A repce méz természeténél fogva, rendkívül gyorsan kristályosodik magas szőlőcukor tartalma miatt. Ezen tulajdonságát kihasználva készítünk belőle krémmézet. A krémesítés során semmit nem adunk hozzá. Automata krémesítő gép segítségével, óránként 15 percet keverve 3-4 napon belül válik finomszemcsés fehér krém állagúvá. Vásárlóink körében nagyon kedvelt, mivel krémes állagának köszönhetően könnyen kenhető kenyérre, természetes édesítőszer teába, kávéba, valamint finom desszertek készíthetők belőle.
A repce méz természeténél fogva, rendkívül gyorsan kristályosodik magas szőlőcukor tartalma miatt. Ezen tulajdonságát kihasználva készítünk belőle krémmézet. A krémesítés során semmit nem adunk hozzá. Automata krémesítő gép segítségével, óránként 15 percet keverve 3-4 napon belül válik finomszemcsés fehér krém állagúvá. Vásárlóink körében nagyon kedvelt, mivel krémes állagának köszönhetően könnyen kenhető kenyérre, természetes édesítőszer teába, kávéba, valamint finom desszertek készíthetők belőle.