Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termékek Szellemi Táplálék Önismeret Igaz Ösvényén

Önismeret Igaz Ösvényén

Önismeret igaz ösvényén - Lelkigyakorlatok a rohanó hétköznapokban

Az évkör mentén haladva különböző lelki erőket növelhetünk, fejlesztünk magunkban. Az igaz ösvényt a test-lélek-szellem összehangjában, egyensúlyában lehet megtalálni, bejárni. Ehhez nyújt gyakorlati segítséget ez a könyv.

Szívem végtelen szeretetével ajánlom Neked – kedves Úton lévő – ezt a lelkigyakorlat gyűjteményt. Azzal a tiszta szándékkal, hogy az isteni erőből merítkezve képes legyél megváltoztatni, átalakítani az életed bármely területét. Legyen szó önnevelésről, gyermeknevelésről, családi kapcsolatok javításáról, párkapcsolatról, munkáról, babavárásról, megbocsátásról, a bőség megteremtéséről, életfeladatod megvalósításáról.

Szeretettel ajánlom, ha szeretnél magadon, magad körül változást, változtatást és hajlandó vagy tenni ezért. Képes vagy egy más látásmódot gyakorolni, mint eddig és képes vagy erőt gyűjtve önmagadért kitartóan cselekedni. HISZÜNK BENNED, hogy BÁRMIRE KÉPES VAGY – mert ISTENNEL MINDEN LEHETSÉGES.

Itt vagyunk Veled, hogy tudd, sohasem vagy egyedül a problémáddal, helyzeteddel. Általános törvényszerűség, hogy a beavatási út során a döntéseidet egyedül kell meghoznod és az úton is egyedül kell járnod – de nyújtson vigaszt az, hogy a láthatatlan segítő erők, a végtelen szeretet energiája, a Teremtő, a Jó Isten mindig mindenben, mindenhol jelen van és segíti utadat.

4400 Ft / db
4400 Ft/db


Termék minősítő rendszer
Nincs még hozzászólás a termékhez!

Nincs még értékelés a termékhez!