Mások ezeket rendelték





Glulu's FreeFrom Cukormentes Kókuszos keksz -70g
Ezt a finom, édes cukormentes sütit kókusz reszelékkel bolondítunk meg. Összetevők: barna rizsliszt, kókuszolaj, édesítőszer (eritritol), gluténmentes zabliszt, cirokliszt, barna rizsdara, kókuszreszelék 3%, bambuszrost, kókusz aroma (aroma anyagok, propilén-glikol), térfogatnövelőszer (nátrium-hidrogén-karbonát), himalája só. Nyomokban mandulát és szezámmagot tartalmazhat! Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, vegán Átlagos tápérték 100g termékben: Energia 1787 kJ / 430 kcal Zsír 28 g amelyből telített zsírsav 24 g Szénhidrát 62 g amelyből cukrok



H-Foods Almapüré -100g
100% Sült almapüré Egy tégelybe (100g) mintegy 200 g friss gyümölcs kerül. Hozzáadott cukrot, ként, citromsavat, tartósítószert, pektint nem tartalmaz. A gondosan átválogatott almát hőkezelés előtt, finoman rövid ideig sütjük melynek egyik fő szerepe a jellegzetes ízvilág kialakítása, a másik pedig a késztermék állag beállításának fontos része. Egy tégelybe (100g) mintegy 200 g friss gyümölcs kerül. A fel nem bontott termék hűtést nem igényel, szobahőmérsékleten is nyugodtan tárolható. Előállító csarnokunkban külön odafigyelünk arra, hogy nem használunk és tárolunk semmilyen allergén élelmiszert. Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 218 KJ / 52 kcal Zsír 0,1g- melyből telített zsírsavak

Tehéntej - pasztőrözött 1 l
A teheneinket zárt rendszerben fejjük, így a tejnek nem lesz "istálló" szaga és íze. A tejet kíméletes technológiával pasztőrizáljuk, így az értékes tápanyagok és vitaminok megmaradnak benne. Teheneinket karámos rendszerben tartjuk és legelőre járnak ki. A tej zsìrtartalma 3,9 % A tej eltarthatòsàga 5 nap. A tej íze legelési időszakban ( áprils és szeptember között) változhat. A tehenek ezen időszakban vadvirágokat, gyógynövényeket is legelhetnek az ősgyepen. A tej íze és beltartalma is változik. Egy kis szösszenet: Korábbi kutatások már igazolták, hogy a friss füvön élő, legeltetett szarvasmarhák teje ötször annyi konjugált linolsavat (CLA) tartalmaz, mint az állattenyésztő telepeken élő társaiké. Állatkísérletek során azt is igazolták már, hogy a CLA védi a szívet és segíthet a lefogyásban. A Harvard Egyetem közegészségügyi intézetének kutatói Hannia Campos vezetésével most azt mutatták ki, hogy az emberi szervezet magasabb CLA-szintje csökkenti a szívinfarktus kockázatát. Forrás: hvg.hu