Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Kézműves termékek

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

Karácsonyi mintás egyedi teáskanál 4.

Kézzel készített egyedi, karácsonyi mintás evőeszköz: teáskanál. A krém színű alapon cukorpálcás haboskávé motívum, narancs szelet, szív mézeskalács, kávészemek láthatóak, alul kis zöld levélkével, piros bogyókkal, csillaggal. A minta süthető gyurmából készült. Nem ártalmas az emberre, abszolút ehető/iható vele az étel. Mosogatógépbe nem tehetőek, áztatni sem szabad. Sima folyó csapvízzel moshatóak. Ha különleges, egyedi ajándékokat keresel! Férfiaknak és Hölgyeknek is egyaránt különleges ajándék. 

2800 Ft / db
2800 Ft/db

Karácsonyi vicces bögre

Karácsonyi vicces bögre, melynek kerámia az anyaga. Űrtartalma: 3 dl. Mosogatógépbe betehető.

2500 Ft / db
2500 Ft/db

Kávé mintás egyedi teáskanál 1.

A fotón a 4. kávés kanalat tudod itt megrendelni!!! Kézzel készített egyedi, kávé mintás evőeszköz: teáskanál. A világos színű alapon gőzölgő kávés csésze látható, melynél a gőz egy szív alakzatban forr össze, alatta kávészemek. A minta süthető gyurmából készült. Nem ártalmas az emberre, abszolút ehető/iható vele az étel. Mosogatógépbe nem tehetőek, áztatni sem szabad. Sima folyó csapvízzel moshatóak. Ha különleges, egyedi ajándékokat keresel! Férfiaknak és Hölgyeknek is egyaránt különleges ajándék. 

2800 Ft / db
2800 Ft/db

Kávé mintás egyedi teáskanál 2.

A fotón a 2. kávés kanalat tudod itt megrendelni!!! Kézzel készített egyedi, kávé mintás evőeszköz: teáskanál. A világos színű alapon gőzölgő kávés csésze látható, melynél a gőz egy szív alakzatban forr össze, alatta APA felirat és kávészemek. A minta süthető gyurmából készült. Nem ártalmas az emberre, abszolút ehető/iható vele az étel. Mosogatógépbe nem tehetőek, áztatni sem szabad. Sima folyó csapvízzel moshatóak. Ha különleges, egyedi ajándékokat keresel egy Apának! 

2800 Ft / db
2800 Ft/db

Kék baglyos rágcsalánc

Kék baglyos rágcsalánc, név és felirat nélkül (ha nem szeretnéd a baba nevét rárakni a rágcsaláncra). A színes szilikon gyöngyök figyelem felkeltőek, érdekes lehet a baba számára, könnyíti a fogzás okozta kellemetlen érzést. Látványos, szép dísz gyöngyökkel (felhő és spirálos gömb) díszített, amivel szívesen foglalja el magát a kisgyermek. A bagolyban a fa gyöngy is forgatható. A színes gyöngyök orvosi szilikon gyöngyből vannak. Sima mosógatószeres meleg csapvízzel mosható, tisztán tartható. A fonal duplán van fűzve, több helyen is lecsomózva, de mint minden játék a babáknál, ez is csak szülői felügyelete mellett használható!

4400 Ft / db
4400 Ft/db

Kék légballonos rágcsalánc

Kék légballonos rágcsalánc, név és felirat nélkül (ha nem szeretnéd a baba nevét rárakni a rágcsaláncra). A színes szilikon gyöngyök figyelem felkeltőek, érdekes lehet a baba számára, könnyíti a fogzás okozta kellemetlen érzést. Látványos, szép dísz gyöngyökkel (felhő és fehér spirálos gömbök) díszített, amivel szívesen foglalja el magát a kisgyermek. A színes gyöngyök orvosi szilikon gyöngyből vannak. Sima mosógatószeres meleg csapvízzel mosható, tisztán tartható. A fonal duplán van fűzve, több helyen is lecsomózva, de mint minden játék a babáknál, ez is csak szülői felügyelete mellett használható!

4400 Ft / db
4400 Ft/db

Kék színű Lávakő karkötő

Ez a karkötő 23 darab, 8 mm-es, kétféle kék színű lávakövekből áll. Ez egy átlagos női méret. Rugalmas damilra van felfűzve. LÁVAKŐ: Gyógyító hatását több ezer éve ismerik. Méregtelenítő, sejt regeneráló, erősíti az izmokat, az idegrendszert. Fokozza a szeretet kimutatását viselőjének. Anyagának köszönhetően ha illóolajokat, parfümöt cseppentünk rá, mélyen magába szívja azt és hosszú órákon keresztül illatolható. Csillagjegyek: Skorpió, Bak, Nyilas, Vízöntő.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Kék Tigrisszem ásványkarkötő, Életfa köztessel

Kék színű Tigrisszem ásványgyöngy karkötő, közepén ezüst színű Életfa köztessel. Rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok és az Életfa köztes mérete is 8 mm-es. TIGRISSZEM: A szem betegségeire, az idegrendszerre, az epilepsziára van jótékony hatással. Fájdalomcsillapító hatású. Növeli a koncentráló képességet. Csökkenti a depressziót. Viselőjét optimistává teszi. Csillagjegyek: Szűz, Skorpió, Ikrek, Nyilas, Oroszlán. ÉLETFA: Eredete már Kr.e. 2000-re is visszanyúlik. Az Életfa egy rendkívül fontos szimbólum. Viselőjére bőséges jólétet (táplálékot, vizet, növekedést), menedéket, gondoskodást, erőt, bölcsességet, hosszú élettartamot, az újjászületést jelképez!

3800 Ft / db
3800 Ft/db

kenyeres zsák

A kenyeres zsák mérete: kb 33*37 cm A termék külső anyaga 100 % pamutvászon, belül PUL élelmiszerbarát, frissen tartó anyaggal bélelve mosógépben 30 fokon mosható fehérítő, öblítő használata nem javasolt centrifugálás alacsony fordulaton szárítógépbe nem rakható, a PUL anyag nem vasalható.

3200 Ft / db
3200 Ft/db

kenyeres zsák1

Kenyeres zsák mérete: kb 33•37 cm A termék külső anyaga dekor vászon, belül PUL élelmiszerbarát, frissen tartó anyaggal bélelve mosógépben 30 fokon mosható fehérítő, öblítő használata nem javasolt centrifugálás alacsony fordulaton szárítógépbe nem rakható, a PUL anyag nem vasalható.

3200 Ft / db
3200 Ft/db

kenyeres zsák10

A kenyeres zsák mérete: kb 33*37 cm A termék külső anyaga 100 % pamutvászon, belül PUL élelmiszerbarát, frissen tartó anyaggal bélelve mosógépben 30 fokon mosható fehérítő, öblítő használata nem javasolt centrifugálás alacsony fordulaton szárítógépbe nem rakható, a PUL anyag nem vasalható.

3200 Ft / db
3200 Ft/db

kenyeres zsák2

A kenyeres zsák mérete: kb 33•37 cm A termék külső anyaga 100 % pamutvászon, belül PUL élelmiszerbarát, frissen tartó anyaggal bélelve mosógépben 30 fokon mosható fehérítő, öblítő használata nem javasolt centrifugálás alacsony fordulaton szárítógépbe nem rakható, a PUL anyag nem vasalható.

3200 Ft / db
3200 Ft/db