Mások ezeket rendelték





Mangalica Zsír
A mangalica zsír, a mangalica szalonnájából, és hájából kiolvasztott, kisütött zsír. A mangalica erőssége a zsírja, hiszen kifejezetten zsírsertésről van szó. Egyrészt vágósúlyának kétharmada zsír, háj és szalonna, másrészt pedig jóval koncentráltabb ízvilágú zsírt produkál, mint a többi sertésfajta. Használhatjuk húsok sütéséhez, süteményekhez, pogácsákhoz, vagy fogyaszthatjuk egyszerűen kenyérre kenve. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A mangalicazsírt fél kg-os kiszerelésben tudjuk kínálni.

Házi téli szalámi
Természetesen sertéshúsból készül, füstöljük, majd az érlelés után érjük el a megfelelő ízt és állagot. Tartósítószert és ízfokozót nem tartalmaz. Remek szendvicsekhez, reggelire, tízóraira és vacsorára. 1 db fél rúd kb. 35 dkg. A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.