Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Kézműves termékek

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

Kulcstartó süni -rozsdaszínű

6 cm-es horgolt süni kulcstartóval.

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Kulcstartó teknős-barna

3,5 cm-es horgolt teknős kulcstartóval.

1300 Ft / db
1300 Ft/db

Kulcstartó teknős-sarga/kék

3,5 cm-es horgolt teknős kulcstartóval.

1300 Ft / db
1300 Ft/db

Kunzit és Hegyikristály ásványgyöngy karkötő 2.

Kunzit és (sima és roppantott) Hegyikristály ásványgyöngy karkötő, ezüst színű strasszokkal, közepén ezüst színű Szív köztessel. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es.   KUNZIT: A szeretet ásványa. Nagyon magas rezgésű. Megvéd a negatív dolgoktól. Boldogságot von viselője köré. Erős fájdalomcsillapító, idegnyugtató. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Kunzit és roppantott Hegyikristály ásványgyöngy karkötő

Kunzit és színezett roppantott Hegyikristály ásványgyöngy karkötő, közepén ezüst színű Szív köztessel. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es.   KUNZIT: A szeretet ásványa. Nagyon magas rezgésű. Megvéd a negatív dolgoktól. Boldogságot von viselője köré. Erős fájdalomcsillapító, idegnyugtató. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Kutyás (Tacsis) bögre

Kerámia bögre, mely mikróba és mosogatógépbe is tehető. Űrtartalom: 3 dl.

2800 Ft / db
2800 Ft/db

Lávakő kulcstartó medálokkal

Kulcstartó férfiaknak: Kör alakú kulcstartó karikán, fekete színű Lávakő ásványokkal, Könyv, Kávé és Nyakkendő medálokkal.   LÁVAKŐ: Gyógyító hatását több ezer éve ismerik. Méregtelenítő, sejt regeneráló, erősíti az izmokat, az idegrendszert. Fokozza a szeretet kimutatását viselőjének. Anyagának köszönhetően ha illóolajokat, parfümöt cseppentünk rá, mélyen magába szívja azt és hosszú órákon keresztül illatolható.

2400 Ft / db
2400 Ft/db

Légballonos rágcsalánc

Légballonos rágcsalánc, név és felirat nélkül (ha nem szeretnéd a baba nevét rárakni a rágcsaláncra). A színes szilikon gyöngyök figyelem felkeltőek, érdekes lehet a baba számára, könnyíti a fogzás okozta kellemetlen érzést. Látványos, szép dísz gyöngyökkel díszített, amivel szívesen foglalja el magát a kisgyermek. A színes gyöngyök orvosi szilikon gyöngyből vannak. Sima mosógatószeres meleg csapvízzel mosható, tisztán tartható. A fonal duplán van fűzve, több helyen is lecsomózva, de mint minden játék a babáknál, ez is csak szülői felügyelete mellett használható!

4600 Ft / db
4600 Ft/db

Legjobb Anya kulcstartó

Szív alakú kulcstartó karikán, mély piros Jáspis ásvánnyal, “Legjobb Anya” felirattal, Szív – Életfa és Mom: “Anya” medálokkal, rózsa bojttal.   JÁSPIS: Védő ásvány. Régen a harcosoknál is volt e célból. Megvéd a rossz dolgoktól, óv, elnyeli a negatív energiákat. Önzetlenségre, szerénységre tanít. Segít a kitűzött céljaid elérésében. Segíti a felépülést a kórházi kezelések után.

2400 Ft / db
2400 Ft/db

Lepkés cipzár dísz

Lepkés cipzár dísz. Könnyedén ráhurkolható a cipzárakra (pulcsira, kabátra, tolltartóra, táskára, stb.). A gyöngyök orvosi szilikonból vannak. A zsinór: 2 mm-es szatén zsinór. Mosógépben mosható.  

1000 Ft / db
1000 Ft/db

Levelek gymbag metál textilbőrrel

Textilbőr és loneta vászon kombinációjával készült hátizsák (gymbag). Belül pamut vászonnal bélelt. Tetején zsinórral lehet összehúzni. Bárhová és bármikor magaddal viheted a hétköznapokon, de praktikus lesz sétához, biciklizéshez, kisebb bevásárláshoz, edzéshez, kutyasétáltatáshoz, nyáron pedig majd fesztiválokra, koncertekre... A táska langyos vízzel, kézzel mosható. Nem vasalható! mérete: - szélesség: kb. 32 cm - magasság: kb. 40 cm (Mivel minden táska egyedi, így 1-2 cm eltérés lehet a megadott méretekben.)

5990 Ft / db
5990 Ft/db

Levendula illatzsák

Szárított morzsolt levendulavirággal töltött illatzsák.  

600 Ft / db
600 Ft/db