Mások ezeket rendelték

Tojás L
Min. 630g a 10db. Háztáji állományunk (18db tyúk) termeléséből adódó felesleg. Kapirgálós,szaladgálós, boldog állatok.

Átvétel: 2025-07-03





Fermentált sárgarépa
A fermentált élelmiszerek fogyasztása során találkozik és jut hozzá szervezetünk azokhoz a hasznos baktériumokhoz, amikkel évezredek óta együtt él az emberiség. Az erjesztett ételek enyhülést jelentenek különösen a gyomornak, mivel segítenek beállítani az ideális gyomornedv szintet. A tejsavbaktériumok tevékenységük során, megemelik az étel táperejét, és a szervezetbe jutva biztosítják a bélhámsejtek egészséges működését. Rendszeres fogyasztásukkal hozzájárulunk a bélrendszerben élő több milliárdnyi mikroba megfelelő egyensúlyához, visszaszorítjuk a patogén baktériumok és gombák életterét. Elősegíti az ásványi anyagok, vitaminok (C, B, K2) felszívódását és az enzimek hasznosulását, amelyeket a fermentátumok gazdagon tartalmaznak. Jelenleg szabadidőmben készítem a termékeket, mivel megtapasztaltam jótékony hatásukat és szeretném, ha minél több embertársamhoz eljutnának a fermentált zöldségek. Igaz először furcsa lehet az íze, de hihetetlenül pozitív eredményeket, érzéseket, gyógyulást hoz a fogyasztásuk. Jó szívvel ajánlom mindennapi fogyasztásra! Az üveg 240 ml-es.

Házi kenőmájas
A házi sertés kenőmájasnak párja sincs egyik boltban sem. Az abált sertésmájat és szalonnát kétszeresen daráljuk, pirított hagymával vegyítjük, majd ízletesen fűszerezzük. Kitűnő reggelire, tízóraira vagy éppen vacsorára. A terméket pontos súlymérést követően kell fizetni. 1 db kb. 200g Figyelem! A termék műbélbe van töltve.