb: 10*10 cm Anyaga: filc Különböző mintákkal Megrendelés esetén kérlek jelezd melyiket szeretnéd.

1000 Ft / db
1000 Ft/db

baba-mama / babafészek

Kisunokám születését várva elkészítettem az első mintadarabokat. Amelyek sikerén felbuzdulva, megmutatnám a kosárközösség vásárlóinak is a termékeimet. A babafészek kényelmes és biztonságos újszülött és néhány hónapos babák számára. A babafészek körülöleli a picit, amitől teljes biztonságban érezheti magát. Belső mérete: kb 70*30 cm Három rétegből készült: 100 % pamutvászon és a pihe-puha minky anyag között vatelin béléssel. Szegélye anti-allergén szilikonizált poliésztergolyóval van töltve.  Mosógépben 30 fokon mosható. Száratógépbe nem rakható. A töltet miatt ne vasald, ha fertőtleníteni szeretnéd akkor gőzöld! A képen látható termék mintadarab! Ha felkeltette érdeklődésedet, akkor kérlek keress! Rendelés elkészítésének ideje kb 1 hét.

10000 Ft / db
10000 Ft/db

baba-mama / babatakaró és párna

Kisunokám születését várva elkészítettem az első mintadarabokat. Amelyek sikerén felbuzdulva, megmutatnám a kosárközösség vásárlóinak is a termékeimet. Baba ágynemű Mérete:  -paplan: kb 97*67 cm -párna: kb 39*26 cm Mindkettő három rétegből készült: 100 % pamutvászon és a pihe-puha minky anyag között vatelin béléssel. Mosógépben 30 fokon mosható. Száratógépbe nem rakható. A töltet miatt ne vasald, ha fertőtleníteni szeretnéd akkor gőzöld!

8000 Ft / db
8000 Ft/db

baba-mama / babatakaró és párna1

Kisunokám születését várva elkészítettem az első mintadarabokat. Amelyek sikerén felbuzdulva, megmutatnám a kosárközösség vásárlóinak is a termékeimet. Baba ágynemű Mérete:  -paplan: kb 100*70 cm -párna: 40*27 cm Mindkettő három rétegből készült: 100 % pamutvászon és a pihe-puha minky anyag között vatelin béléssel. Mosógépben 30 fokon mosható. Száratógépbe nem rakható.. A töltet miatt ne vasald, ha fertőtleníteni szeretnéd akkor gőzöld! Megbeszélés alapjá más szinösszeállításban is kérhető.  

8000 Ft / db
8000 Ft/db

baba-mama / babatáska

A zsáknak 2 cipzáros rekesze van. Az egyik PUL vízhatlan anyaggal van bélelve. Kisebb rekesze pamutvászon. Vízhatlan részébe teheted a használt, szennyezett baba holmit. Béleletlen rekeszébe a tiszta babaruha kerülhet. Tépőzárral a babakocsira is rögzíthető. Kèsőbb uszodai zsáknak is kiváló. Mérete kb: 32*39 cm. Mosógépben 30 fokon mosható Fehérítő, öblítő használata nem javasolt Centrifugálás alacsony fordulaton Szárítógépbe nem rakható, a PUL anyag nem vasalható. Megbeszélés alapján más mintával is kérhető.

4500 Ft / db
4500 Ft/db

baba-mama / kocka

Kisunokám születését várva elkészítettem az első mintadarabokat. Amelyek sikerén felbuzdulva, megmutatnám a kosárközösség vásárlóinak is a termékeimet. A kocka mérete kb: 11*11*11 cm. Belsejében halk csörgő. 100 % pamutvászon anyag, a töltet anti- allergén szilikonizált poliészter. Mosógépben 30 fokon mosható. Száratógépbe nem rakható. A töltett miatt ne vasald, ha fertőtleníteni szeretnéd akkor gőzöld!  

2500 Ft / db
2500 Ft/db

baba-mama / könyv

Kisunokám születését várva elkészítettem az első mintadarabokat. Amelyek sikerén felbuzdulva, megmutatnám a kosárközösség vásárlóinak is a termékeimet. A könyv lapjainak mérete kb: 14*14  cm. 100 % pamutvászon anyag, vatelinnel bélelve. Mosógépben 30 fokon mosható. Száratógépbe nem rakható. A töltett miatt ne vasald, ha fertőtleníteni szeretnéd akkor gőzöld!  

3000 Ft / db
3000 Ft/db

baba-mama / labda

Kisunokám születését várva elkészítettem az első mintadarabokat. Amelyek sikerén felbuzdulva, megmutatnám a kosárközösség vásárlóinak is a termékeimet. A labda átmérője kb: 16 cm. 100 % pamutvászon anyag, a töltet anti- allergén szilikonizált poliészter. Mosógépben 30 fokon mosható. Száratógépbe nem rakható. A töltett miatt ne vasald, ha fertőtleníteni szeretnéd akkor gőzöld!

3000 Ft / db
3000 Ft/db