Mások ezeket rendelték
![](uploads/520-6294aab6846dd.png)
Rozsos kovászos cipó (30 % rozstartalommal)
Rozsos kovászos cipó (Változás: 30 % rozstartalommal!) Búzalisztből és rozsliszből, kovásszal készült, 500 g-os cipó. Héja friss és ropogós, a belseje laza és rugalmas. Ideális szendvicsek készítéséhez, vagy akár leves, illetve főétel mellé kísérőnek. Autentikus íz, kiváló minőség, hosszabb eltarthatóság. Összetevők: búzaliszt, víz, rozsliszt, só A kovászos cipó elkészítése 3 napot vesz igénybe, ezért kérem rendelését hétfő estig legyen szíves leadni.
![](uploads/1167-6401b5345a689.png)
Parenyica - Mini natùr fonotka 150g
A parenyica sajt egy gyúrt sajt. Ennél a sajtnál először csinálunk egy alap sajtot, amit szobahőmérsékleten pontosan 5.2 pH-ig savanyítunk. Ekkor tudjuk a legszebben nyújtani és formázni a sajtot. A sajtokat akácfa fűrészporral füstöljük. Hozzávetőlegesen 150 gramm egy darab parenyica. A kèpen szereplő mèg füstölèsre vàr! Az ár a súlyméres után változhat!
![](uploads/434-62839c02cbed1.png)
![](uploads/1234-62396fd5dc202.png)
![](uploads/1234-6239702274327.png)
![](uploads/1234-623971298d24d.png)
![](uploads/1234-6239714c5b040.png)
Mangalica Zsír
A mangalica zsír, a mangalica szalonnájából, és hájából kiolvasztott, kisütött zsír. A mangalica erőssége a zsírja, hiszen kifejezetten zsírsertésről van szó. Egyrészt vágósúlyának kétharmada zsír, háj és szalonna, másrészt pedig jóval koncentráltabb ízvilágú zsírt produkál, mint a többi sertésfajta. Használhatjuk húsok sütéséhez, süteményekhez, pogácsákhoz, vagy fogyaszthatjuk egyszerűen kenyérre kenve. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A mangalicazsírt fél kg-os kiszerelésben tudjuk kínálni.